reklama
Sindi_@
Fanka BB :)
O kurcze współczuję Ci bardzo, wiem że szpitala to nic fajnego ale lepiej dmuchać na zimne. Odpoczywaj sobie i staraj się nie stresować chociaż wiem że to nie łatwe trzymaj sięHej dziewczynki. Ja dziś w gorszym humorze. Dziś znów szpital, tym razem bóle krzyżowe i skurcze... A to dopiero 21 tc + 5d. Leżenie i leki.... Całe szczęście szyjka długa i zamknięta. Ale jestem załamana.
E
Ewka34
Gość
Wspolczuje co ci powiedzieli?Hej dziewczynki. Ja dziś w gorszym humorze. Dziś znów szpital, tym razem bóle krzyżowe i skurcze... A to dopiero 21 tc + 5d. Leżenie i leki.... Całe szczęście szyjka długa i zamknięta. Ale jestem załamana.
oliwiapatrycja
Ja mam 25 tydzień i dopiero 2 kg na plusie od poczayku ciąży i 171 cm wzrostu.Zobacz załącznik 846946
Jak u Was z wagą ?
Ja jem bardzo mało , pije tylko wodę i kawę jedna dziennie bez cukru . Jak zjem słodkie to święto . Zero białego pieczywa. Fast food może jeden na tydzień i to nie zawsze . Ćwiczę codziennie po troszku , 24 tydzień i jakieś 7/8 kg . Gdzie nie widzę tego po sobie , oczywiście prócz brzucha . Mam 180 cm wzrostu może dlatego. Martwię się ze pojadę na porodówkę i będzie 20 jak nie więcej kg . Ale przecież trzeba jeść . Jak jest u Was ?
Może woda zatrzymuje Ci się w organizmie może stąd te kg
oliwiapatrycja
Jaki mały brzusio chudzinka jestesZobacz załącznik 846955
ja od początku przytyłam jakieś 4 kg, jem raczej normalnie, choć staram sie uważać. Długi czas zresztą jadłam faktycznie mało bo gdy poczułam uczucie zapełnienia w żołądku to dostawałam okropnych wzdęć. Teraz już wróciło do normy. Aktualnie 24tc.
Ja też wybiorę 80%. Ostatnio już gdy miałam wybór zrobiłam tak samo, decyzje podjęłam w miejscu pracy na piśmie gdy zanosiłam akt urodzenia dziecka.
Nic nie widać złego. Szyjka bardzo długa ponad 4 cm. Szczelnie zamknięta.Wspolczuje co ci powiedzieli?
Leki i leżenie.
Ale że te skurcze mogą a nie muszą być objawiami przedwczesnego porodu
E
Ewka34
Gość
Kurcze uwazaj na siebie..Nic nie widać złego. Szyjka bardzo długa ponad 4 cm. Szczelnie zamknięta.
Leki i leżenie.
Ale że te skurcze mogą a nie muszą być objawiami przedwczesnego porodu
E
Ewka34
Gość
Tez mam 25 tydz i 15 kg na plusie woda mi sie nie zatrzymuje bo dlonie mi nie puchna, a zazwyczaj tak mialamJa mam 25 tydzień i dopiero 2 kg na plusie od poczayku ciąży i 171 cm wzrostu.
Może woda zatrzymuje Ci się w organizmie może stąd te kg
karorek
@KatiNails trzymaj się i informuj nas na bieżąco . Wychodzą jakieś skurcze na ktg?
Dadzą Ci leki i na pewno będzie dobrze.
Ja Przytylam do tej pory 25/26 tydzień 4 kg.
Wkoncu się przełamałam zostało mi nieco ponad 3 miesiące, zaczynam już kupować ciuszki
Wkoncu się przełamałam zostało mi nieco ponad 3 miesiące, zaczynam już kupować ciuszki
reklama
E
Ewka34
Gość
Tez powoli kupuje ciuszki@KatiNails trzymaj się i informuj nas na bieżąco . Wychodzą jakieś skurcze na ktg?