reklama
Kasiula8989
Fanka BB :)
martini87
Ja mam od czasu do czasu takie bóle i lekarz mi mówił, że to jest w porządkuSpałam tylko 8h a tam 10 stron postów [emoji33] przynajmniej mam jakieś zajęcie na bezsenny czas
Dziewczyny czy zdarzają się którejś z was bóle jak na miesiączkę ?
Ja od dwóch dni czuje na dole brzucha takie coś ale to jest bardzo delikatne . To nie nawet ból tylko delikatne odczucie .
W środę miałam wizytę było wszystko dobrze i nawet lekarz uczulal mnie że teraz może brzuszek boleć bo mały rośnie . No i co prawda właśnie od kilku dni kopie coraz mocniej i się zastanawiam czy to nie przez to
To super wieści a co ze skurczami, nie powtarzały się od wtedy, szyjka się nie skróciła? Dostałaś pozwolenie na pracę?Ja po wizycie.
Hemo poszła do góry. Przez miesiąc, niewiele ale poszła co u mnie to cud.
Glukoza 73, po 1h 125, po 2h 102 czyli wszystko ok [emoji4]
Do z początku ciąży brakuje jeszcze 1,2kg
chyba zamówię ten krem na rozstępy.Można w ciąży tak?
A właśnie [emoji23][emoji23] szyjka ok, mogę wrócić do pracy. Nic niepokojącego się nie dziejeTo super wieści a co ze skurczami, nie powtarzały się od wtedy, szyjka się nie skróciła? Dostałaś pozwolenie na pracę?
chyba zamówię ten krem na rozstępy.Można w ciąży tak?
Można można. Używałam w poprzedniej i w tej.
Rzeczywiście zaszalałaś jakie malusie te półśpioszki...Trochę dzisiaj poszalalam
To dobrze, że wszystko w porządku.A właśnie [emoji23][emoji23] szyjka ok, mogę wrócić do pracy. Nic niepokojącego się nie dzieje
Można można. Używałam w poprzedniej i w tej.
G
gosc12
Gość
Z babydream
DziekujeFirma babydream, niemiecka produkcja i firma. Bardzo korzystne ceny, w porównaniu z innymi firmami. Ja kupiłam ostatnio 4 opakowania po 80szt= 320 szt za 17.99 a nawet były ostatnio za 13.99 przecenione.
To nie drogie. Bo wychodzi 3/4 zł za paczkę. A pieluchy jakie będziecie używać ? Nie pamiętam czy był już ten temat poruszany
Też tak zacznę. Tyle , że wiem , że przez grudzień i połowę stycznia trochę schudłam z mojej wagi .. no ale nic. W takim razie nie jestem +2 tylko jakieś +5/6kgNo to ja bym od tej wagi z karty ciąży chyba liczyła
Dziękuje i same dobre opinie tak ?baby dream extra sensitive wczoraj o nich czytałam
Śmieszne nie kupiłabym za nic w świecieKobitki wiedziałyście że jest takie coś jak wiaderko do kąpieli? wyskoczyło mi na fejsie i szczena mi opadła ze zdziwienia
Zobacz załącznik 849598
To dziwne zachowanie. Bo masz w 100% rację.. no ale tak ludzie myślą. Że kupia co im się podoba lub mają inne zdanie na jakiś temat i tak należy robić. Ale niestety.. matka to matka wiec się nie przejmuj bo to Ty wiesz najlepiej co będzie dobre dla twojego dziecka :*Zgubiłam posta to zrobię tak:
@ciichosza pisze:
"Tez coś w tym jest w sumie. Z chodzika i wisiadeł na pewno będę rezygnować i nawet jak ktoś bez mojej wiedzy kupi, to będę dyskretnie sprzedawać, tu mam już zdanie wyrobione. Z szumisia w takim razie pewnie też, i wybiorę jakąś pozytywkę z różnymi dźwiękami i melodiami w sumie. Będzie to bardziej rozsądne myślę."
Właśnie, co do kupowania prezentów bez naszej wiedzy. Pamiętam święte oburzenie szwagierko-teściowej, jak się mnie zapytała, co bym zrobiła jak by mi chodzik kupiła. Jestem bezpośrednia z natury, to odpowiedziałam, że nie używałabym, bo nie akceptuje tego typu gadżetów i że pewne prezenty dla dziecka należy skonsultować z rodzicem. Gdybyście widzieli ten wzrok mojego faceta, który jeszcze bardziej jak synuś mamusi był niż mój mąż, szwagier, szwagierka, no spopieliłoby mnie gdyby oczy mogły zabijać.
Kasiula8989
Rzeczywiście zaszalałaś jakie malusie te półśpioszki...
No na 56
reklama
G
gosc12
Gość
Wiem , że to nie na rozstępy ale bardzo dobrze natłuszcza. Smaruj się olejem kokosowym. Kosztuje 10zl , znajdziesz naawet w Biedronce , może coś pomoże na kolejneJa też używam babydream, ale mi nie pomógł z uniknieciem