reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Oby tylko jedna była. A boje się jak cholera bo nigdy nie miałam kanałowego :(

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam raz[emoji4] Ale na znieczuleniu robione więc nie pamiętam[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

reklama
Wiecie co trafiłam na jakis temat o poronieniu myślałam że dziewczyna normalnie poronila czytam czytam a ona jakieś tabsy wzięła i teraz panikuje czy jest jeszcze w ciąży Jezu aż mi się nie dobrze zrobiło.......musiałam się wygadac szok
Też to widziałam... generalnie nie wnikam, są różne sytuacje w życiu itp, ale że też w taki sposób próbuje to zrobić a później pisze na forum. Mnie by było wstyd.

p19u43r85mf3dc6h.png

dziewczyny jak samopoczucie u Was? mnie dalej męczy katar, masakra :( wróciłam niedawno od dentysty, jeszcze 2 wizyty mnie czekają i zęby będą wyleczone ;) jutro wyczekiwana wizyta u ginekologa, już nie mogę się doczekać :D :D
U mnie samopoczucie super :) od kilku dni wydawało mi się, że czuję dzidzie wieczorami, a dzisiaj poczułam w czasie dnia normalnie będąc w sklepie :D do tego byłam z mamą na lodach i kawce, a później podjechałyśmy do sklepu z wózkami, bo chciałam zobaczyć czy w tym sklepie są te wózki, które sobie upatrzyłam, czyli bebetto. Okazało się, że są :D więc we wtorek po połówkowych wyciągnę tam męża, ja się zakochałam w nich na żywo [emoji173]

p19u43r85mf3dc6h.png

U mnie samopoczucie super :) od kilku dni wydawało mi się, że czuję dzidzie wieczorami, a dzisiaj poczułam w czasie dnia normalnie będąc w sklepie :D do tego byłam z mamą na lodach i kawce, a później podjechałyśmy do sklepu z wózkami, bo chciałam zobaczyć czy w tym sklepie są te wózki, które sobie upatrzyłam, czyli bebetto. Okazało się, że są :D więc we wtorek po połówkowych wyciągnę tam męża, ja się zakochałam w nich na żywo [emoji173]

p19u43r85mf3dc6h.png
Masz już któryś model upatrzony?[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

Witam, postanowilam dolaczyc do was ;) moze tez z nudow :) podoba mi sie jak ze soba rozmawiacie tak milo i zadna nikogo nie krytykuje ;) ale do rzeczy , mama bede na poczatku sierpnia jest to moj 20 tydzien 2 ciazy po 14 latach ;) pierwsza moja to corcia niezastapiona mala swiruska kochana ;) troche obawiam sie czy sobie poradze ,wszak to duza roznica i powiem wam ze juz zapomnialam jak to jest hehe ;) moje drugie dziecie ponoc tez dziewczynka ale gin sam nie mial pewnosci wiec sobie jeszcze poczekamy ;) chociaz moze zrezygnuje z poznania plci i poczekam na fajrant jak u corci ;) mam nadzieje ze przyjmiecie mnie cieplo ;)

Witam, postanowilam dolaczyc do was ;) moze tez z nudow :) podoba mi sie jak ze soba rozmawiacie tak milo i zadna nikogo nie krytykuje ;) ale do rzeczy , mama bede na poczatku sierpnia jest to moj 20 tydzien 2 ciazy po 14 latach ;) pierwsza moja to corcia niezastapiona mala swiruska kochana ;) troche obawiam sie czy sobie poradze ,wszak to duza roznica i powiem wam ze juz zapomnialam jak to jest hehe ;) moje drugie dziecie ponoc tez dziewczynka ale gin sam nie mial pewnosci wiec sobie jeszcze poczekamy ;) chociaz moze zrezygnuje z poznania plci i poczekam na fajrant jak u corci ;) mam nadzieje ze przyjmiecie mnie cieplo ;)
Witamy[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

Witam :) bardzo miło że dołączyłaś :) przerwa 14 lat ale jednak jakieś doświadczenie masz, wszystkiego napewno nie zapomniałaś. Tak jak ja to dopiero teraz będę się uczyć :) dla mnie przerwa tyle lat jest jak najbardziej pozytywna, córa będzie pomagać :) znam mamusie co mają takie przerwy między dziećmi i radzą sobie świetnie .. a jak ich dzidziuś odmłodzil .. super sprawa :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry