martini87
Fanka BB :)
Jestem po wizycie, bylo dziwnie Troche sie zmartwilam bo lekarz baaaardzo dluglo sluchal serduszka. Co chwile inaczej "chwytal" sygnal i dalej sluchal. Potem powiedzial ze ok ale dodal ze serce dziecka zbadaja dokladnie na usg polowkowym do tego dodal ze dobrze by bylo zebym pomiedzy kolejna wizyta u niego (a przyjmuje dopiero za 3 tyg) poszla na wizyte do jakiegos innego lekarza tak zeby dmuchac na zimne i tez po to zeby zrobic sobie posiew z pochwy bo on mi takiego badania zrobic nie moze bo nie ma tego w kontrakcie z nfz.. A do lekarki do ktorej polecal mi isc nie bylo juz terminow wiec sie nawet nie zapisalam
Nadal nie jestem pewna plci. Lekarz powiedzial tylko ze stawia na chlopca ale nie byl zbyt pewny
Za 2 tygodnie mam polowkowe. Bede czekac na nie z niecierpliwoscia przez ta dzisiejsza wizyte.. Ehh.
Do tego znowu nie dostalam zadnego skierowania na morfologie ani zadne inne badanie. Co mnie troche dziwi no ale najwyzej zrobie sobie prywatnie.
A na wstepie wizyty powiedział, ze ma nadzieje ze nie potrzebuje zwolnienia lekarskiego bo skonczyl mu sie bloczek z drukami. Na szczescie to mi bylo na reke bo nie chcialam teraz zwolnienia bo planuje teraz zabrac w pracy urlop zeby dostac pieniadze na wczasy pod grusza. Wiadomo kasa sie przyda
Nadal nie jestem pewna plci. Lekarz powiedzial tylko ze stawia na chlopca ale nie byl zbyt pewny
Za 2 tygodnie mam polowkowe. Bede czekac na nie z niecierpliwoscia przez ta dzisiejsza wizyte.. Ehh.
Do tego znowu nie dostalam zadnego skierowania na morfologie ani zadne inne badanie. Co mnie troche dziwi no ale najwyzej zrobie sobie prywatnie.
A na wstepie wizyty powiedział, ze ma nadzieje ze nie potrzebuje zwolnienia lekarskiego bo skonczyl mu sie bloczek z drukami. Na szczescie to mi bylo na reke bo nie chcialam teraz zwolnienia bo planuje teraz zabrac w pracy urlop zeby dostac pieniadze na wczasy pod grusza. Wiadomo kasa sie przyda