reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja dziś z ciekawości poszłam do lumpeksu, ktory jest chyba jeden, jedyny w mieście w którym mieszkam. I nie żałuje, bo zapłaciłam łącznie 32 zł, a ze stosu ciuszek, które tam były wybrałam takie najładniejsze i najbardziej uszanowane [emoji846]

Teraz mam tylko nadzieje, że w środę na wizycie nadal będzie mowa o dziewczynce [emoji39][emoji39]
1521467160-818ba67439dcbb3c-aaaaaa.jpeg
1521467167-0bd1974cd8dd0e53-aaaaaa.jpeg
1521467172-27ef75b5a289be7a-aaaaaa.jpeg
1521467178-74bbe44ec9be7773-aaaaaa.jpeg

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
To prawda, czasem takie pomysły się ich imają.... Najlepszy był Kuba jak miał 5 lat.... puścił w mikrofali swoje nowe autka, które się podpaliły z wrażenia. Dobrze, że chata z dymem nie poszła. Albo Jasio, nowiutką tubkę pasty do zębów rozsmarował na podłodze w pokoju... ech, rodzicielstwo :D
Mógł sudocrem rozsmarować... to cholerstwo też zmyć nie jest łatwo :D

To prawda, czasem takie pomysły się ich imają.... Najlepszy był Kuba jak miał 5 lat.... puścił w mikrofali swoje nowe autka, które się podpaliły z wrażenia. Dobrze, że chata z dymem nie poszła. Albo Jasio, nowiutką tubkę pasty do zębów rozsmarował na podłodze w pokoju... ech, rodzicielstwo :D
Moja pomalowala kredkami swiecowymi dopiero co pomalowana sciane ;) trudno bylo to zakryc ponownie farba ;)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieci mają te swoje pomysły :D

Ja dziś z ciekawości poszłam do lumpeksu, ktory jest chyba jeden, jedyny w mieście w którym mieszkam. I nie żałuje, bo zapłaciłam łącznie 32 zł, a ze stosu ciuszek, które tam były wybrałam takie najładniejsze i najbardziej uszanowane [emoji846]

Teraz mam tylko nadzieje, że w środę na wizycie nadal będzie mowa o dziewczynce [emoji39][emoji39]

Przy okazji spaceru luknęłam do lumepeksów jakie mam koło siebie, szkoda słów, zero ciekawych ciuszków dla dzieci, a w jednym jak był, to szkoda pieniądza. A taka fajna filia tego lumpika była tam gdzie mieszkałam, Jasio tyle fajnych ubranek miał, ale nic, jak się nie ma co się lubi, to zagląda się na allegro :D

Co do ciuszkow.. moja mama chciala mi kupic wszystko becik kocyk itd powiedzialam jej ze jak chce cos kupic to tylko ubranka reszte ja sobie kupie bo mam juz powybierane.. bo widziala fajny kocyk do wozka.. jak ja kurde wozka nie mam i ona nie wie jaki chce kolor wozka.. nosz kurcze tez chce miec frajde z kupowania co nie :)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

1521467160-818ba67439dcbb3c-aaaaaa.jpeg
1521467167-0bd1974cd8dd0e53-aaaaaa.jpeg
1521467172-27ef75b5a289be7a-aaaaaa.jpeg
1521467178-74bbe44ec9be7773-aaaaaa.jpeg

oar8flw1mdp5ujvp.png
śliczne te ubranka :) ja to, co kupiłam pasuje do chłopczyka, mam nadzieję, że płeć się nie zmieni :D

Dziewczyny tak na przyszłość co mogę polecić na odparzenia pupci dziecka to TORMENTIOL. Maść nie jest droga a bardzo pomagało synowi a miał często pupcie odparzona a inne maści nie pomagały... A Wy znacie jakiś lek na kolki, mam złe wspomnienia bo mu nic nie pomagało[emoji53]

Dziewczyny tak na przyszłość co mogę polecić na odparzenia pupci dziecka to TORMENTIOL. Maść nie jest droga a bardzo pomagało synowi a miał często pupcie odparzona a inne maści nie pomagały... A Wy znacie jakiś lek na kolki, mam złe wspomnienia bo mu nic nie pomagało[emoji53]
Potwierdzam z tym tormentiolem. Normalnie używałam sudocremu ale jak zaczynało się coś dziać jakieś większe odparzenie to tormentiol dawał radę.
Moje dzieciaki nie miały kolek więc nie pomogę w tym temacie. Ciekawe jak teraz będzie..

Ja czytałam w internecie że maść z termentiolem ma jakieś szkodliwe substancje dla maluszków

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja mama używała tego, jak mój brat był mały... Czyli jakieś 26 lat temu[emoji4] Dobry lek [emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

Do góry