Do szpitala nie biorę, na wyjście tak. Ja jednego syna rodziłam w styczniu, drugiego w maju i nie brałam czapeczek. W szpitalu mieli bardzo ciepło.Dziewczyny bierzecie do szpitala dla dziecka cienką bawełnianą czapeczkę?
Sama już nie wiem , ostatnio jak byłam na glukozie to była dziewczyna z podobnym terminem co ja i mówi że bierze, ale to będzie lato ciepło a na takim oddziale i tak jest bardzo ciepło , ja synka rodzilam w styczniu a w lipcu to już wogole bedzie tam duszno i nie wiem czy brać czy nie ..
reklama
zanka200389
Fanka BB :)
Ja na pewno wezmę i tez będę zakładała nawet jak będzie gorącoDziewczyny bierzecie do szpitala dla dziecka cienką bawełnianą czapeczkę?
Sama już nie wiem , ostatnio jak byłam na glukozie to była dziewczyna z podobnym terminem co ja i mówi że bierze, ale to będzie lato ciepło a na takim oddziale i tak jest bardzo ciepło , ja synka rodzilam w styczniu a w lipcu to już wogole bedzie tam duszno i nie wiem czy brać czy nie ..
G
gosc12
Gość
Jakie ślicznePowiem Wam szczerze, że Majeczce to tak na prawdę kupiłam ze dwie pary półśpiochów, dwie pary body. Jeśli chodzi o ciuszki. A resztę mam po Aleksie mnóstwo uniwersalnych i po siostrze te sukienki.
Pewnie coś jeszcze dokupie, bo na pewno kombinezon na jesień polarowy. Ale to takie pojedyncze rzeczy. No i te smoczki, pampersy, kosmetyki i w sumie mam wszystko. Także się udało nie wydać majątku.
Zobacz załącznik 849558Zobacz załącznik 849559Zobacz załącznik 849560Zobacz załącznik 849561Zobacz załącznik 849562Zobacz załącznik 849563Zobacz załącznik 849565Zobacz załącznik 849567
To wiem tylko myślałam , że ten szumisiu to ma odzwierciedlac szumy z mamy brzucha a nie jakiś chalas. I takiego szumu chyba nie ma u mamy nie ? Albo źle jestem zorientowanaSądzę, że dziecko w łonie mamy słyszy bicie jej serca, pracę jelit i całego układu pokarmowego (bulgotanie, przelewanie się i takie tam).
Wspolczuje może porozmawiaj z lekarzem ,że wymiotujesz codziennie rano i ciężko zrobić takie badanie.. chyba , że spróbujesz jeszcze raz ale z cytrynową. Mi tez wypicie nie przeszkadzało. Ale dwie godziny z życia wyjęte.Wytrzymałam 50 minut i wszystko zwróciłam . Nie wiem co teraz
To ja dzisiaj w swetrze bo chłodno, na deszcz się zapowiada Kamil przyjeżdża i jak zwykle pogoda się psuje. Już tak od roku jest. No zawsze :/ już nie wiem czy się śmiać czy płakać hahaA u mnie dzisiaj ładna w miarę narazie pogoda nie wiem jak później, wyszłam w krótkich spodenkach teraz i nie było bardzo zimno Zobacz załącznik 849578
Śliczny ogród
oliwiapatrycja
To u mnie dzisiaj ladnie jeszcze lepiej jak wczoraj .Jakie śliczne
To wiem tylko myślałam , że ten szumisiu to ma odzwierciedlac szumy z mamy brzucha a nie jakiś chalas. I takiego szumu chyba nie ma u mamy nie ? Albo źle jestem zorientowana
Wspolczuje może porozmawiaj z lekarzem ,że wymiotujesz codziennie rano i ciężko zrobić takie badanie.. chyba , że spróbujesz jeszcze raz ale z cytrynową. Mi tez wypicie nie przeszkadzało. Ale dwie godziny z życia wyjęte.
To ja dzisiaj w swetrze bo chłodno, na deszcz się zapowiada Kamil przyjeżdża i jak zwykle pogoda się psuje. Już tak od roku jest. No zawsze :/ już nie wiem czy się śmiać czy płakać haha
Śliczny ogród
To przywozi ze sobą slabą pogode a to jaki
Bajunia
Dziewczyny bierzecie do szpitala dla dziecka cienką bawełnianą czapeczkę?
Ja miałam dla córki w szpitalu ale tylko po kąpaniu zakładałam tak na godzinkę. Rodziłam w czerwcu i były wtedy ponad 30 stopniowe upały. W domu też na początku zakładałam po kąpaniu ale krótko, 2,3 tygodnie. Teraz z synkiem też tak będę robić. Cieniutka bawełniana wystarczy.
Luiza.
Tylko do wyjścia.Dziewczyny bierzecie do szpitala dla dziecka cienką bawełnianą czapeczkę?
Przyłóż ucho do brzucha swojego menia Będziesz mniej więcej wiedziała co słyszy dziecko.To wiem tylko myślałam , że ten szumisiu to ma odzwierciedlac szumy z mamy brzucha a nie jakiś chalas. I takiego szumu chyba nie ma u mamy nie ? Albo źle jestem zorientowana
martini87
65 metrow to juz calkiem fajne mieszkanko my niedlugo wprowadzamy sie do 56 metrow a ciesze sie jak glupia bo wczesnoej mieszkalismy na 37 i we dwojke tez dawalismy radeW domu to będę za 4-5 lat [emoji23][emoji23]
Tutaj jest ogólnie 65m więc jakiś wielkich apartamentów nie ma [emoji23] dom za 240 m trzy poziomy.
E
Ewka34
Gość
Jest cieplo sa okna pootwierane i jest przeciag powiedzmy.. to delikatna glowka.. ja biore nie chce zeby malej cos byloDziewczyny bierzecie do szpitala dla dziecka cienką bawełnianą czapeczkę?
reklama
Tak tenKochana, jeszcze jedno. Ten krem co napisałaś na rozstępy to coś takiego?
Link do: Clarena Body Slim Line, krem zapobiegający rozstępom, 200ml - Bodyland.pl