reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja pierogi tak ale jakieś kluski nalesniki to już nie :D
Widzisz a ja znów uwielbiam makaron brązowy, szczególnie penne Ja pierogi tak ale jakieś kluski nalesniki to już nie :D
Widzisz a ja znów Ja pierogi tak ale jakieś kluski nalesniki to już nie :D
Widzisz a ja znów uwielbiam makaron brązowy, szczególnie penne :)
Jejuu on ma taki specyficzny smak :D jem go tylko po to zeby bylo zdrowiej ;)

Ja kupuje antyalergiczna taka normalna zwykla ;) chcialam z pierza ale stwierdzilam ze moja mloda miala zwykla i jest spoko ;)
Czytał ostatnio ze te z pierza przynajmniej na początek to nie bardzo dla malucha się nadają ale jakoś nasze mamy chyba tylko takie miały i jakoś żyjemy :) ale chyba antyalergiczna to dobry wybór

Tez uwielbiam makarony, moglabym jesc non stop ;) a wlasciwie wszystko co maczne- nalesniki, pierogi, kluski :D od dwoch dni jem brazowy makaron ale to nie to samo, smak juz nie ten...
Kocham naleśniki, naturalnie z królem dżemów: truskawkowym, pierogi ruskie, kluski śląskie z cebulką podsmażoną, mmmm
Ja pierogi tak ale jakieś kluski nalesniki to już nie :D
Widzisz a ja znów uwielbiam makaron brązowy, szczególnie penne Ja pierogi tak ale jakieś kluski nalesniki to już nie :D
Widzisz a ja znów Ja pierogi tak ale jakieś kluski nalesniki to już nie :D
Widzisz a ja znów uwielbiam makaron brązowy, szczególnie penne :)
a makaron brazowy to gryczany soba jest dobry. przepadam też za makaronem ryżowym. w ogóle ja uwielbiam azjatycką kuchnię, a tam makarony są w przeróżnych wariacjach :)

Co na suche i popękane usta? Używałam przeróżnych pomadek od nivea do blistexa i nic... czasem pomaga krem bambino dla niemowlaków ale wiadomo że to tylko do używania w domu.
Może ktoś coś poleci sprawdzonego :)
Dodam że to doskwiera o każdej porze roku.

Dziewczyny nie róbcie smaka [emoji53]bo ja tu zaraz padne. Ta dieta wcale mi się nie podoba [emoji53]
Ja na tej diecie jestem wiecznie głodna :/ już słyszę komentarz mojego, jak zacznę żurawia zapuszczać do kuchni w poszukiwaniu paszy.

Co na suche i popękane usta? Używałam przeróżnych pomadek od nivea do blistexa i nic... czasem pomaga krem bambino dla niemowlaków ale wiadomo że to tylko do używania w domu.
Może ktoś coś poleci sprawdzonego :)
Dodam że to doskwiera o każdej porze roku.
Spróbuj zwykłej, bezbarwnej wazeliny.

Przeszedł ten twój nerw na mnie. Myślałam, że pozabijam wszystkich. Dopiero mi przeszło. Nie lubię tego stanu :hmm:

Na pewno. A daleko mieszka ? Czy będziesz ja miała w miarę możliwością pod ręką po porodzie ?

Znam to :p

Przepraszam nie chcialam :p
Moja mama jest jakies 40km ode mnie ;) nie tak tragicznie, chociaz czasem zaluje ze tak daleko :)

reklama
Do góry