reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak. Odkąd zrobiliśmy malucha tak tyle .. zaraz miałam krwawienie i krwiaka i potem znów krwiaka i w dodatku krótka szyjke. Lepiej nie ryzykować

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
No rozumiem rozumiem, jasne lepiej nie ryzykować. Ale współczuję [emoji853] poźniej będziecie musieli nadrobić za te 10 miesięcy (9 +połóg to będzie gdzieś tyle) [emoji23]

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
@Fiorna dzieki:)
Ja już wcześniej miałam infekcje brałam natamycyne przez 20dni. Później 5 tygodni spokoju i teraz mam wrażenie że znów się coś zaczyna... :/
W piątek mam wizytę i zobaczymy...

dziewczyny ja jeszcze przed ciążą miałam nawracające się infekcje, i teraz też miałam to dostałam clotrimazolum dopochwowo i urosept :) teraz profilaktycznie biorę provag , żeby się nie nawróciło :)

a jeśli chodzi o zakaz to my nie mamy zakazu jak na razie :)

No rozumiem rozumiem, jasne lepiej nie ryzykować. Ale współczuję [emoji853] poźniej będziecie musieli nadrobić za te 10 miesięcy (9 +połóg to będzie gdzieś tyle) [emoji23]

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png
Wiadomo że mąż żyje ale gorzej ze mną. :D Mój organizm próbuje radzić sobie sam w śnie .. nie mam nad tym kontroli a to jest też niebezpieczne bo robi mi skurcze .. i się zamartwiam przed każdą nocka .. [emoji14]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, zamierzacie kupować smoczki dzieciom? Jeśli tak macie jakieś sprawdzone firmy do polecenia? Na razie robię rozeznanie, mam wstępną listę i szukam na internecie opinii i cen różnych rzeczy :)

p19u43r85mf3dc6h.png
ja zamierzam kupić , bo nie wiadomo jakie dziecko się urodzi, wezmę jeden awaryjnie do szpitala, przy synku zawsze kupowaliśmy z Avent philips i butelki też z tej firmy , smoczka zawsze używaliśmy tylko do usypiania , jak synek miał ok dwa lata to sie porzegnalismy ze smoczkami tak z dnia na dzien i nie bylo problemu :)

Dziewczyny, zamierzacie kupować smoczki dzieciom? Jeśli tak macie jakieś sprawdzone firmy do polecenia? Na razie robię rozeznanie, mam wstępną listę i szukam na internecie opinii i cen różnych rzeczy :)

p19u43r85mf3dc6h.png
Ja do szpitala wybieram się już ze smoczkiem;)
Synek też mial:) rozstał się z nim jak miał troszkę ponad dwa latka i szczerze mówiąc myślałam że będzie ciezko a tu nie... najgorsza była pierwsza noc a później kilka razy wspomniał aż zapomniał; )

reklama
jeśli chodzi o infekcje to ja w tamtej ciąży praktycznie od samego początku do końca miałam infekcje , co przeszło to zaraz znowu , i różne globulki brałam, ta nastatyna czy jakos tak była ze wszystkich najgorsza i wogole nic nie pomagała

Do góry