Na bodziaki, albo na koszulki brzuszkoweDo czego te naklejki? Buuu a ja nie dostałam termoforu![]()
reklama
Normalnie bez aplikacji będzie -49%-55%, trzeba wziąć minimum trzy produkty, i być w klubie rosmann. [emoji1] [emoji1] [emoji1]
![]()
[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Też dostałam przed wczoraj naklejki z enfamilZobacz załącznik 844058 Zobacz załącznik 844057 Zobacz załącznik 844059 Dostałam dzisiaj paczuszki, zamiast kostek dostałam upragnione naklejki, jakie było moje rozczarowanie jak widzę mała płaska kopertę a w niej książeczkę... sobie myśle No zesz kuzea gdzie moje klocki... tylko gazetka.... a gazetka ma naklejki ale czadjestem w niebowziwta jeszcze termofor z bebiklubu dostałam hihi
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Gienio
Też wybieramy się do Austrii w Alpy autem w czerwcu , mam nadzieję,że dam radęJa w tym roku nigdzie dalej się nie wybieram. Czuję się dobrze ale jak więcej pochodzę brzuch, pachwiny mnie ciągną, od słońca robią i się przebarwienia. W tym roku w lipcu mieliśmy lecieć do Paryża na tydzień, wylot mieliśmy zaplanowany nz początek lipca 32-33tc wypadało by wiec zrezygnowaliśmy. Jak rezerwowałam w październiku nie byłam jeszcze w ciąży.
W pierwszej ciąży tydzień przed porodem pojechaliśmy z mężem na weekend do Austrii.. tyle godzin w aucie, torba spakowana i było super, nic się nie wydarzyło. Teraz jestem starsza i jakoś sobie nie wyobrażam, żebym mogła tak zrobić![]()
Garnetka88
Początkująca w BB
Część dziewczyny, bardzo dawno mnie nie było... Badania połówkowe mam dopiero w przyszłym tygodniu. Na poprzedniej wizycie lekarz powiedział, że na 80% dziewczynka mam już wstępnie wymyślone imię, ale jeszcze się waham. ,,Felicja,, - co myślicie???
Maljan
Wspaniale [emoji7]Dziewczynki wpadam na chwilę i pędzę dalej
U mnie zdrowa dziewuchacieszymy się bardzo
synek też
ma tą wymarzoną siostrę [emoji7]
![]()
![]()
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
![p19u43r85mf3dc6h.png](https://www.suwaczki.com/tickers/p19u43r85mf3dc6h.png)
Wreszcie napisałaś KatiNails uwierz że chciałbym bardzo mieć też córeczkę....Dziewczynki wpadam na chwilę i pędzę dalej
U mnie zdrowa dziewuchacieszymy się bardzo
synek też
ma tą wymarzoną siostrę [emoji7]
![]()
![]()
Gienio
Bardzo fajne imięCzęść dziewczyny, bardzo dawno mnie nie było... Badania połówkowe mam dopiero w przyszłym tygodniu. Na poprzedniej wizycie lekarz powiedział, że na 80% dziewczynka mam już wstępnie wymyślone imię, ale jeszcze się waham. ,,Felicja,, - co myślicie???
reklama
Garnetka88
Początkująca w BB
A jakie wybrałaś?Bardzo fajne imięNajważniejsze,żeby Tobie się podobało. Ja podczas pierwszej ciąży od razu wiedziałam ,jak będzie się nazywała moja córka a teraz się waham -non stop zmieniam, niby mam wybrane,ale nie jestem pewna na 100%