reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak. Odkąd zrobiliśmy malucha tak tyle .. zaraz miałam krwawienie i krwiaka i potem znów krwiaka i w dodatku krótka szyjke. Lepiej nie ryzykować

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
No rozumiem rozumiem, jasne lepiej nie ryzykować. Ale współczuję [emoji853] poźniej będziecie musieli nadrobić za te 10 miesięcy (9 +połóg to będzie gdzieś tyle) [emoji23]

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
@Fiorna dzieki:)
Ja już wcześniej miałam infekcje brałam natamycyne przez 20dni. Później 5 tygodni spokoju i teraz mam wrażenie że znów się coś zaczyna... :/
W piątek mam wizytę i zobaczymy...

dziewczyny ja jeszcze przed ciążą miałam nawracające się infekcje, i teraz też miałam to dostałam clotrimazolum dopochwowo i urosept :) teraz profilaktycznie biorę provag , żeby się nie nawróciło :)

a jeśli chodzi o zakaz to my nie mamy zakazu jak na razie :)

No rozumiem rozumiem, jasne lepiej nie ryzykować. Ale współczuję [emoji853] poźniej będziecie musieli nadrobić za te 10 miesięcy (9 +połóg to będzie gdzieś tyle) [emoji23]

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png
Wiadomo że mąż żyje ale gorzej ze mną. :D Mój organizm próbuje radzić sobie sam w śnie .. nie mam nad tym kontroli a to jest też niebezpieczne bo robi mi skurcze .. i się zamartwiam przed każdą nocka .. [emoji14]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, zamierzacie kupować smoczki dzieciom? Jeśli tak macie jakieś sprawdzone firmy do polecenia? Na razie robię rozeznanie, mam wstępną listę i szukam na internecie opinii i cen różnych rzeczy :)

p19u43r85mf3dc6h.png
ja zamierzam kupić , bo nie wiadomo jakie dziecko się urodzi, wezmę jeden awaryjnie do szpitala, przy synku zawsze kupowaliśmy z Avent philips i butelki też z tej firmy , smoczka zawsze używaliśmy tylko do usypiania , jak synek miał ok dwa lata to sie porzegnalismy ze smoczkami tak z dnia na dzien i nie bylo problemu :)

Dziewczyny, zamierzacie kupować smoczki dzieciom? Jeśli tak macie jakieś sprawdzone firmy do polecenia? Na razie robię rozeznanie, mam wstępną listę i szukam na internecie opinii i cen różnych rzeczy :)

p19u43r85mf3dc6h.png
Ja do szpitala wybieram się już ze smoczkiem;)
Synek też mial:) rozstał się z nim jak miał troszkę ponad dwa latka i szczerze mówiąc myślałam że będzie ciezko a tu nie... najgorsza była pierwsza noc a później kilka razy wspomniał aż zapomniał; )

reklama
jeśli chodzi o infekcje to ja w tamtej ciąży praktycznie od samego początku do końca miałam infekcje , co przeszło to zaraz znowu , i różne globulki brałam, ta nastatyna czy jakos tak była ze wszystkich najgorsza i wogole nic nie pomagała

Do góry