reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Witam, postanowilam dolaczyc do was ;) moze tez z nudow :) podoba mi sie jak ze soba rozmawiacie tak milo i zadna nikogo nie krytykuje ;) ale do rzeczy , mama bede na poczatku sierpnia jest to moj 20 tydzien 2 ciazy po 14 latach ;) pierwsza moja to corcia niezastapiona mala swiruska kochana ;) troche obawiam sie czy sobie poradze ,wszak to duza roznica i powiem wam ze juz zapomnialam jak to jest hehe ;) moje drugie dziecie ponoc tez dziewczynka ale gin sam nie mial pewnosci wiec sobie jeszcze poczekamy ;) chociaz moze zrezygnuje z poznania plci i poczekam na fajrant jak u corci ;) mam nadzieje ze przyjmiecie mnie cieplo ;)

Witaj, witaj :) Nie obawiaj się dużej różnicy wieku, ja mam brata 18 lat młodszego ode mnie. Mamy tak mają, że nie zapominają. Ja mam dwójkę synów już: prawie 16 lat i pięć, także myślę że wszystkie damy radę.

reklama
To milo ze nie jestesmy sami ;) serio boje sie jak niewiem i wychowania i rodzenia.. tymbardziej ze rodzac corcie nie wiedzialam nawet ze mam padaczke i nie bralam zadnych lekow,teraz od kilku lat biore leki i obawiam sie czy wszystko bedzie w porzadku :)
Ja bardziej się boje jak dzieciaki będą się dogadywali. Porodu się nie boję bo będę mieć cc planowane bo jedne cc juz za mną.

Witaj @Ewka34 [emoji5] super, ze dołączyłaś [emoji6]
My tu z Dziewczynkami się wszystkie lubimy i szanujemy i miło czas spędzamy [emoji6]
U mnie tez była duża różnica między rodzeństwem, ale super wspominam dzieciństwo [emoji5] a co do tego „chce się uczyć” to raczej prawdopodobna może być wersja „mamaaa weź ja/go bo chce się wyszykować na imprezę” [emoji12]

Kupiłam dziś niedrapki. Mój drugi zakup dla Bobasa i jak Mąż je zobaczył to aż się popłakał w samochodzie ze wzruszenia i ja oczywiście razem z nim. Ech, a dziś właśnie miałam go pytać czy się cieszy, że będziemy mieli Dzidziusia bo jakoś się nie uzewnętrznia. A tu proszę. Jak na zawołanie [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj @Ewka34 [emoji5] super, ze dołączyłaś [emoji6]
My tu z Dziewczynkami się wszystkie lubimy i szanujemy i miło czas spędzamy [emoji6]
U mnie tez była duża różnica między rodzeństwem, ale super wspominam dzieciństwo [emoji5] a co do tego „chce się uczyć” to raczej prawdopodobna może być wersja „mamaaa weź ja/go bo chce się wyszykować na imprezę” [emoji12]

Kupiłam dziś niedrapki. Mój drugi zakup dla Bobasa i jak Mąż je zobaczył to aż się popłakał w samochodzie ze wzruszenia i ja oczywiście razem z nim. Ech, a dziś właśnie miałam go pytać czy się cieszy, że będziemy mieli Dzidziusia bo jakoś się nie uzewnętrznia. A tu proszę. Jak na zawołanie [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hyhyhy.. no na impreze raczej tatus jej nie pusci chyba ze z nim pojedzie :D

dziewczyny jak samopoczucie u Was? mnie dalej męczy katar, masakra :( wróciłam niedawno od dentysty, jeszcze 2 wizyty mnie czekają i zęby będą wyleczone ;) jutro wyczekiwana wizyta u ginekologa, już nie mogę się doczekać :D :D

Ja dziś rano miałam jakiś kryzys. Miałam takie szumy w uszach, że myślałam, że zwariuje i nie wiem czy mnie przewiało czy o ci chodzi... ale później poszłam na gimnastykę dla Ciężarówek i byłyśmy same z prowadząca i poprawił mi się humor raz dwa. Także już mi lepiej :) a na katar polecam czosnek, miód i mleko :) już któraś z Was i tym pisała :) postawi Cię na nogi w 3 dni [emoji6]
Zdrowiej @madziula92 i daj znać jutro po wizycie [emoji4]

Na przeziebienie herbatka z lipy z miodem i malinami ze sloiczka [emoji12] ;)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :cool2: Witam kolejną sierpniową mamę :laugh2:

Mam pytanie trochę w przyszłość...ale do rzeczy. Termin z OM mam na 3 sierpnia a z USG na 21 sierpnia. Jeżeli zajdzie sytuacja że dzidzia nie będzie się śpieszyła to do szpitala powinno się zgłosić po tygodniu od daty z OM czy USG? :-D

Do góry