reklama
E
Ewka34
Gość
Tez mam taka czapeczke dla corciZobacz załącznik 845235
Moje dzisiejsze zakupy w pepco pierwsze dla syna
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Matko 90 zł..daj spokoj..to one takie drogie..@oliwiapatrycja znam Twój ból z odbijaniem rybą Popijanie dużą ilością wody nie pomagało. Biorę prenatal duo i się nie odbija tylko, że zapłaciłam za nie ponad 90zł :O i na pewno już tyle nie inwestuje
Mi coś powoli ten brzuch rośnie, jakoś tak wszędzie mi się te kg rozkładają i spodnie już wszystkie za małe, nawet tuniki za małe muszę przejrzeć ciuchy letnie, bo ostatnio z pół godziny się przebierałam, bo wszystko za małe. Na święta też mi wszyscy mówili, że mały brzuch.
Anulaa88
No to genialnie[emoji16] chłopak potwierdzony[emoji16]Oto nasz Kawaler [emoji64] 144mm, 334g i rozwój cały prawidłowy Mały leży na brzuszku i trzyma gardę, wiec nie wiemy do kogo jest podobny [emoji12] najważniejsze w każdym razie, ze jest zdrowy [emoji5] Co do płci to pan doktor powiedział, że widzi jajeczka i siureczek i na 100% będzie chłopak! Mały ułożony podłużnie główkowo i będę rodzić naturalnie. Łożysko na tylnej ścianie. Z dzisiejszego USG wychodzi mi termin porodu na 27.04, więc o tydzień później jak z USG prenatalnego i 4 dni później jak z OM.
Na 18 czerwca umówiłam się na USG w 30 tygodniu i wtedy już będzie wiadomo na 100% czy będę mogła urodzić naturalnie [emoji4]
A oto i nasz mały Mężczyzna Zobacz załącznik 845224
Ah znalazłam nowa nie używana butelkę dr Browns która chciałam zakupić za 20zl dodam ze w sklepie w smyku 44zl kosztuje uwielbiam takie okazje na olx jeszcze babeczka mi wysłała ze ma dodatkowo dwie nowe z love na 250ml +3miesiace, myślicie ze jakość tych butelek love na starsze bobaski jest wystarczająca?
Sindi_@
Strasznie dużo zapłaciłas za witaminka ja kupuje w aptece internetowej Gemini ostatnio po 39.99 jeśli dobrze pamiętam@oliwiapatrycja znam Twój ból z odbijaniem rybą Popijanie dużą ilością wody nie pomagało. Biorę prenatal duo i się nie odbija tylko, że zapłaciłam za nie ponad 90zł :O i na pewno już tyle nie inwestuje
Mi coś powoli ten brzuch rośnie, jakoś tak wszędzie mi się te kg rozkładają i spodnie już wszystkie za małe, nawet tuniki za małe muszę przejrzeć ciuchy letnie, bo ostatnio z pół godziny się przebierałam, bo wszystko za małe. Na święta też mi wszyscy mówili, że mały brzuch.
Fiorna
My też byliśmy dziś na połówkowych. Mały był odwrócony pleckami i pan doktor po 15 min stukania, pukania w mój brzuch kazał mi wyjść i pospacerować, zjeść coś słodkiego i wrócić Po 40 minutach przyjął mnie z powrotem iiii maluszek troszkę się odwrócił. Waży 427 gram (20 marca ważył 250) czy nie za szybko przybiera na wadze? Ile ma cm długości to nie wiemy niestety.. Wszystkie parametry w porządku. Termin zmienił się z 21 na 17 sierpnia ale nadal trzymam się terminu z pierwszego badania prenatalnego. Ułożenie małego nadal pośladkowe.
Załączniki
Ja tez mam pośladkowa ułożenie na ta chwile, cm powiedział ze nam nie poda bo jednostka rozmiarowa nie ma znaczenia na chwile obecnaMy też byliśmy dziś na połówkowych. Mały był odwrócony pleckami i pan doktor po 15 min stukania, pukania w mój brzuch kazał mi wyjść i pospacerować, zjeść coś słodkiego i wrócić Po 40 minutach przyjął mnie z powrotem iiii maluszek troszkę się odwrócił. Waży 427 gram (20 marca ważył 250) czy nie za szybko przybiera na wadze? Ile ma cm długości to nie wiemy niestety.. Wszystkie parametry w porządku. Termin zmienił się z 21 na 17 sierpnia ale nadal trzymam się terminu z pierwszego badania prenatalnego. Ułożenie małego nadal pośladkowe.
Zobacz załącznik 845260
reklama
Fiorna
Jeszcze mają czas i miejsce żeby zmienić pozycjeJa tez mam pośladkowa ułożenie na ta chwile, cm powiedział ze nam nie poda bo jednostka rozmiarowa nie ma znaczenia na chwile obecna