reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja popołudniu w pracy zaczęłam mieć bole pachwin i brzucha wróciłam do domu i nie przeszło mimo buscopanu. Bolało jak diabli więc zadzwoniłam do luxmedu i za 30 minut miałam wizytę. Pan doktor zbadał zrobił USG powiedział że wszystko ok że możliwe że dziecko na jakiś nerw mi naciska ale żebym też profilaktycznie zwiększyła dawkę magnezu. Powiedział że dobrze że przyjechałam bo lepiej 10 razy za dużo przyjechać niż 1 za mało:) uspokoiłam się:)

reklama
Hej mamuśki. Te, ktore prosiły o dostęp do zamknietej grupy powinny już go mieć. Sprawdzcie swoje wiadomosci prywatne

g0ef27n.png
[/url]

j775sbc.png
[/url]

Ja właśnie wróciłam z badań...niby jest lepiej i w ogóle. Mam trochę zacząć chodzić po domu, ale bez szaleństw. Lekarz potwierdził płeć[emoji4] Będziemy mieć chłopczyka [emoji4] Mój maluch niestety ma torbiel na główce... mam się niby tym za bardzo nie martwić. Muszę to na połówkowych za tydzień zgłosić i lekarz ma się temu przyjrzeć

16uds65gf2i39h6o.png

Ja właśnie wróciłam z badań...niby jest lepiej i w ogóle. Mam trochę zacząć chodzić po domu, ale bez szaleństw. Lekarz potwierdził płeć[emoji4] Będziemy mieć chłopczyka [emoji4] Mój maluch niestety ma torbiel na główce... mam się niby tym za bardzo nie martwić. Muszę to na połówkowych za tydzień zgłosić i lekarz ma się temu przyjrzeć

16uds65gf2i39h6o.png

To super że się poprawiło. Gratulacje chłopczyka, to teraz można już na serio szukać inspiracji w internecie na urządzenie kącika dla maluszka. Co do torbieli nie stresuj się na zapas. Na pewno wszystko się będzie ok. :)

16uds65gf2i39h6o.png
Gratulacje ! [emoji4] [emoji4] nie stresuj sie one sie wchlaniaja ;)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tak na przyszłość co mogę polecić na odparzenia pupci dziecka to TORMENTIOL. Maść nie jest droga a bardzo pomagało synowi a miał często pupcie odparzona a inne maści nie pomagały... A Wy znacie jakiś lek na kolki, mam złe wspomnienia bo mu nic nie pomagało[emoji53]
Mój syn miał okropne kolki do 8 miesiąca jak sobie przypomnę to mi......podawałam infacol i było troszkę lepiej córka miała mniejsze kolki i bobotic brała a jeszcze na sam początek jakieś niemieckie krople mieliśmy ale jak się okazało skład jak nasz polski bobotic często też ciepła pieluche na brzuszek kladlam i masowalam po kąpieli wieczornej brzuszek plecki.oj było ciężko nie raz

reklama
Boszzzze jak mnie boli dziś lewa pachwina jeszcze jak chodzę to jest w miarę ok ale jak się położę do wyra to masakra boli jak cholera w 2 ciąży bolało ok 36 tyg a teraz od 16 :baffled:muszę zapytać gina czy to dziecko na coś uciska bo zwariować można :ninja2:

Do góry