reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My też byliśmy dziś na połówkowych. Mały był odwrócony pleckami i pan doktor po 15 min stukania, pukania w mój brzuch kazał mi wyjść i pospacerować, zjeść coś słodkiego i wrócić :-D Po 40 minutach przyjął mnie z powrotem iiii maluszek troszkę się odwrócił. Waży 427 gram (20 marca ważył 250) czy nie za szybko przybiera na wadze? Ile ma cm długości to nie wiemy niestety.. Wszystkie parametry w porządku. Termin zmienił się z 21 na 17 sierpnia ale nadal trzymam się terminu z pierwszego badania prenatalnego. Ułożenie małego nadal pośladkowe.
Zobacz załącznik 845260
Moja mala przybiera gdzies ze 100g na dwa tygodnie jak narazie ;)
Ulozenie moze sie zmienic jeszcze ;) moja mloda zawsze przy badaniu jest glowka na dol.. ponoc ;)

reklama
Dziewczyny teraz pierwszy raz mnie kopla tak ze poczułam i zobaczyłam na brzuchu, ale śmieszne :D zdążyłam facetowi memu pokazać ^^ dała znać mamusi, tatusiowi i koniec kopniaków, No to się zaczyna :D:D
Hyhy to moja kopie tez az caly brzuch mi chodzi, a jak tato polozy reke czy siostrunia to jest cisza.. biora rece, a ona znowu mnie stuka :D chochlik maly :D

A tak się odnosząc do dziewczynek, wczoraj widziałam małżeństwo z 4 dzieci 3 dziewczynki z różnica wieku tak co dwa lata, najstarsza miała z 9lat i ostatnie malutkie w nosidełku, mówię do faceta ,, myślisz ze wyszedł im teraz chłopczyk”? I co? 4 dziewczynka hehe ciekawe czy zrobią podejście nr 5 :D

Dziewczyny teraz pierwszy raz mnie kopla tak ze poczułam i zobaczyłam na brzuchu, ale śmieszne :D zdążyłam facetowi memu pokazać ^^ dała znać mamusi, tatusiowi i koniec kopniaków, No to się zaczyna :D:D
Fantastyczne uczucie nie? :)

Ja to mam wrażenie, że moje dziewczyny mają ADHD :D Od soboty są tak aktywne, że aż mi to przeszkadzać zaczyna, co 20-30 minut kopniak tu, rozpychanie się tam, a potem to samo tylko z drugiej strony. Do tego brzuch mi się zrobił krzywy i wywaliło go totalnie na przód, także jak idę, to najpierw brzusio, a potem ja :p

Rozumiem ze 27.08? To będziemy krzyczały razem :D
Tylko u mnie będzie panienka :)

hehe dziewczyny ja z usg mam na 28.08 :) dobrze, że nie jestem sama xD
na zakupy do rossmanna też muszę się wybrać :D mój synuś też już szaleje w brzuchu, od jakichś 4 dni tak dość intensywnie :D a do kąpania chyba na początku kupię emolium :)

My też byliśmy dziś na połówkowych. Mały był odwrócony pleckami i pan doktor po 15 min stukania, pukania w mój brzuch kazał mi wyjść i pospacerować, zjeść coś słodkiego i wrócić :-D Po 40 minutach przyjął mnie z powrotem iiii maluszek troszkę się odwrócił. Waży 427 gram (20 marca ważył 250) czy nie za szybko przybiera na wadze? Ile ma cm długości to nie wiemy niestety.. Wszystkie parametry w porządku. Termin zmienił się z 21 na 17 sierpnia ale nadal trzymam się terminu z pierwszego badania prenatalnego. Ułożenie małego nadal pośladkowe.
Zobacz załącznik 845260
Uwielbiam takie fotki[emoji16] słodziak[emoji16] git że wszystko w porządku[emoji16]

To jest cudne [emoji7] ja od wczoraj czuję synka non stop! Dzisiaj było widać na brzuchu nawet przez pas od spodni i bluzkę :D

reklama
Do góry