reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Znowu mnie pachwina lewa boli masakra nie mogę na boku polezac tak ciągnie chyba za dużo dziś się narobilam ....sprzątam z nudów jak dzieciaki w szkole i później zaliczyłam spacer z mężem i cora i teraz to odczuwam ....:baffled:auc

reklama
Tak :) A na ból gardła syrop z cebuli, o którym pisząc już mi niedobrze, bueee, nie cierpiętego wynalazku

Ja od dobrego miesiąca, ale ja noszę, jak wiadomo dwójeczkę, także ruchy też nieco szybciej czuję :)

No to GRATULACJE !!! Też jestem mamą bliźniąt dwujajowych i właśnie w tej podwójnej ciąży czułam szybko ruchy, dlatego zaczęłam się zastanawiać,czemu teraz cisza ;)

No to GRATULACJE !!! Też jestem mamą bliźniąt dwujajowych i właśnie w tej podwójnej ciąży czułam szybko ruchy, dlatego zaczęłam się zastanawiać,czemu teraz cisza ;)

A też miałam chwilową ciszę, tak jakieś dwa tyg, że czułam ledwo ledwo muśnięcia, martwić się nawet zaczęłam, że dzieci nie czuję lub czuję za słabo, a potem się zaczęło i, szczególnie wieczorem, czuję jak harcują :)

za dużo tego czuję :p

A też miałam chwilową ciszę, tak jakieś dwa tyg, że czułam ledwo ledwo muśnięcia, martwić się nawet zaczęłam, że dzieci nie czuję lub czuję za słabo, a potem się zaczęło i, szczególnie wieczorem, czuję jak harcują :)

za dużo tego czuję :p
Super! Też już nie mogę się doczekać. Widzę,że większość z Was jeszcze przed badaniem połówkowym, będę czekała na relacje.

Moje skromne pepcowe zakupy ,skarpetki, niedrapki i czapeczka za jedyne 3.99 :p
DSC_0003.JPG
Screenshot_2018-03-13-19-27-17.png

Załączniki

• DSC_0003.JPG
    DSC_0003.JPG
    599,8 KB · Wyświetleń: 339
  • Screenshot_2018-03-13-19-27-17.png
    Screenshot_2018-03-13-19-27-17.png
    540,6 KB · Wyświetleń: 335
Kurcze dwojeczka.. fajnie [emoji7] u mnie to odpada bo ani u mezula ani u mnie nie bylo blizniat [emoji4] gratuluje wam [emoji6]

Pytanko mam czy was tez tak rwie pod brzuchem jak np siedzicie i musicie wstac powiedzmy do ubikacji ? Takie uczucie jakby cos sie mialo zaraz rozleciec w dol.I jak dajecie sobie rade z bolem krzyza w nocy gdy macie spac [emoji39] moze powodem jest waga jesli chodzi o bol krzyza? Od poczatku mam na plusie juz 12 kg ,tyle to ja z corcia przytylam przez cala ciaze a tu dopiero polmetek [emoji23][emoji23] corka do mnie mowi ze mam bebek jak w 8 miesiacu i nalega zebym szla na wywiadowke bo juz ladnie widac [emoji23][emoji23][emoji23] rozwala mnie

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze dwojeczka.. fajnie
emoji7.png
u mnie to odpada bo ani u mezula ani u mnie nie bylo blizniat
emoji4.png
gratuluje wam
emoji6.png

Dziękuję :) Ale powiem Ci numer, u nas w rodzinach też nie ma bliźniaków, jestem ewenementem na skalę rodzinną :D

Co do bóli wszelkiej maści, to bolą mnie tylko pachwiny, normalnie jak babcia się czuję. Brzunio też mam spory, ale ja ogółem spora kobietka jestem, na resztę bóli przyjdzie czas później ...

Dziękuję :) Ale powiem Ci numer, u nas w rodzinach też nie ma bliźniaków, jestem ewenementem na skalę rodzinną :D

Co do bóli wszelkiej maści, to bolą mnie tylko pachwiny, normalnie jak babcia się czuję. Brzunio też mam spory, ale ja ogółem spora kobietka jestem, na resztę bóli przyjdzie czas później ...
To moze kiedys i nam sie uda [emoji39] [emoji39] moj chyba by oszalal [emoji23][emoji23][emoji23] co do tych boli tez sie czuje wlasnie jak babcia.. babcia z mgla umyslowa czasami, kurcze wiek tez robi swoje [emoji23][emoji23]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry