reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Co na suche i popękane usta? Używałam przeróżnych pomadek od nivea do blistexa i nic... czasem pomaga krem bambino dla niemowlaków ale wiadomo że to tylko do używania w domu.
Może ktoś coś poleci sprawdzonego :)
Dodam że to doskwiera o każdej porze roku.
Na noc daję Nivea na usta, a w torebce mam zwyczajną wazelinę do ust [emoji5] na regenerację ust idealnie nadaje się również miód, ale to wiadomo, że po domu[emoji16]

Co na suche i popękane usta? Używałam przeróżnych pomadek od nivea do blistexa i nic... czasem pomaga krem bambino dla niemowlaków ale wiadomo że to tylko do używania w domu.
Tisane balsam do ust jest na bazie miodu. kupuje od lat dla siebie ,męża i córki jedyne co nam pomaga. Poleciła mi Pani w aptece.

No masakra dziś miałam zebranie w szkole myślałam że padne tak duszno było nie dość ze ludzi multum to w każdej sali zamkniete okna dawno mi tak słabo nie było :'(

No ja
Hej ja dziś po glukozie fuj ale to jest słodkie 3 ciaza a ja smaku nie pamiętałam hehe normalnie pod koniec to myslalam że zygne ale jakoś przetrwalam tylko to 3krotne pobieranie krwi to przeginka wyniki jutro ....
U nas remontu dalszy ciąg ale nie narzekam bo będzie ladniutko więc się przemęcze:biggrin2:
Wyprawkę już prawie mam tylko pampy i cos do kąpieli no i jałowe gaziki a tak już wszystko mamy nawet Tantum Rosa już kupiłam do podmywania po porodzie (było nie zastąpione w 1 dniach) łóżeczko maluje (w trakcie jestem)tylko pogoda mi się zepsuła więc czekam na słonko dziś przywieźli leżaczek (uzywany)ale stan bdb wózek mamy, ciuszki itd też ja koszule i szlafrok też mam wiec teraz tylko czekać na szczęśliwe rozwiazanie:happy:
No ja też po po porodzie używałam tantum rose i teraz też bede

No masakra dziś miałam zebranie w szkole myślałam że padne tak duszno było nie dość ze ludzi multum to w każdej sali zamkniete okna dawno mi tak słabo nie było :'(
U mnie wychowawczyni starszego wie, że w maju już się nie pokażę raczej w szkole, ale mamy kontakt przez dziennik elektroniczny, to jest to jakieś wyjście.

Może za mało wody pijesz?
Ja używam z ziaji taki zwykły, bezbarwny błyszczyk.

reklama
Do góry