reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

u mnie robi inny lekarz kolejne prenatalne, ponieważ podobno lepiej jest jak inny lekarz spoglądnie na ciąże, chodzi o to, że oni się zabezpieczają , w razie jakby inny lekarz jednak coś zauważył niepokojącego, chodzi o inne zdanie po prostu :)

reklama
Ja na pierwszych prenatalnych byłam w szoku ze aż tyle można sie dowiedzieć! Pani doktor posprawdzała u maluszka wszystko serduszko, narządy, czy pępowina ma dobry przepływ, nóżki raczki, przeziernosc, nawet wargę zajęcza, wzrost naprawde byłam w szoku i ochoczo ide na połówkowe ;) mam nadzieje ze wiecej zobaczę bo dzidziuś juz bedzie większy [emoji3] we wtorek wizyta pierwsze prenatalne 200, połówkowe 250 i sa trzecie tylko nie wiem jak u was czy tez sa? Sa potrzebne?

oar8ugpj3lipqk0k.png

U mnie pierwsze prenatalne trawło ok 20min.
Cichosza, nie byłam na tych targach w manhattannie. Miałam gości, dopiero pojechali więc nie było jak. Jutro mam wizytę u gina na nfz może zerknie co u dzidzi.

Witam wszystkich:) Chciałabym dołączyć do grupy. Udzielałam się troszkę na samym początku ale później z różnych względów zaprzestalam:( Termin mam na 10 sierpnia. Nie znam jeszcze płci bo bobo wstydliwe i za każdym razem uklada się tak że nie widać co jest miedzy nogami:) Mam już córkę 9 lat.

Ja na pierwszych prenatalnych byłam w szoku ze aż tyle można sie dowiedzieć! Pani doktor posprawdzała u maluszka wszystko serduszko, narządy, czy pępowina ma dobry przepływ, nóżki raczki, przeziernosc, nawet wargę zajęcza, wzrost naprawde byłam w szoku i ochoczo ide na połówkowe ;) mam nadzieje ze wiecej zobaczę bo dzidziuś juz bedzie większy [emoji3] we wtorek wizyta pierwsze prenatalne 200, połówkowe 250 i sa trzecie tylko nie wiem jak u was czy tez sa? Sa potrzebne?

oar8ugpj3lipqk0k.png
Wlasnie tez sie zastanawiam czy.prenatalne 3 trymestru jest konieczne bo jutro ide na polowkowei i nie wiem czy na nast sie zapisywac.
A jak to jest z zapisywaniem sie do dentysty? Tez bedzie szybszy termin jak powiem o ciazy?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To uznajmy, że były kolejki i nie warto było pójść :D daj znać po badaniach co słychać :D

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]
Dokładnie:)
Witam wszystkich:) Chciałabym dołączyć do grupy. Udzielałam się troszkę na samym początku ale później z różnych względów zaprzestalam:( Termin mam na 10 sierpnia. Nie znam jeszcze płci bo bobo wstydliwe i za każdym razem uklada się tak że nie widać co jest miedzy nogami:) Mam już córkę 9 lat.
Basiu witaj:)
Też jestem z Gdańska

Wlasnie tez sie zastanawiam czy.prenatalne 3 trymestru jest konieczne bo jutro ide na polowkowei i nie wiem czy na nast sie zapisywac.
A jak to jest z zapisywaniem sie do dentysty? Tez bedzie szybszy termin jak powiem o ciazy?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się nie wybieram prywatnie na to 3cie usg. Na nfz wystarczy.

reklama
Jestem, jestem :) dzis w Warszawie pięknie i słonecznie, od rana okna mamy pootwierane, jakaś godzinkę spędziłam na balkonie ucząc się do wtorkowego testu zaliczeniowego z Norweskiego. Cudowny dzień!
A ja mieszkam 50 km od Wawy, dzisiaj byłam w Sulejówku to prawie już Wawa po fotelik dla dzidzi trafiła się okazja to kupiłam maxi cosi city :-) ładna pogoda dzisiaj żeby już taka została :-)
O matko norweski, to chyba trudny.. :p

Do góry