Na bodziaki, albo na koszulki brzuszkoweDo czego te naklejki? Buuu a ja nie dostałam termoforu
reklama
Normalnie bez aplikacji będzie -49%-55%, trzeba wziąć minimum trzy produkty, i być w klubie rosmann. [emoji1] [emoji1] [emoji1]
[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Też dostałam przed wczoraj naklejki z enfamil a dla synka kiedyś ze dwa lata temu przysłali książeczkę z obrazkami taką twardą i kubek niekapek tez z enfamil bo wtedy się pierwszy raz rejestrowalamZobacz załącznik 844058 Zobacz załącznik 844057 Zobacz załącznik 844059 Dostałam dzisiaj paczuszki, zamiast kostek dostałam upragnione naklejki, jakie było moje rozczarowanie jak widzę mała płaska kopertę a w niej książeczkę... sobie myśle No zesz kuzea gdzie moje klocki... tylko gazetka.... a gazetka ma naklejki ale czad jestem w niebowziwta jeszcze termofor z bebiklubu dostałam hihi
Gienio
Też wybieramy się do Austrii w Alpy autem w czerwcu , mam nadzieję,że dam radę nie chcę,żebu przeze mnie dzieciaki nie użyły wakacji z drugiej strony wiem,że będzie mi ciężko-kiepsko znoszę upały i mam żylaki w miednicyJa w tym roku nigdzie dalej się nie wybieram. Czuję się dobrze ale jak więcej pochodzę brzuch, pachwiny mnie ciągną, od słońca robią i się przebarwienia. W tym roku w lipcu mieliśmy lecieć do Paryża na tydzień, wylot mieliśmy zaplanowany nz początek lipca 32-33tc wypadało by wiec zrezygnowaliśmy. Jak rezerwowałam w październiku nie byłam jeszcze w ciąży.
W pierwszej ciąży tydzień przed porodem pojechaliśmy z mężem na weekend do Austrii.. tyle godzin w aucie, torba spakowana i było super, nic się nie wydarzyło. Teraz jestem starsza i jakoś sobie nie wyobrażam, żebym mogła tak zrobić
Garnetka88
Początkująca w BB
Część dziewczyny, bardzo dawno mnie nie było... Badania połówkowe mam dopiero w przyszłym tygodniu. Na poprzedniej wizycie lekarz powiedział, że na 80% dziewczynka mam już wstępnie wymyślone imię, ale jeszcze się waham. ,,Felicja,, - co myślicie???
Maljan
Wspaniale [emoji7]Dziewczynki wpadam na chwilę i pędzę dalej
U mnie zdrowa dziewucha cieszymy się bardzo synek też ma tą wymarzoną siostrę [emoji7]
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
Wreszcie napisałaś KatiNails uwierz że chciałbym bardzo mieć też córeczkę....Dziewczynki wpadam na chwilę i pędzę dalej
U mnie zdrowa dziewucha cieszymy się bardzo synek też ma tą wymarzoną siostrę [emoji7]
Gienio
Bardzo fajne imię Najważniejsze,żeby Tobie się podobało. Ja podczas pierwszej ciąży od razu wiedziałam ,jak będzie się nazywała moja córka a teraz się waham -non stop zmieniam, niby mam wybrane,ale nie jestem pewna na 100%Część dziewczyny, bardzo dawno mnie nie było... Badania połówkowe mam dopiero w przyszłym tygodniu. Na poprzedniej wizycie lekarz powiedział, że na 80% dziewczynka mam już wstępnie wymyślone imię, ale jeszcze się waham. ,,Felicja,, - co myślicie???
reklama
Garnetka88
Początkująca w BB
A jakie wybrałaś?Bardzo fajne imię Najważniejsze,żeby Tobie się podobało. Ja podczas pierwszej ciąży od razu wiedziałam ,jak będzie się nazywała moja córka a teraz się waham -non stop zmieniam, niby mam wybrane,ale nie jestem pewna na 100%