reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

u mnie robi inny lekarz kolejne prenatalne, ponieważ podobno lepiej jest jak inny lekarz spoglądnie na ciąże, chodzi o to, że oni się zabezpieczają , w razie jakby inny lekarz jednak coś zauważył niepokojącego, chodzi o inne zdanie po prostu :)

reklama
Ja na pierwszych prenatalnych byłam w szoku ze aż tyle można sie dowiedzieć! Pani doktor posprawdzała u maluszka wszystko serduszko, narządy, czy pępowina ma dobry przepływ, nóżki raczki, przeziernosc, nawet wargę zajęcza, wzrost naprawde byłam w szoku i ochoczo ide na połówkowe ;) mam nadzieje ze wiecej zobaczę bo dzidziuś juz bedzie większy [emoji3] we wtorek wizyta pierwsze prenatalne 200, połówkowe 250 i sa trzecie tylko nie wiem jak u was czy tez sa? Sa potrzebne?

oar8ugpj3lipqk0k.png

U mnie pierwsze prenatalne trawło ok 20min.
Cichosza, nie byłam na tych targach w manhattannie. Miałam gości, dopiero pojechali więc nie było jak. Jutro mam wizytę u gina na nfz może zerknie co u dzidzi.

Witam wszystkich:) Chciałabym dołączyć do grupy. Udzielałam się troszkę na samym początku ale później z różnych względów zaprzestalam:( Termin mam na 10 sierpnia. Nie znam jeszcze płci bo bobo wstydliwe i za każdym razem uklada się tak że nie widać co jest miedzy nogami:) Mam już córkę 9 lat.

Ja na pierwszych prenatalnych byłam w szoku ze aż tyle można sie dowiedzieć! Pani doktor posprawdzała u maluszka wszystko serduszko, narządy, czy pępowina ma dobry przepływ, nóżki raczki, przeziernosc, nawet wargę zajęcza, wzrost naprawde byłam w szoku i ochoczo ide na połówkowe ;) mam nadzieje ze wiecej zobaczę bo dzidziuś juz bedzie większy [emoji3] we wtorek wizyta pierwsze prenatalne 200, połówkowe 250 i sa trzecie tylko nie wiem jak u was czy tez sa? Sa potrzebne?

oar8ugpj3lipqk0k.png
Wlasnie tez sie zastanawiam czy.prenatalne 3 trymestru jest konieczne bo jutro ide na polowkowei i nie wiem czy na nast sie zapisywac.
A jak to jest z zapisywaniem sie do dentysty? Tez bedzie szybszy termin jak powiem o ciazy?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To uznajmy, że były kolejki i nie warto było pójść :D daj znać po badaniach co słychać :D

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]
Dokładnie:)
Witam wszystkich:) Chciałabym dołączyć do grupy. Udzielałam się troszkę na samym początku ale później z różnych względów zaprzestalam:( Termin mam na 10 sierpnia. Nie znam jeszcze płci bo bobo wstydliwe i za każdym razem uklada się tak że nie widać co jest miedzy nogami:) Mam już córkę 9 lat.
Basiu witaj:)
Też jestem z Gdańska

Wlasnie tez sie zastanawiam czy.prenatalne 3 trymestru jest konieczne bo jutro ide na polowkowei i nie wiem czy na nast sie zapisywac.
A jak to jest z zapisywaniem sie do dentysty? Tez bedzie szybszy termin jak powiem o ciazy?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się nie wybieram prywatnie na to 3cie usg. Na nfz wystarczy.

reklama
Jestem, jestem :) dzis w Warszawie pięknie i słonecznie, od rana okna mamy pootwierane, jakaś godzinkę spędziłam na balkonie ucząc się do wtorkowego testu zaliczeniowego z Norweskiego. Cudowny dzień!
A ja mieszkam 50 km od Wawy, dzisiaj byłam w Sulejówku to prawie już Wawa po fotelik dla dzidzi trafiła się okazja to kupiłam maxi cosi city :-) ładna pogoda dzisiaj żeby już taka została :-)
O matko norweski, to chyba trudny.. :p

Do góry