Luiza.
Fanka BB :)
Pyszniasta a żeby sobie wzrok też nakarmić, polecam zrobić kostki do lodu z zamrożonymi w środku np jagódkami, albo malinami, albo listkiem miętyTylko taka woda mi została do picia Zobacz załącznik 850483
Ja dzisiaj mam, właśnie skończyłam gotować i pierogi dla dzieciówchyba zupę ogórkową ugotuję
Ja mam tę większą od samego początku, po Janku of koz, a czym ona jest wypełniona, to nie powiem, bo mi ją mama przywiozła, na metce widnieje, że wypełnienie to poliester, a poszwa kołderki bawełna.A rozmiar kołderki 120x90 czy 135x100?
Kupiłam sobie ten erytrytol (nawa jakoś z trotylem mi się kojarzy) i czekam aż mi kawka przestygnie żeby ocenić smak. Jestem po łobiadku, gdzie mój syn starszy stwierdził, że on lubi takie wynalazki jakie ja teraz jem (makaron pełnoziarnisty z surowymi warzywami - papryki kawałek, pomidorek, ogórek, kawałek sera feta i kawałek pora) i czy on może trochę sobie zjeść... no szlg, to ja mu jego ulubioną ziupę macham, a ten podrywa mój obiad na zdrowię mu, tylko trochę za bardzo popieprzyłam (hihi) i jest pikantny.
Edit: ten trotyl jest dużo mniej słodki od cukru, także dfo kawy zamiast dwóch musiałabym dawać trzy albo i nawet 4 łyżeczki, cóż, zobaczymy rano.
Ostatnia edycja: