reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja z każdym dniem czuje poprawę. Teraz już mogę ugotować obiad nie meczac się !!! :D uważaj na siebie :*
A co do życia życia na nowo.. ja się zastanawiam jak będzie wygladalo przytulanko po tak długiej przerwie prawie rocznej .. może będzie drugi pierwszy raz :D
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ani mi nie mow moj stwierdzil ze jak go dopadne to zywy nie wyjdzie [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) Dziś poczulam w brzuszku takie gilgotanie ale na wysokości pępka:) czy to może być dzidziuś?:) To moja druga ciaza A ne pamiętam jak to było na początku:D
Mozliwe ;) ja tez nie pamietam jak to bylo w pierwszej ale teraz tez mam takie delikatne ruchy jak ty ;) i napewno nie sa to gazy czy efekt trawienia( u mnie mega glosny) [emoji4]

Mozliwe ;) ja tez nie pamietam jak to bylo w pierwszej ale teraz tez mam takie delikatne ruchy jak ty ;) i napewno nie sa to gazy czy efekt trawienia( u mnie mega glosny) [emoji4]

ja nadal czekam, ciekawe kiedy w końcu się doczekam, chciałabym już poczuć ;)

Ani mi nie mow moj stwierdzil ze jak go dopadne to zywy nie wyjdzie [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Hahahahaha :D ja się boje bo ostatnio jak nie było mnie dwa tygodnie to mąż miał takie ciśnienie że teraz mam synka w brzuszku po jednym razie :D a teraz jak tyle miesięcy postu.. żeby znow nie było takiego ciśnienia i bliźniaki od razu :D

Super, że wszystko dobrze. Synek spory już:) coś cię piekło, swędziało czy przy okazji badania lekarz zauważył?

Podczas badania na fotelu ginekologicznym. Ale od jakiegoś czasu mam tak że czuję parcie na siusiu a w toalecie nic albo kilka kropel. Gin powiedziała że stąd te bakterie się namnożyły i dlatego te tabletki.

Ja z każdym dniem czuje poprawę. Teraz już mogę ugotować obiad nie meczac się !!! :D uważaj na siebie :*
A co do życia życia na nowo.. ja się zastanawiam jak będzie wygladalo przytulanko po tak długiej przerwie prawie rocznej .. może będzie drugi pierwszy raz :D
Do końca ciąży macie zabronione? [emoji54]

[emoji64]02.08.1018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

Podczas badania na fotelu ginekologicznym. Ale od jakiegoś czasu mam tak że czuję parcie na siusiu a w toalecie nic albo kilka kropel. Gin powiedziała że stąd te bakterie się namnożyły i dlatego te tabletki.

Mam podobne objawy i takie uczucie pieczenia... w piątek mam wizytę i zobaczymy... a co to za tabletki jeśli możesz powiedzieć? :)

reklama
Do góry