madziula92
Fanka BB :)
Ok, dziekuje
z joie jest mytrax ten zwykły, i joie mytrax signature my zdecydowaliśmy się na ten drugi bo -10 % jest, wpłacisz tylko zaliczkę a możesz odebrać kiedy chcesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, dziekuje
U mnie Lena więc w sumie część mojego imienia![]()
Tak, to moja pierwsza ciąża, na początku było strasznie, bo wymiotowalam caly czas, teraz juz jest ok, czasem tylko tu zaboli, tam cos puchnie no i plecy dają się we znaki, ale zawsze mialam z nimi problem więc teraz to jest ze zdwojoną siłą niestety Jak to w pierwszej ciąży mnóstwo, wątpliwości, ciągłe zastanawianie się jak to będzie, co trzeba kupić, co odpuścić itd. ale to chyba każda z nas tak ma przy pierwszej ciąży
Zawsze jak wrzucasz swoje posilki to mnie zaskakuje gdzie to miescisz, taka szczuplutka i malutka jestesU mnie takie śniadania to norma, jem po prostu 3 porządne posiłki dziennie + czasami talerz owoców, dużo pije wody i jakoś to leci do przodu, na wyniki krwi i moczu tez nie narzekam to może właśnie moje żywienie pomaga temu wszystkiemu. Apetyt to mam duuuzyciagle w głowie tylko jakieś zachiewanki.
Dziękuję za wskazówke, właśnie się "rozglądam" po tematach wiesz ja już sporą część rzeczy też mam tak jak np łóżeczko, wózek, pościel, ubranek też już sporo mam, ale oczywiscie nie jestem pewna czy wystarczy czytalam, ze z każdego rodzaju po 10-15 sztuk ale jeszcze sporo przede mną do skompletowania wszystkiegoNo takto najważniejsze, ze już dotrwałas do tego przyjemniejszego okresu ciąży, a na plecy to zawsze można sobie jakiś termoforek zrobić i może choć troszkę pomoże na ból.
My tutaj już niezle niektóre szalejemy z wyprawką, no przynajmniej jajestem z tych, które lubią być wcześniej przygotowane, wiec znając życie do połowy czerwca ja już będę gotowa prawie ze wszystkim. Mamy tez podtemat u nas w sprawie właśnie listy wyprawkowej to może zaglądnij tam i troszkę Ci pomoże w rozsjasnieniu co i jak potrzebujesz [emoji5]
Dasz radęDziękuję za wskazówke, właśnie się "rozglądam" po tematach wiesz ja już sporą część rzeczy też mam tak jak np łóżeczko, wózek, pościel, ubranek też już sporo mam, ale oczywiscie nie jestem pewna czy wystarczy czytalam, ze z każdego rodzaju po 10-15 sztuk ale jeszcze sporo przede mną do skompletowania wszystkiego
Zawsze jak wrzucasz swoje posilki to mnie zaskakuje gdzie to miescisz, taka szczuplutka i malutka jestesi z tego co widze same zdrowe jedzonko. Zawsze jest tak zdrowo?
![]()
Tak czyli po porodzie jesteśmy wielodzietna czyli 2×124 1×95 +95 za 3 dziecko i coś koło tego 240-260 by zostało bo trochę mi dochód przekroczy ale to jak napisałam się okaże i nie liczę na to w 100%Rodzinne na jedno dziecko to 95 zł
Dziękuję za wskazówke, właśnie się "rozglądam" po tematach wiesz ja już sporą część rzeczy też mam tak jak np łóżeczko, wózek, pościel, ubranek też już sporo mam, ale oczywiscie nie jestem pewna czy wystarczy czytalam, ze z każdego rodzaju po 10-15 sztuk ale jeszcze sporo przede mną do skompletowania wszystkiego
No bardzo ładna. Ale to kupujesz specjalnie na sesję ? Masz plan ja potem użyć ?Znalazłam sukienkę !![]()
Jeszcze się zastanowię ale raczej zamówię50kolorow do wyboru. Odpinany tren , może być w innym kolorze. Sukienka 100, tren 60. Pisze gdyby któraś potrzebowała na sesję brzuszkowa
![]()
Zobacz załącznik 851421