reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Ja stety lub niestety nie[emoji39] Moja mama kocha i chyba dlatego mam dość[emoji4] Jedyne na co pozwolę sobie to zasłonki w pokoju malucha[emoji4] Mogę sobie pozwolić na brak firanek, chociaż mieszkam w bloku na 1 piętrze. Naprzeciwko mamy tylko ściany innych bloków, bez okien[emoji4] rolety nam wystarczą [emoji16]Ja lubie firanki,mamy stare okna wiec chociaz one ladnie wygladaja
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
zanka200389
Uwaga uwaga!!!!!!!!!.... jak będziecie słyszeć jakieś krzyki to tylko JA - właśnie idę się depilowac[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom
E
Ewka34
Gość
Ja juz tak zaroslam jak caryca KatarzynaUwaga uwaga!!!!!!!!!.... jak będziecie słyszeć jakieś krzyki to tylko JA - właśnie idę się depilowac[emoji23][emoji23][emoji23]
Anulaa88
Identycznie u mnie [emoji4]U mnie też nie ma firanek, ja u siebie w saloniku mam roletę dzień - noc a w sypialni mam taką grubą roletę nieprześwitującą, idealnie sprawdza się jeżeli ktoś pracuje na 3 zmiany
karkula309
Moje też czekają do porodu . Tylko że wtedy przed porodem sobie zaproszę teściowa na sprzątanie, żeby mały sobie świat widział kolorowo , bo na razie jest szaro przez brudne okna ale co tam i tak ciągle remonty mam wytłumaczenieNie myj okien niby glupie ale moze cos faktycznie sie stac.. ja powiedzialam ze umyje okna i wypiore firany jak urodze a tak niech sa brudne z zewnatrz wisi mi to
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
madziula92
U mnie tez brudne okna, mama sie uparla ze przyjdzie i mi umyje ale tez ją choroba rozlozyla...
Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom
Maljan
Mam tak samo tylko rolety a w pokoju dzidziusia planuję wyjątkowo jedną zasłonkęJa stety lub niestety nie[emoji39] Moja mama kocha i chyba dlatego mam dość[emoji4] Jedyne na co pozwolę sobie to zasłonki w pokoju malucha[emoji4] Mogę sobie pozwolić na brak firanek, chociaż mieszkam w bloku na 1 piętrze. Naprzeciwko mamy tylko ściany innych bloków, bez okien[emoji4] rolety nam wystarczą [emoji16]
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
reklama
E
Ewka34
Gość
Ja jakos wole sama.. nie lubie gdy ktos za mnie cos robi.. zawsze sama wszystko robilam od 15 lat wiec przyzwyczajenieMoje też czekają do porodu . Tylko że wtedy przed porodem sobie zaproszę teściowa na sprzątanie, żeby mały sobie świat widział kolorowo , bo na razie jest szaro przez brudne okna ale co tam i tak ciągle remonty mam wytłumaczenie
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom