E
Ewka34
Gość
Ufff to mi ulzyloU mnie tez sa mocno wodniste ale ewidentnie zawieraja tez w sobie zawartosc tabletki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ufff to mi ulzyloU mnie tez sa mocno wodniste ale ewidentnie zawieraja tez w sobie zawartosc tabletki
Mialam z tym problem jakis czas temu, trwalo kolo 2 tygodni, ale juz mi minelo teraz czasem napnie mi sie brzuszek ale nie robi sie tak bardzo twardy jak wczesniej..Dziewczyny a twardnieje Wam brzuszek?
Bo mi tak i to sporo. Lekarz sprawdzał szyjka 4,3 cm.... kazał brać 4 tabl magnezu.
Jak to jest u Was?
Dziewczyny a twardnieje Wam brzuszek?
Bo mi tak i to sporo. Lekarz sprawdzał szyjka 4,3 cm.... kazał brać 4 tabl magnezu.
Jak to jest u Was?
Magne b6 3x1 tabl. Czasem mi brzuch twardnieje i dlatego[emoji4]Ja biorę magne b6. Od tygodnia 2 rano i dwie wieczorem...
Cóż widocznie tak może być. ..
To już wiem że będę musiała się wybrać na zakupyRossman ma od 9kwietnia -50% na kosmetyki do makijażu
Super![emoji16]Dziewczynki wpadam na chwilę i pędzę dalej
U mnie zdrowa dziewucha cieszymy się bardzo synek też ma tą wymarzoną siostrę [emoji7]