reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej dziewczynki. Ja dziś w gorszym humorze. Dziś znów szpital, tym razem bóle krzyżowe i skurcze... A to dopiero 21 tc + 5d. Leżenie i leki.... Całe szczęście szyjka długa i zamknięta. Ale jestem załamana.

reklama
Hej dziewczynki. Ja dziś w gorszym humorze. Dziś znów szpital, tym razem bóle krzyżowe i skurcze... A to dopiero 21 tc + 5d. Leżenie i leki.... Całe szczęście szyjka długa i zamknięta. Ale jestem załamana.
O kurcze współczuję Ci bardzo, wiem że szpitala to nic fajnego ale lepiej dmuchać na zimne. Odpoczywaj sobie i staraj się nie stresować chociaż wiem że to nie łatwe trzymaj się

Zobacz załącznik 846946

Jak u Was z wagą ?
Ja jem bardzo mało , pije tylko wodę i kawę jedna dziennie bez cukru . Jak zjem słodkie to święto . Zero białego pieczywa. Fast food może jeden na tydzień i to nie zawsze . Ćwiczę codziennie po troszku , 24 tydzień i jakieś 7/8 kg . Gdzie nie widzę tego po sobie , oczywiście prócz brzucha . Mam 180 cm wzrostu może dlatego. Martwię się ze pojadę na porodówkę i będzie 20 jak nie więcej kg . Ale przecież trzeba jeść . Jak jest u Was ?
Ja mam 25 tydzień i dopiero 2 kg na plusie od poczayku ciąży i 171 cm wzrostu.
Może woda zatrzymuje Ci się w organizmie może stąd te kg

Zobacz załącznik 846955

ja od początku przytyłam jakieś 4 kg, jem raczej normalnie, choć staram sie uważać. Długi czas zresztą jadłam faktycznie mało bo gdy poczułam uczucie zapełnienia w żołądku to dostawałam okropnych wzdęć. Teraz już wróciło do normy. Aktualnie 24tc.

Ja też wybiorę 80%. Ostatnio już gdy miałam wybór zrobiłam tak samo, decyzje podjęłam w miejscu pracy na piśmie gdy zanosiłam akt urodzenia dziecka.
Jaki mały brzusio:) :) chudzinka jestes

reklama
Do góry