NowaNatka
Fanka BB :)
Jesteś z poznania? Ja rodzę w Wielkopolsce w Wolsztynie .W Wielkopolsce tez cudowna pogoda.. sloneczko.. cieplutkooo..cudo
Jestem z lubuskiego ale do Wolsztyna mam nie całe 40 km
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś z poznania? Ja rodzę w Wielkopolsce w Wolsztynie .W Wielkopolsce tez cudowna pogoda.. sloneczko.. cieplutkooo..cudo
Czy ja wiem? Moja mama ma nas czworo i jakoś przeszło jej dopiero na starość, jak już siły przestałą mieć tyle, a ma 60 lat za rok ale dalej, jak jej się włączy sprzątanie, to nie pogadasz. Także wiesz, jak Ci przeszkadza coś co nie leży na swoim miejscu, to może złagodniejesz po porodzie, ale ja widziałam po mamie, że to raczej nie przechodziJa jestem właśnie taka pedantka . Codziennie jak tylko wstanę muszę wysprzątać cały dom , codziennie myje łazienkę itd . Wszędzie widzę kurz . Moja mama mówi ze po porodzie mi się odmieni i już nie będzie mi to przeszkadzało
Ja je czuję z góry, z dołu i spod stołu, szczególnie wieczorem, harce na całego.Czy Wy tez tak nisko czujecie ruchy ,na lini bioder a nieraz jeszcze niżej? Nie wiem czy to złudzenie czy rzeczywiście tak nisko kopie malusźek
Może to nie tyle co większych miastach jest więcej wrednych lekarzy/pielęgniarek, ile częściej widzą symulantów.Co do sluzby zdrowia chyba wrednosc tych ludzi to w wiekszych miastach,u mnie jak bylismy z mezem na SOR-ze to zlapalam sie za brzuch tylko bo mnie cos ucisnelo, a pielegniarka :czy cos mi jest..
Też mam dziś pizzę na obiad Przygotowałam już sos pomidorowy, zagniotłam ciasto i za ok 20min będziemy się zajadaćNa górnym śląsku piękna dziś pogoda! aż chce się żyć a tu na zakupy trzeba jechać i brać się za sprzątanie Pozbierałam w domu zamówienia na zachcianki pizzowe i dziś na kolację będę robić conajmniej 3 blachy z piekarnika pizzy
Co do ruchów ja czuję je bardzo niziutko, najchęściej przed snem. Zdarzają się też po śniadaniu i najrzadziej w środku dnia Mały ułożony jest pośladkowo więc pewnie dlatego czuć je nisko.
Życzę miłego weekendu
Jesteś z poznania? Ja rodzę w Wielkopolsce w Wolsztynie .
Jestem z lubuskiego ale do Wolsztyna mam nie całe 40 km
Miałam w planie jechać ale maż wrócił z pracy po 14ej wiec już późno było i nam się nie chciało jechać. Zobaczę jutro jak teściowie nie przyjadą to może pojedziemy.Byłaś na tym darmowym usg 4d w Manhattanie? My chcieliśmy jechać, ale taka piękna u nas pogoda, że wolałam spędzić czas na dworze niż stać w kolejce. Ale nie wiem, może było warto jednak jechać...
[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]
A my dzis ukisilismy sami kapuste ciekawe co z tego wyjdzie kroilismy kapuche w krajalnicy do chleba
No my jej nie deptalismy ale uzylismy kuli do ciasta i mezus ubijalMój dziadziuś robił kiedyś kapuchę, jeju, jaka ona była pyszna Babcia obowiązkowo musiała ją deptać, hehe... Teraz siły na to nie mają, nawet na działce dziadek coraz więcej trawy sadzi.
Tak czy inaczej trzymam kciuki, bo taka kapucha to poezja