reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dobry wieczór. Dawno mnie nie było od razu po świętach poszłam do szpitala na kontrolę w sprawie tego guza na jajniki. Nieznacznie urósł ale go teraz nie wycinają za duże ryzyko, że stracę ciążę. Z jednej strony cieszę się, że teraz tego nie ruszają a z drugiej boję się bo żyje z tykająca bombą w każdej chwili może pęknąć. Z dobrych wieści, lekarz potwierdził córkę ważyła 276g 4 dni temu.
Witam nową mamusię:)
Ooj trzymam kciuki że będzie wszystko w porządku . Że urodzisz córeczkę w terminie a po ciąży sprawa z guzem dojdzie do końca .. że też nas spotykają w ciąży takie rzeczy.. no ale kto jak nie my kobiety :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dziś zabrałam się za powrot do szycia. Na początek coś na wózek by mała miała gdzie oko zawiesić :) Jeszcze w trakcie szyję inną wersję kolorystyczną
IMG_20180407_173010.jpg

Załączniki

• IMG_20180407_173010.jpg
    IMG_20180407_173010.jpg
    866,8 KB · Wyświetleń: 336
Ostatnia edycja:
Ja też jestem po połówkowych (20t2d). Chłopaki ważą 342g i 315g. Wszystko co zostało zbadane jest w normie. [emoji16]
Jeden jak zwykle się chował ale drugi jak zwykle miał na wszystko wywalone. Na poprzednim usg ziewał a tym razem ssał kciuka.
Na pierwszej fotce nieśmiały. A na drugiej luzacki brat a przed jego twarzą po lewej widać główkę nieśmiałego. [emoji23]
a8d32f4a149a1bf2656e49a0c43e7b39.jpg
f6e64edb90b94b66ca4c392887de7340.jpg

p19udqk33bja1sdx.png

Dziewczynki! Gratuluje zdrowych dzieciaczków i udanych wizyt :)
Ja czuje, ze jutro to będę umierała ze stresu, bo w poniedziałek moje połówkowe...
Witam nowa Mamusie i od razu powiem, ze u mnie tez pierwsze Maleństwo :) ale jest wśród nas tyle doświadczonych Mam, że na pewno damy radę [emoji6]

20 sierpnia 2018
Ja trz umierałam ze stresu już dwa dni przed polowkowymi, babeczka na recepcji mówi mi ze zmierzymy ciśnienie, ja na to ze będzie wysokie bo mam stresa:D miałam 145/90 Haha położyłam się na łóżku i już czułam jak mi było gorąco, na szczęście moje schizy były zbędne i wszystko było Ok, ale tak na prawdę to jedno z najważniejszych badań w całej ciąży

@madziula92 kawał chłopa [emoji16]

@.rudzielec wiem że łatwo się mówi... Ale nie ma co się stresować[emoji5] będzie ok.

@kasiak85 bezsensu... myślałam, że się wchłonie[emoji852] Teraz tylko trzeba urodzić i się tego pozbyć[emoji8] będzie dobrze!!

@Paulana piękne rzeczy szyjesz[emoji16]

@Adoketa cudni ci twoi chłopcy[emoji16]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

Spędziłam dzisiaj z 3h na szukaniu sklepu internetowego/Allegro który będzie miał szerokie wybór produktów dla niemowląt mówię tu p : reczniczkach, smoczkach, butelkach itd ... niestety nic nie znalazłam tzn nic co by się opłacało na zakup hurtowy, jeden ma butelki nie ma smoczków, albo ma smoczki a nie ma ręczniczków , ogolnie to się wkurzyłam i zaniechałam zakupów na necie, nie będę brała dwóch rzeczy i płaciła 10zl za przesyłkę, czas poszukać okazji w sklepach stacjonarnych... ostatnio były smoki w auchanie z nuk za 15zl z 30zl 2szt... i co jedno jedyne pudełeczko, a ja myślałam, gdybalam i nie kupiłam...tak samo pieluchy białe zwyczaje za 1,8zl na necie maja po 2,5 ... mam dużo czasu będzie trzeba połazić troche i tyle

Spędziłam dzisiaj z 3h na szukaniu sklepu internetowego/Allegro który będzie miał szerokie wybór produktów dla niemowląt mówię tu p : reczniczkach, smoczkach, butelkach itd ... niestety nic nie znalazłam tzn nic co by się opłacało na zakup hurtowy, jeden ma butelki nie ma smoczków, albo ma smoczki a nie ma ręczniczków , ogolnie to się wkurzyłam i zaniechałam zakupów na necie, nie będę brała dwóch rzeczy i płaciła 10zl za przesyłkę, czas poszukać okazji w sklepach stacjonarnych... ostatnio były smoki w auchanie z nuk za 15zl z 30zl 2szt... i co jedno jedyne pudełeczko, a ja myślałam, gdybalam i nie kupiłam...tak samo pieluchy białe zwyczaje za 1,8zl na necie maja po 2,5 ... mam dużo czasu będzie trzeba połazić troche i tyle
Ja ostatnio zamówiłam od jednego sprzedajacego smok i butelkę Avent,komplet minky, pościel,materacyk tą duza gąbkę do kąpieli,
mial tez ten sprzedający wiele produktów między innymi pieluchy duuuzy wybór, reczniki itp ,jeśli chcesz moge podac link

Załączniki

• Screenshot_20180408-003124.png
    Screenshot_20180408-003124.png
    135,3 KB · Wyświetleń: 387
  • Screenshot_20180408-003228.png
    Screenshot_20180408-003228.png
    208,1 KB · Wyświetleń: 383
  • Screenshot_20180408-003238.png
    Screenshot_20180408-003238.png
    175,4 KB · Wyświetleń: 386
  • Screenshot_20180408-003310.png
    Screenshot_20180408-003310.png
    142,3 KB · Wyświetleń: 380
reklama
Ja trz umierałam ze stresu już dwa dni przed polowkowymi, babeczka na recepcji mówi mi ze zmierzymy ciśnienie, ja na to ze będzie wysokie bo mam stresa:D miałam 145/90 Haha położyłam się na łóżku i już czułam jak mi było gorąco, na szczęście moje schizy były zbędne i wszystko było Ok, ale tak na prawdę to jedno z najważniejszych badań w całej ciąży
Ja tez sie stresowalam i jak leżałam to czułam jak serce mi wali...nie mam niestety zdjęć maluszka ale wizyte mam u swojego ginekologa w środę takze mam nadzieje ze jakieś dostanę[emoji16]

Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry