Kasiula8989
Fanka BB :)
Hej dziewczyny Dziś poczulam w brzuszku takie gilgotanie ale na wysokości pępka czy to może być dzidziuś? To moja druga ciaza A ne pamiętam jak to było na początku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ani mi nie mow moj stwierdzil ze jak go dopadne to zywy nie wyjdzie [emoji23] [emoji23] [emoji23]Ja z każdym dniem czuje poprawę. Teraz już mogę ugotować obiad nie meczac się !!! uważaj na siebie :*
A co do życia życia na nowo.. ja się zastanawiam jak będzie wygladalo przytulanko po tak długiej przerwie prawie rocznej .. może będzie drugi pierwszy raz
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Mozliwe ja tez nie pamietam jak to bylo w pierwszej ale teraz tez mam takie delikatne ruchy jak ty i napewno nie sa to gazy czy efekt trawienia( u mnie mega glosny) [emoji4]Hej dziewczyny Dziś poczulam w brzuszku takie gilgotanie ale na wysokości pępka czy to może być dzidziuś? To moja druga ciaza A ne pamiętam jak to było na początku
Mozliwe ja tez nie pamietam jak to bylo w pierwszej ale teraz tez mam takie delikatne ruchy jak ty i napewno nie sa to gazy czy efekt trawienia( u mnie mega glosny) [emoji4]
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahahaha ja się boje bo ostatnio jak nie było mnie dwa tygodnie to mąż miał takie ciśnienie że teraz mam synka w brzuszku po jednym razie a teraz jak tyle miesięcy postu.. żeby znow nie było takiego ciśnienia i bliźniaki od razuAni mi nie mow moj stwierdzil ze jak go dopadne to zywy nie wyjdzie [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że wszystko dobrze. Synek spory już coś cię piekło, swędziało czy przy okazji badania lekarz zauważył?
Do końca ciąży macie zabronione? [emoji54]Ja z każdym dniem czuje poprawę. Teraz już mogę ugotować obiad nie meczac się !!! uważaj na siebie :*
A co do życia życia na nowo.. ja się zastanawiam jak będzie wygladalo przytulanko po tak długiej przerwie prawie rocznej .. może będzie drugi pierwszy raz
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Podczas badania na fotelu ginekologicznym. Ale od jakiegoś czasu mam tak że czuję parcie na siusiu a w toalecie nic albo kilka kropel. Gin powiedziała że stąd te bakterie się namnożyły i dlatego te tabletki.
Może być chyba dzidziuśHej dziewczyny Dziś poczulam w brzuszku takie gilgotanie ale na wysokości pępka czy to może być dzidziuś? To moja druga ciaza A ne pamiętam jak to było na początku
Tak. Odkąd zrobiliśmy malucha tak tyle .. zaraz miałam krwawienie i krwiaka i potem znów krwiaka i w dodatku krótka szyjke. Lepiej nie ryzykowaćDo końca ciąży macie zabronione? [emoji54]
[emoji64]02.08.1018[emoji64]