reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My też byliśmy dziś na połówkowych. Mały był odwrócony pleckami i pan doktor po 15 min stukania, pukania w mój brzuch kazał mi wyjść i pospacerować, zjeść coś słodkiego i wrócić :-D Po 40 minutach przyjął mnie z powrotem iiii maluszek troszkę się odwrócił. Waży 427 gram (20 marca ważył 250) czy nie za szybko przybiera na wadze? Ile ma cm długości to nie wiemy niestety.. Wszystkie parametry w porządku. Termin zmienił się z 21 na 17 sierpnia ale nadal trzymam się terminu z pierwszego badania prenatalnego. Ułożenie małego nadal pośladkowe.
Zobacz załącznik 845260
Moja mala przybiera gdzies ze 100g na dwa tygodnie jak narazie ;)
Ulozenie moze sie zmienic jeszcze ;) moja mloda zawsze przy badaniu jest glowka na dol.. ponoc ;)

reklama
Dziewczyny teraz pierwszy raz mnie kopla tak ze poczułam i zobaczyłam na brzuchu, ale śmieszne :D zdążyłam facetowi memu pokazać ^^ dała znać mamusi, tatusiowi i koniec kopniaków, No to się zaczyna :D:D
Hyhy to moja kopie tez az caly brzuch mi chodzi, a jak tato polozy reke czy siostrunia to jest cisza.. biora rece, a ona znowu mnie stuka :D chochlik maly :D

A tak się odnosząc do dziewczynek, wczoraj widziałam małżeństwo z 4 dzieci 3 dziewczynki z różnica wieku tak co dwa lata, najstarsza miała z 9lat i ostatnie malutkie w nosidełku, mówię do faceta ,, myślisz ze wyszedł im teraz chłopczyk”? I co? 4 dziewczynka hehe ciekawe czy zrobią podejście nr 5 :D

Dziewczyny teraz pierwszy raz mnie kopla tak ze poczułam i zobaczyłam na brzuchu, ale śmieszne :D zdążyłam facetowi memu pokazać ^^ dała znać mamusi, tatusiowi i koniec kopniaków, No to się zaczyna :D:D
Fantastyczne uczucie nie? :)

Ja to mam wrażenie, że moje dziewczyny mają ADHD :D Od soboty są tak aktywne, że aż mi to przeszkadzać zaczyna, co 20-30 minut kopniak tu, rozpychanie się tam, a potem to samo tylko z drugiej strony. Do tego brzuch mi się zrobił krzywy i wywaliło go totalnie na przód, także jak idę, to najpierw brzusio, a potem ja :p

Rozumiem ze 27.08? To będziemy krzyczały razem :D
Tylko u mnie będzie panienka :)

hehe dziewczyny ja z usg mam na 28.08 :) dobrze, że nie jestem sama xD
na zakupy do rossmanna też muszę się wybrać :D mój synuś też już szaleje w brzuchu, od jakichś 4 dni tak dość intensywnie :D a do kąpania chyba na początku kupię emolium :)

My też byliśmy dziś na połówkowych. Mały był odwrócony pleckami i pan doktor po 15 min stukania, pukania w mój brzuch kazał mi wyjść i pospacerować, zjeść coś słodkiego i wrócić :-D Po 40 minutach przyjął mnie z powrotem iiii maluszek troszkę się odwrócił. Waży 427 gram (20 marca ważył 250) czy nie za szybko przybiera na wadze? Ile ma cm długości to nie wiemy niestety.. Wszystkie parametry w porządku. Termin zmienił się z 21 na 17 sierpnia ale nadal trzymam się terminu z pierwszego badania prenatalnego. Ułożenie małego nadal pośladkowe.
Zobacz załącznik 845260
Uwielbiam takie fotki[emoji16] słodziak[emoji16] git że wszystko w porządku[emoji16]

To jest cudne [emoji7] ja od wczoraj czuję synka non stop! Dzisiaj było widać na brzuchu nawet przez pas od spodni i bluzkę :D

reklama
Do góry