reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja pierogi tak ale jakieś kluski nalesniki to już nie :D
Widzisz a ja znów uwielbiam makaron brązowy, szczególnie penne Ja pierogi tak ale jakieś kluski nalesniki to już nie :D
Widzisz a ja znów Ja pierogi tak ale jakieś kluski nalesniki to już nie :D
Widzisz a ja znów uwielbiam makaron brązowy, szczególnie penne :)
Jejuu on ma taki specyficzny smak :D jem go tylko po to zeby bylo zdrowiej ;)

Ja kupuje antyalergiczna taka normalna zwykla ;) chcialam z pierza ale stwierdzilam ze moja mloda miala zwykla i jest spoko ;)
Czytał ostatnio ze te z pierza przynajmniej na początek to nie bardzo dla malucha się nadają ale jakoś nasze mamy chyba tylko takie miały i jakoś żyjemy :) ale chyba antyalergiczna to dobry wybór

Tez uwielbiam makarony, moglabym jesc non stop ;) a wlasciwie wszystko co maczne- nalesniki, pierogi, kluski :D od dwoch dni jem brazowy makaron ale to nie to samo, smak juz nie ten...
Kocham naleśniki, naturalnie z królem dżemów: truskawkowym, pierogi ruskie, kluski śląskie z cebulką podsmażoną, mmmm
Ja pierogi tak ale jakieś kluski nalesniki to już nie :D
Widzisz a ja znów uwielbiam makaron brązowy, szczególnie penne Ja pierogi tak ale jakieś kluski nalesniki to już nie :D
Widzisz a ja znów Ja pierogi tak ale jakieś kluski nalesniki to już nie :D
Widzisz a ja znów uwielbiam makaron brązowy, szczególnie penne :)
a makaron brazowy to gryczany soba jest dobry. przepadam też za makaronem ryżowym. w ogóle ja uwielbiam azjatycką kuchnię, a tam makarony są w przeróżnych wariacjach :)

Co na suche i popękane usta? Używałam przeróżnych pomadek od nivea do blistexa i nic... czasem pomaga krem bambino dla niemowlaków ale wiadomo że to tylko do używania w domu.
Może ktoś coś poleci sprawdzonego :)
Dodam że to doskwiera o każdej porze roku.

Dziewczyny nie róbcie smaka [emoji53]bo ja tu zaraz padne. Ta dieta wcale mi się nie podoba [emoji53]
Ja na tej diecie jestem wiecznie głodna :/ już słyszę komentarz mojego, jak zacznę żurawia zapuszczać do kuchni w poszukiwaniu paszy.

Co na suche i popękane usta? Używałam przeróżnych pomadek od nivea do blistexa i nic... czasem pomaga krem bambino dla niemowlaków ale wiadomo że to tylko do używania w domu.
Może ktoś coś poleci sprawdzonego :)
Dodam że to doskwiera o każdej porze roku.
Spróbuj zwykłej, bezbarwnej wazeliny.

Przeszedł ten twój nerw na mnie. Myślałam, że pozabijam wszystkich. Dopiero mi przeszło. Nie lubię tego stanu :hmm:

Na pewno. A daleko mieszka ? Czy będziesz ja miała w miarę możliwością pod ręką po porodzie ?

Znam to :p

Przepraszam nie chcialam :p
Moja mama jest jakies 40km ode mnie ;) nie tak tragicznie, chociaz czasem zaluje ze tak daleko :)

reklama
Do góry