reklama
E
Ewka34
Gość
Ja taka pogode mialam wczoraj sypalo a sypalo dzis ani sladu sniegu ale jest ponuroBoszzze ale u mnie dziś tragiczna pogoda, śnieg sypie gorzej niż zima ,wieje ,zimno brrrr, wczoraj słonko i cieplutko a dziś zima feee...przez to głowa mnie boli i nic mi się nie chce ....miłego dnia dziewczynki....
E
Ewka34
Gość
Tez widzialam w telefonie ze od wtorku ciepelko oby..A ja siem pochwalę, u mnie słonko świeci, ale za to wieje nieprzyjemnie, zimne te powietrze jest, brrr. Za to w internetowej pogodzie mam, że od wtorku będzie piękna pogoda, się zobaczy się, jak to wyjdzie Miłego dzionka dziewczyny
karkula309
Fanka BB :)
U mnie też słoneczko ale dopiero wybieram się na pole, choć pewnie też zimnoA ja siem pochwalę, u mnie słonko świeci, ale za to wieje nieprzyjemnie, zimne te powietrze jest, brrr. Za to w internetowej pogodzie mam, że od wtorku będzie piękna pogoda, się zobaczy się, jak to wyjdzie Miłego dzionka dziewczyny
Miłego dnia !!
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
GorzkaPomarańcza
Do czego te naklejki? Buuu a ja nie dostałam termoforuZobacz załącznik 844058 Zobacz załącznik 844057 Zobacz załącznik 844059 Dostałam dzisiaj paczuszki, zamiast kostek dostałam upragnione naklejki, jakie było moje rozczarowanie jak widzę mała płaska kopertę a w niej książeczkę... sobie myśle No zesz kuzea gdzie moje klocki... tylko gazetka.... a gazetka ma naklejki ale czad jestem w niebowziwta jeszcze termofor z bebiklubu dostałam hihi
Anulaa88
Ja też czekam na ten termofor[emoji16] ale nie wiem czy się udaZobacz załącznik 844058 Zobacz załącznik 844057 Zobacz załącznik 844059 Dostałam dzisiaj paczuszki, zamiast kostek dostałam upragnione naklejki, jakie było moje rozczarowanie jak widzę mała płaska kopertę a w niej książeczkę... sobie myśle No zesz kuzea gdzie moje klocki... tylko gazetka.... a gazetka ma naklejki ale czad jestem w niebowziwta jeszcze termofor z bebiklubu dostałam hihi
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
reklama
madziula92
U mnie szaro, ponuro i wieje kiedy ta wiosna przyjdzie do nas ..
Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom