reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Siostra pila jeden kubek. Parzyła, odcedzała i pila po śniadaniu :)

A ja mam takie bóle podbrzusza od wczoraj [emoji17] i ni to skurcze ni to bóle. Tak mnie jeszcze brzuch w ciąży nie bolał i nie wiem co się dzieje :( najgorsze, ze jestem aktualnie bez lekarza i nie wiem co robić :(
U mnie także dziś pojawiły sie silne bóle w dole brzucha,nie moge nic zrobić bo boli masakra.Wzielam nospe może przejdzie

reklama
Dziewczyny tak na przyszłość co mogę polecić na odparzenia pupci dziecka to TORMENTIOL. Maść nie jest droga a bardzo pomagało synowi a miał często pupcie odparzona a inne maści nie pomagały... A Wy znacie jakiś lek na kolki, mam złe wspomnienia bo mu nic nie pomagało[emoji53]
My na kolki uzywalismy wody koperkowej.

U mnie także dziś pojawiły sie silne bóle w dole brzucha,nie moge nic zrobić bo boli masakra.Wzielam nospe może przejdzie

Ja wzięłam nospe i pomogła na godzinę [emoji17] teraz znów boli... ogólnie na mnie nospa nigdy nie działała. Bo przy moich bólach miesiączkowych, wymiotach i innych brałam ketonal. A teraz niestety nie będę ryzykowała. Ale żyje i mam nadzieje, ze na dniach bóle minął :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wzięłam nospe i pomogła na godzinę [emoji17] teraz znów boli... ogólnie na mnie nospa nigdy nie działała. Bo przy moich bólach miesiączkowych, wymiotach i innych brałam ketonal. A teraz niestety nie będę ryzykowała. Ale żyje i mam nadzieje, ze na dniach bóle minął :)

Nie ryzykuj.. nospa jest najbezpieczniejsza,mi gin zapisal inny lek ale przeczytalam ze wchlania sie w lozysko i kupilam nospe a z reguly bralam buscopan ;)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak Was tak mocno boli to może lepiej przejechać się na sor i niech lekarz Was obejrzy... Mnie też boli ale to trwa tylko pół minuty a bol jest podobny do tego okresowego

No u mnie też nospa nie pomogła jak leżę jest troche lepiej zobacze jak sie sytułacja rozwinie

Która z Was też jutro ma połówkowe? I na którą godzinę? Ja mam na 13:45 [emoji173] odliczam już godziny

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
Do góry