Czy Wy tez tak nisko czujecie ruchy ,na lini bioder a nieraz jeszcze niżej? Nie wiem czy to złudzenie czy rzeczywiście tak nisko kopie malusźek
Ja zaś ( o ile się nie mylę ) czuję bardziej w górnej części i dostałam parę małych kopniaczków w żebra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy Wy tez tak nisko czujecie ruchy ,na lini bioder a nieraz jeszcze niżej? Nie wiem czy to złudzenie czy rzeczywiście tak nisko kopie malusźek
Ja czuję nisko i wysoko dziecko Jet ułożone głową w dół i to na dole to boskowanie a na górze kopniaki)Ja zaś ( o ile się nie mylę ) czuję bardziej w górnej części i dostałam parę małych kopniaczków w żebra
Ja tez tak czuje czasem nisko czasem wysoko zakezy jak sie ulozy w czwartek lezala na wspak i dostawalam w zebra wczoraj z kolei dostawalam w biodroDobry ! Obudziłam sie z bólem głowy,No lepiej byc nie mogło. Zrobiłam sobie kakao i teraz mały łobuz szaleje w brzuchu tylko czuje jak sie odbijaod ścianek macicy
Co do NFZ to sie nie wypowiadam, porażka i tyle ! Jak pojechałam na wizyte do pediatry z dzieckiem co miało 40 stopni to kazali mi czekać w kolejce i przepuszczać jakieś babcie po recepty! Jak zrobiłam awanturę to łaskawie mnie wpuszczono No sorry dziecko leci mi na rękach dosłownie a ludzie udają źe nie widza tak jak Panie pielęgniarki które kazały mi czekać ..
Ja czuję tak troszkę pod pępkiemDobry ! Obudziłam sie z bólem głowy,No lepiej byc nie mogło. Zrobiłam sobie kakao i teraz mały łobuz szaleje w brzuchu tylko czuje jak sie odbijaod ścianek macicy
Co do NFZ to sie nie wypowiadam, porażka i tyle ! Jak pojechałam na wizyte do pediatry z dzieckiem co miało 40 stopni to kazali mi czekać w kolejce i przepuszczać jakieś babcie po recepty! Jak zrobiłam awanturę to łaskawie mnie wpuszczono No sorry dziecko leci mi na rękach dosłownie a ludzie udają źe nie widza tak jak Panie pielęgniarki które kazały mi czekać ..
Piękne smogowe słoneczko ^^ przejrzystość zerowa ehmJa czuję nisko i wysoko dziecko Jet ułożone głową w dół i to na dole to boskowanie a na górze kopniaki)
Wczoraj byłam na randce z mezem, fajnie tak raz na czas wyjść bez dziecka)
Dzisiaj w Krakowie piękne slonce)
Ja, jeśli już cokolwiek czuję, to też właśnie bardzo nisko [emoji4]Dobry ! Obudziłam sie z bólem głowy,No lepiej byc nie mogło. Zrobiłam sobie kakao i teraz mały łobuz szaleje w brzuchu tylko czuje jak sie odbijaod ścianek macicy
U nas też dzisiaj słoneczko [emoji16] W sumie niedaleko Krakowa jestem[emoji4]Ja czuję nisko i wysoko dziecko Jet ułożone głową w dół i to na dole to boskowanie a na górze kopniaki)
Wczoraj byłam na randce z mezem, fajnie tak raz na czas wyjść bez dziecka)
Dzisiaj w Krakowie piękne slonce)
Jak niedaleko Krakowa to zapraszam na Link do: TRENDS 4 KIDS - TAURON Arena Kraków ja się wybieramJa, jeśli już cokolwiek czuję, to też właśnie bardzo nisko [emoji4] U nas też dzisiaj słoneczko [emoji16] W sumie niedaleko Krakowa jestem[emoji4]
Takie randki są super i są potrzebne[emoji16]
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
Oo pizza [emoji16] mniami[emoji16] ja mam podobnie z ruchami[emoji4] przed snem i rano coś czuję[emoji4] W końcu i u nas na Śląsku zaczyna się robić znowu ciepło[emoji16]Na górnym śląsku piękna dziś pogoda! aż chce się żyć a tu na zakupy trzeba jechać i brać się za sprzątanie Pozbierałam w domu zamówienia na zachcianki pizzowe i dziś na kolację będę robić conajmniej 3 blachy z piekarnika pizzy
Co do ruchów ja czuję je bardzo niziutko, najchęściej przed snem. Zdarzają się też po śniadaniu i najrzadziej w środku dnia Mały ułożony jest pośladkowo więc pewnie dlatego czuć je nisko.
Życzę miłego weekendu
Nie aż tak blisko[emoji16] ja z Mysłowic[emoji4] Koło Katowic[emoji4] Ale dziękuję[emoji4]Jak niedaleko Krakowa to zapraszam na Link do: TRENDS 4 KIDS - TAURON Arena Kraków ja się wybieram