reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie wjechały właśnie śledzie w śmietanie... :D mam dziwne smaki.. na salceson z musztardą teraz. A sernik w niedzielę teściowa nam robi :) może się skusze na kawałek

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze ja tez.. teraz sernik sie piecze a ja pomidora z cebula jem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My dostaniemy też dużo po bratanku męża: mnóstwo ciuszków, bujaczek, mate, chuste, rożki :) więc to nie tak, że wszystko nowe. Musimy kupić głównie wózek, fotelik, mebelki, łóżeczko, materac, pościele, wanienkę, przewijak, kocyki, no i wiadomo butelki, smoczki, kosmetyki i przybory kosmetyczne - a to akurat i tak chciałam nowe wiec idealnie się złożyło :)

p19u43r85mf3dc6h.png
Zazdroszczę chusty! My będziemy chustowali, ale ceny trochę nas przerażają. Ale musi być dobry splot i materiał, więc nie będziemy akurat na tym oszczędzać, tym bardziej, że na jednym dziecku nie poprzestanie to zachowam na potem. Nawet w mojej miescinie dziewczyny chustujące spotykają się na wspólne plotki i spacery. Jestem w pozytywnym szoku, i już mile nakręcona. [emoji1]

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]9.08.18r.[emoji254]

A mi nic nie przestali jeszcze z tego enfamil :-D
Jestem tam zarejestrowana jakoś ponad 2 lata, jak synek bym mały dostaliśmy dla niego książeczkę taką twardą z obrazkami i kubek niekapek .Taraz tylko dodawałam kolejne dziecko do swojego konta/profilu w enfamil klub, jakoś na początku stycznia i nic mi nie wysłali :-D
Pewnie dają te klocki nowym użytkownikom tylko, bo wiele mam się skarżyło, że są już długo i nic...

m3sxflw1xx0xz3zu.png

Dziewczyny od rana boli mnie po prawej stronie kręgosłupa jakby nerka? Sama nie wiem co to może być ale słabo :( nie wiem jak temu zaradzic:(( miała któraś tak kiedyś??

Mnie jak tak bolało całkiem niedawno to okazało się, że to kręgosłup... miałam iść do fizjoterapeuty ale po dwóch tygodniach przeszło :)

Mnie jak tak bolało całkiem niedawno to okazało się, że to kręgosłup... miałam iść do fizjoterapeuty ale po dwóch tygodniach przeszło :)

Kurcze ja ogólnie w tym miejscu mam krzywy kręgosłup ale tak mnie jeszcze nie bolało. Zobacze ten mocz jak nic nie wyjdzie to pewnie kręgosłup to się poradzę lekarza w środę. A wogole jestem na zwolnieniu na córkę bo się pochorował to i mnie coś musi bolec. W poniedziałek powrót do pracy więc mam nadzieję że kręgosłup przejdzie bo inaczej nie wiem jak wysiedzieć 8 h przy biurku:(

Zazdroszczę chusty! My będziemy chustowali, ale ceny trochę nas przerażają. Ale musi być dobry splot i materiał, więc nie będziemy akurat na tym oszczędzać, tym bardziej, że na jednym dziecku nie poprzestanie to zachowam na potem. Nawet w mojej miescinie dziewczyny chustujące spotykają się na wspólne plotki i spacery. Jestem w pozytywnym szoku, i już mile nakręcona. [emoji1]

m3sxflw1xx0xz3zu.png

Są na FB grupy chustowe. Można kupić chustę w przystępnej cenie a używane chusty są lepsze od nowych, ponieważ są miękkie [emoji6]

Ciężko kobiecie dogodzić w temacie cyckowym. Mi też ciężko kupić ubrania, ponieważ mam w biuście za luźno. I tak źle, i tak niedobrze [emoji4] stanik przez to też ciężko kupić. Jeśli się nie jest w średniej, to zawsze jest pod górkę.

Śliczne macie brzuszki [emoji16]

Ja chodziłam na szkołę rodzenia i byłam zadowolona. Fitness, wykłady, masaż, dietetyk. Szkoły mają różne oferty [emoji4]

Super, że wszystkie wizyty udane [emoji5] jeszcze chwila i każda z nas będzie czuła ruchy.

reklama
Do góry