reklama
Gienio
Fanka BB :)
Tak A na ból gardła syrop z cebuli, o którym pisząc już mi niedobrze, bueee, nie cierpiętego wynalazku
Ja od dobrego miesiąca, ale ja noszę, jak wiadomo dwójeczkę, także ruchy też nieco szybciej czuję
No to GRATULACJE !!! Też jestem mamą bliźniąt dwujajowych i właśnie w tej podwójnej ciąży czułam szybko ruchy, dlatego zaczęłam się zastanawiać,czemu teraz cisza
Luiza.
No to GRATULACJE !!! Też jestem mamą bliźniąt dwujajowych i właśnie w tej podwójnej ciąży czułam szybko ruchy, dlatego zaczęłam się zastanawiać,czemu teraz cisza
A też miałam chwilową ciszę, tak jakieś dwa tyg, że czułam ledwo ledwo muśnięcia, martwić się nawet zaczęłam, że dzieci nie czuję lub czuję za słabo, a potem się zaczęło i, szczególnie wieczorem, czuję jak harcują
za dużo tego czuję
Gienio
Super! Też już nie mogę się doczekać. Widzę,że większość z Was jeszcze przed badaniem połówkowym, będę czekała na relacje.A też miałam chwilową ciszę, tak jakieś dwa tyg, że czułam ledwo ledwo muśnięcia, martwić się nawet zaczęłam, że dzieci nie czuję lub czuję za słabo, a potem się zaczęło i, szczególnie wieczorem, czuję jak harcują
za dużo tego czuję
oliwiapatrycja
To na kiedy masz termin? :-) ja mam 20.1 tydz i termin z om 30 lipiec :-)Ja mam lozysko na przedniej sciance,ruchy czuje ale tylko ja juz od 16 tyg. A jestem w 20tyg
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
oliwiapatrycja
E
Ewka34
Gość
Kurcze dwojeczka.. fajnie [emoji7] u mnie to odpada bo ani u mezula ani u mnie nie bylo blizniat [emoji4] gratuluje wam [emoji6]
Pytanko mam czy was tez tak rwie pod brzuchem jak np siedzicie i musicie wstac powiedzmy do ubikacji ? Takie uczucie jakby cos sie mialo zaraz rozleciec w dol.I jak dajecie sobie rade z bolem krzyza w nocy gdy macie spac [emoji39] moze powodem jest waga jesli chodzi o bol krzyza? Od poczatku mam na plusie juz 12 kg ,tyle to ja z corcia przytylam przez cala ciaze a tu dopiero polmetek [emoji23][emoji23] corka do mnie mowi ze mam bebek jak w 8 miesiacu i nalega zebym szla na wywiadowke bo juz ladnie widac [emoji23][emoji23][emoji23] rozwala mnie
Pytanko mam czy was tez tak rwie pod brzuchem jak np siedzicie i musicie wstac powiedzmy do ubikacji ? Takie uczucie jakby cos sie mialo zaraz rozleciec w dol.I jak dajecie sobie rade z bolem krzyza w nocy gdy macie spac [emoji39] moze powodem jest waga jesli chodzi o bol krzyza? Od poczatku mam na plusie juz 12 kg ,tyle to ja z corcia przytylam przez cala ciaze a tu dopiero polmetek [emoji23][emoji23] corka do mnie mowi ze mam bebek jak w 8 miesiacu i nalega zebym szla na wywiadowke bo juz ladnie widac [emoji23][emoji23][emoji23] rozwala mnie
Luiza.
Kurcze dwojeczka.. fajnieu mnie to odpada bo ani u mezula ani u mnie nie bylo blizniatgratuluje wam
Dziękuję Ale powiem Ci numer, u nas w rodzinach też nie ma bliźniaków, jestem ewenementem na skalę rodzinną
Co do bóli wszelkiej maści, to bolą mnie tylko pachwiny, normalnie jak babcia się czuję. Brzunio też mam spory, ale ja ogółem spora kobietka jestem, na resztę bóli przyjdzie czas później ...
E
Ewka34
Gość
To moze kiedys i nam sie uda [emoji39] [emoji39] moj chyba by oszalal [emoji23][emoji23][emoji23] co do tych boli tez sie czuje wlasnie jak babcia.. babcia z mgla umyslowa czasami, kurcze wiek tez robi swoje [emoji23][emoji23]Dziękuję Ale powiem Ci numer, u nas w rodzinach też nie ma bliźniaków, jestem ewenementem na skalę rodzinną
Co do bóli wszelkiej maści, to bolą mnie tylko pachwiny, normalnie jak babcia się czuję. Brzunio też mam spory, ale ja ogółem spora kobietka jestem, na resztę bóli przyjdzie czas później ...
reklama
E
Ewka34
Gość
Hejo [emoji9] termin mam na 4 sierpnia wg gina ale mysle ze jak z corcia bedzie wczesniejTo na kiedy masz termin? :-) ja mam 20.1 tydz i termin z om 30 lipiec :-)