reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hejo :* Do szpitala zglos sie jak ci wody odejda ;) lub bedzie cie cos niepokoic ;) nie martw sie dzidzi bedzie tak ciasno ze z pewnoscia da ci znac ze chce wyjsc ;) ja moja mloda urodzilam dwa tyg pr,ed czasem z usg ,maz w nocy mnie tak rozsmieszyl ze mi wody odeszly [emoji23] byl caly mokry on i lozko hyhyhy

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Otwórz w przeglądarce to będziesz widzieć [emoji4] ja też w apce nie widzę[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
Oh, to u mnie odpada. Musiałabym wziąć przypomnienie hasła i tak dalej. :D A dziś jestem na to za leniwa :D

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]9.08.18r.[emoji254]

Cześć, czy czułyście już ruchy maleństwa w 17 tygodniu? W poprzedniej ciąży czułam bąbelki od 16 tygodnia, jakby muśnięcia, teraz nadal nic...

Cześć, czy czułyście już ruchy maleństwa w 17 tygodniu? W poprzedniej ciąży czułam bąbelki od 16 tygodnia, jakby muśnięcia, teraz nadal nic...
To bardzo osobista sprawa. Niektóre czuły już tak szybko, a niektóre są w 20-21 tc i nadal nic. Ja jeszcze nic nie czuję.

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]9.08.18r.[emoji254]

Wiecie co trafiłam na jakis temat o poronieniu myślałam że dziewczyna normalnie poronila czytam czytam a ona jakieś tabsy wzięła i teraz panikuje czy jest jeszcze w ciąży Jezu aż mi się nie dobrze zrobiło.......musiałam się wygadac szok[/QUOT

Jak się okazało w poprzedniej ciąży że dzieciątko nie żyje to musiałam iść do szpitala na podanie tabletek i chciałam się dowiedzieć co i jak więc zaczęłam szperać w necie i znalazłam jedną stronę o tym jak to wygląda a miliony o tym jakie tabletki wsiąść żeby poronić. Strasznie to przeżyłam ze mnie się nie udało a tyle kobiet które szukają sposobu żeby się ciąży pozbyć. Byłam w szoku co tam wypisują...

Ostatnia edycja:
Witaj, witaj :) Nie obawiaj się dużej różnicy wieku, ja mam brata 18 lat młodszego ode mnie. Mamy tak mają, że nie zapominają. Ja mam dwójkę synów już: prawie 16 lat i pięć, także myślę że wszystkie damy radę.
Ja mam podobnie 15 lat syn córka 7 no i teraz maleństwo.Ale po 8 latach jak urodziłam córkę to szczerze nie mogłam się odnaleźć ale później już było ok

Na przeziebienie herbatka z lipy z miodem i malinami ze sloiczka [emoji12] ;)
a na katar polecam czosnek, miód i mleko :) już któraś z Was i tym pisała :)

Tak :) A na ból gardła syrop z cebuli, o którym pisząc już mi niedobrze, bueee, nie cierpiętego wynalazku

Ja od dobrego miesiąca, ale ja noszę, jak wiadomo dwójeczkę, także ruchy też nieco szybciej czuję :)

reklama
Witam, postanowilam dolaczyc do was ;) moze tez z nudow :) podoba mi sie jak ze soba rozmawiacie tak milo i zadna nikogo nie krytykuje ;) ale do rzeczy , mama bede na poczatku sierpnia jest to moj 20 tydzien 2 ciazy po 14 latach ;) pierwsza moja to corcia niezastapiona mala swiruska kochana ;) troche obawiam sie czy sobie poradze ,wszak to duza roznica i powiem wam ze juz zapomnialam jak to jest hehe ;) moje drugie dziecie ponoc tez dziewczynka ale gin sam nie mial pewnosci wiec sobie jeszcze poczekamy ;) chociaz moze zrezygnuje z poznania plci i poczekam na fajrant jak u corci ;) mam nadzieje ze przyjmiecie mnie cieplo ;)
Witaj:) Miło, że do nas dołączyłaś.

Do góry