reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Witam, postanowilam dolaczyc do was ;) moze tez z nudow :) podoba mi sie jak ze soba rozmawiacie tak milo i zadna nikogo nie krytykuje ;) ale do rzeczy , mama bede na poczatku sierpnia jest to moj 20 tydzien 2 ciazy po 14 latach ;) pierwsza moja to corcia niezastapiona mala swiruska kochana ;) troche obawiam sie czy sobie poradze ,wszak to duza roznica i powiem wam ze juz zapomnialam jak to jest hehe ;) moje drugie dziecie ponoc tez dziewczynka ale gin sam nie mial pewnosci wiec sobie jeszcze poczekamy ;) chociaz moze zrezygnuje z poznania plci i poczekam na fajrant jak u corci ;) mam nadzieje ze przyjmiecie mnie cieplo ;)

Witaj, witaj :) Nie obawiaj się dużej różnicy wieku, ja mam brata 18 lat młodszego ode mnie. Mamy tak mają, że nie zapominają. Ja mam dwójkę synów już: prawie 16 lat i pięć, także myślę że wszystkie damy radę.

reklama
To milo ze nie jestesmy sami ;) serio boje sie jak niewiem i wychowania i rodzenia.. tymbardziej ze rodzac corcie nie wiedzialam nawet ze mam padaczke i nie bralam zadnych lekow,teraz od kilku lat biore leki i obawiam sie czy wszystko bedzie w porzadku :)
Ja bardziej się boje jak dzieciaki będą się dogadywali. Porodu się nie boję bo będę mieć cc planowane bo jedne cc juz za mną.

Witaj @Ewka34 [emoji5] super, ze dołączyłaś [emoji6]
My tu z Dziewczynkami się wszystkie lubimy i szanujemy i miło czas spędzamy [emoji6]
U mnie tez była duża różnica między rodzeństwem, ale super wspominam dzieciństwo [emoji5] a co do tego „chce się uczyć” to raczej prawdopodobna może być wersja „mamaaa weź ja/go bo chce się wyszykować na imprezę” [emoji12]

Kupiłam dziś niedrapki. Mój drugi zakup dla Bobasa i jak Mąż je zobaczył to aż się popłakał w samochodzie ze wzruszenia i ja oczywiście razem z nim. Ech, a dziś właśnie miałam go pytać czy się cieszy, że będziemy mieli Dzidziusia bo jakoś się nie uzewnętrznia. A tu proszę. Jak na zawołanie [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj @Ewka34 [emoji5] super, ze dołączyłaś [emoji6]
My tu z Dziewczynkami się wszystkie lubimy i szanujemy i miło czas spędzamy [emoji6]
U mnie tez była duża różnica między rodzeństwem, ale super wspominam dzieciństwo [emoji5] a co do tego „chce się uczyć” to raczej prawdopodobna może być wersja „mamaaa weź ja/go bo chce się wyszykować na imprezę” [emoji12]

Kupiłam dziś niedrapki. Mój drugi zakup dla Bobasa i jak Mąż je zobaczył to aż się popłakał w samochodzie ze wzruszenia i ja oczywiście razem z nim. Ech, a dziś właśnie miałam go pytać czy się cieszy, że będziemy mieli Dzidziusia bo jakoś się nie uzewnętrznia. A tu proszę. Jak na zawołanie [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hyhyhy.. no na impreze raczej tatus jej nie pusci chyba ze z nim pojedzie :D

dziewczyny jak samopoczucie u Was? mnie dalej męczy katar, masakra :( wróciłam niedawno od dentysty, jeszcze 2 wizyty mnie czekają i zęby będą wyleczone ;) jutro wyczekiwana wizyta u ginekologa, już nie mogę się doczekać :D :D

Ja dziś rano miałam jakiś kryzys. Miałam takie szumy w uszach, że myślałam, że zwariuje i nie wiem czy mnie przewiało czy o ci chodzi... ale później poszłam na gimnastykę dla Ciężarówek i byłyśmy same z prowadząca i poprawił mi się humor raz dwa. Także już mi lepiej :) a na katar polecam czosnek, miód i mleko :) już któraś z Was i tym pisała :) postawi Cię na nogi w 3 dni [emoji6]
Zdrowiej @madziula92 i daj znać jutro po wizycie [emoji4]

Na przeziebienie herbatka z lipy z miodem i malinami ze sloiczka [emoji12] ;)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :cool2: Witam kolejną sierpniową mamę :laugh2:

Mam pytanie trochę w przyszłość...ale do rzeczy. Termin z OM mam na 3 sierpnia a z USG na 21 sierpnia. Jeżeli zajdzie sytuacja że dzidzia nie będzie się śpieszyła to do szpitala powinno się zgłosić po tygodniu od daty z OM czy USG? :-D

Do góry