miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dzień dobry kochane
Teraz zajadamy śniadanko i jak zwykle żebrak nr 1 stoi obok [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko ty tyle zjesz ja ostatnio 1 bułkę i jestem pełna miejsca chyba nie mam bo ogólnie uwielbiam jeść ale teraz coś mi to nie idzieZobacz załącznik 851415
Dzień dobry kochaneja dziś sobie pospałam do 9, nie muszę się spieszyć, bo i tak mój Bartek o 5 pojechał pociągiem do Wrocławia do szkoły, wiec do jutra do wieczorem zostałam sama z pieskiem i dzidzia to nigdzie nam się nie spieszy.
Teraz zajadamy śniadanko i jak zwykle żebrak nr 1 stoi obok [emoji5]
Leżę i tak mnie coś denerwuje w stopie lewej tak jakbym miała cały czas lekkie mrówki to lekko boli tzn stopa najbardziej dziwne uczucie nigdy tak nie miałam ???co to znowu cholera wie może od tej pachwiny która jak leżę to
Tak o recznym elektrycznego nie potrzebuje
Rodzinne na jedno dziecko to 95 złTylko rodzinne jest zł za zł a 500 już nie i nawet jak przekroczy 200 zł dochód w rodzinnym to jak sobie wyliczylam to jeszcze 265 bym dostała ale to wyjdzie w praniu
Matko ty tyle zjesz ja ostatnio 1 bułkę i jestem pełna miejsca chyba nie mam bo ogólnie uwielbiam jeść ale teraz coś mi to nie idzie
Cześć Ciężarówki !Jestem tu nowa, a na wpis w tym miejscu pokierowala mnie dobra duszyczka Maljan
No więc tak, jestem w 24 tygodniu, termin porodu wyznaczony na 18 sierpnia, chociaż zobaczymy jak to będzie bo nie wiem czy nie czeka mnie cesarka
![]()
Magda i chyba Lenka
Cześć,
W jakim sklepie jest promocja 10% na Joie?
do poniedziałku masz czas na -10 %nie wiem skąd jesteś, ja byłam w Katowicach sklep Xland na ulicy Chorzowskiej
![]()
U mnie Lena więc w sumie część mojego imieniaWitamy Cię serdecznie [emoji5][emoji5]
To super, ze córeczka - u mnie tez i będzie Kornelia. Nawet się śmieje, że ja jestem Karolina, ona Kornelia to prawie podobne imiona, z tych samych liter się składają hah. Ale tak nam się spodobało.
Jak u Ciebie przebiega ciąża? Wszystko okej? To Twój pierwszy poród czy może już masz dzieci?![]()