reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hejo :* Do szpitala zglos sie jak ci wody odejda ;) lub bedzie cie cos niepokoic ;) nie martw sie dzidzi bedzie tak ciasno ze z pewnoscia da ci znac ze chce wyjsc ;) ja moja mloda urodzilam dwa tyg pr,ed czasem z usg ,maz w nocy mnie tak rozsmieszyl ze mi wody odeszly [emoji23] byl caly mokry on i lozko hyhyhy

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Otwórz w przeglądarce to będziesz widzieć [emoji4] ja też w apce nie widzę[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
Oh, to u mnie odpada. Musiałabym wziąć przypomnienie hasła i tak dalej. :D A dziś jestem na to za leniwa :D

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]9.08.18r.[emoji254]

Cześć, czy czułyście już ruchy maleństwa w 17 tygodniu? W poprzedniej ciąży czułam bąbelki od 16 tygodnia, jakby muśnięcia, teraz nadal nic...

Cześć, czy czułyście już ruchy maleństwa w 17 tygodniu? W poprzedniej ciąży czułam bąbelki od 16 tygodnia, jakby muśnięcia, teraz nadal nic...
To bardzo osobista sprawa. Niektóre czuły już tak szybko, a niektóre są w 20-21 tc i nadal nic. Ja jeszcze nic nie czuję.

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]9.08.18r.[emoji254]

Wiecie co trafiłam na jakis temat o poronieniu myślałam że dziewczyna normalnie poronila czytam czytam a ona jakieś tabsy wzięła i teraz panikuje czy jest jeszcze w ciąży Jezu aż mi się nie dobrze zrobiło.......musiałam się wygadac szok[/QUOT

Jak się okazało w poprzedniej ciąży że dzieciątko nie żyje to musiałam iść do szpitala na podanie tabletek i chciałam się dowiedzieć co i jak więc zaczęłam szperać w necie i znalazłam jedną stronę o tym jak to wygląda a miliony o tym jakie tabletki wsiąść żeby poronić. Strasznie to przeżyłam ze mnie się nie udało a tyle kobiet które szukają sposobu żeby się ciąży pozbyć. Byłam w szoku co tam wypisują...

Ostatnia edycja:
Witaj, witaj :) Nie obawiaj się dużej różnicy wieku, ja mam brata 18 lat młodszego ode mnie. Mamy tak mają, że nie zapominają. Ja mam dwójkę synów już: prawie 16 lat i pięć, także myślę że wszystkie damy radę.
Ja mam podobnie 15 lat syn córka 7 no i teraz maleństwo.Ale po 8 latach jak urodziłam córkę to szczerze nie mogłam się odnaleźć ale później już było ok

Na przeziebienie herbatka z lipy z miodem i malinami ze sloiczka [emoji12] ;)
a na katar polecam czosnek, miód i mleko :) już któraś z Was i tym pisała :)

Tak :) A na ból gardła syrop z cebuli, o którym pisząc już mi niedobrze, bueee, nie cierpiętego wynalazku

Ja od dobrego miesiąca, ale ja noszę, jak wiadomo dwójeczkę, także ruchy też nieco szybciej czuję :)

reklama
Witam, postanowilam dolaczyc do was ;) moze tez z nudow :) podoba mi sie jak ze soba rozmawiacie tak milo i zadna nikogo nie krytykuje ;) ale do rzeczy , mama bede na poczatku sierpnia jest to moj 20 tydzien 2 ciazy po 14 latach ;) pierwsza moja to corcia niezastapiona mala swiruska kochana ;) troche obawiam sie czy sobie poradze ,wszak to duza roznica i powiem wam ze juz zapomnialam jak to jest hehe ;) moje drugie dziecie ponoc tez dziewczynka ale gin sam nie mial pewnosci wiec sobie jeszcze poczekamy ;) chociaz moze zrezygnuje z poznania plci i poczekam na fajrant jak u corci ;) mam nadzieje ze przyjmiecie mnie cieplo ;)
Witaj:) Miło, że do nas dołączyłaś.

Do góry