reklama
madziula92
Fanka BB :)
Ja tez chciałam z dużymi kołami mi sie podobają te wózki retro ale znowu duzo ważąMój chłop zaś chciałby z wielkimi kołami a one zaś nie są skrętne co mi nie pasuje także kwestia wózka jeszcze do gruntownego przedyskutowania
Fiorna
Ja tez chciałam z dużymi kołami mi sie podobają te wózki retro ale znowu duzo ważą
No właśnie kurczę zawsze jest coś za coś.. dobrze że jeszcze jest trochę czasu na analizę za i przeciw
madziula92
No dokładnie ja muszę się wybrać do sklepu z wózkami i wtedy pooglądam i zdecydujemy[emoji16] a wiem ze ja bede nosiła ten wózek więc chciałabym zeby był lekki [emoji23]No właśnie kurczę zawsze jest coś za coś.. dobrze że jeszcze jest trochę czasu na analizę za i przeciw
My kupiliśmy bebetto uzywke i hmm w combiaku ledwo się zapakowałyśmy w wersji 3 w 1 pół pokoju zajmuje, po roku przerzucam się obowiązkowo na spacerówkę@Anulaa88 Ja na razie też tylko oglądam na internecie. Urzekły mnie te z bebetto..ale sama nie wiem który model co i jak. Chcę fajny zgrabny wózek który pomieścimy w bagażniku razem z walizkami - dość często jeździmy do rodziców mojego prawie 400 km.
Załączniki
GorzkaPomarańcza
No wlasnie moja kolezanka caly czas mowi zeby nie kupować nowego wozka na poczatek bo te 3 w 1 zajmuja duzo miejsca w aucie i ona tak naprawde uzywala pol roku a pozniej kupila sama spacerowkeZobacz załącznik 846972
My kupiliśmy bebetto uzywke i hmm w combiaku ledwo się zapakowałyśmy w wersji 3 w 1 pół pokoju zajmuje, po roku przerzucam się obowiązkowo na spacerówkę
My mamy uzywke za 1000zl zamierzam ja sprzedać później za tyle samo heheNo wlasnie moja kolezanka caly czas mowi zeby nie kupować nowego wozka na poczatek bo te 3 w 1 zajmuja duzo miejsca w aucie i ona tak naprawde uzywala pol roku a pozniej kupila sama spacerowke
GorzkaPomarańcza
Tylko moja mama sie upiera ze pierwszy musi kupić ona i musi byc nowy ...
reklama