reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja to już się zgubiłam kto jest w tej prywatnej :) ale to prawda, teraz jest kilka dodatkowych dziewczyn, które dużo tu się udzielają, może chciałyby dołączyć do grupy prywatnej albo na fb. Zagadajcie do moderatorek :)

p19u43r85mf3dc6h.png
A na fb jak się nazywacie?

Szczerze to wolę należeć do prywatnej niż żeby wszyscy widzieli co piszę [emoji4] no zobaczymy, napisałam do moderatorek i cisza[emoji39]

16uds65gf2i39h6o.png

reklama

Szczerze to wolę należeć do prywatnej niż żeby wszyscy widzieli co piszę [emoji4] no zobaczymy, napisałam do moderatorek i cisza[emoji39]

16uds65gf2i39h6o.png
W sprawie fb to też musisz zagadać do chomiczki chyba, bo grupa jest tajna i musi wysłać Ci zaproszenie. Nie wiem czy każdy może wysłać zaproszenie :)

p19u43r85mf3dc6h.png

16uds65gf2i39h6o.png
Ja tez przed chwila napisalam do jednej z moderatorek i bede czekac za odpowiedzia, czy przylaczy mnie do grupy :happy: mam tylko nadzieje, ze nadaze z czytaniem postow i udzielaniem sie zarowno tutaj na otwartym jak i na zamknietym bo sa takie dni, ze ciężko nadrobic zaleglosci mimo ze jestem tutaj praktycznie codziennie a czesto nawet kilka razy dziennie :-p

Ja tam nie potrzebuję tych prywatnych grup. Z tej grupy przynajmniej nikt mnie nie wyrzuci za rzadsze udzielanie się. Każdy chyba ma życie poza ekranem komputera
Ja się ostatnio mało udzielam i nikt mnie wyrzucić nie chciał [emoji14] to bardziej chodziło o to że tam do tej grupy na początku były dziewczyny które już się chwilę udzielały i się kojarzyły. I było mówione że te które na tej grupie będą się udzielać i będą 'kojarzone' bez problemu będą mogły dołączyć :) chodziło o to żeby te już pewne mamy dołączały do prywatnej grupy :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ja się ostatnio mało udzielam i nikt mnie wyrzucić nie chciał [emoji14] to bardziej chodziło o to że tam do tej grupy na początku były dziewczyny które już się chwilę udzielały i się kojarzyły. I było mówione że te które na tej grupie będą się udzielać i będą 'kojarzone' bez problemu będą mogły dołączyć :) chodziło o to żeby te już pewne mamy dołączały do prywatnej grupy :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Rozumiem wszystko...[emoji4] naprawdę [emoji4]
Tylko po co taką tajemnicę z tego robić?[emoji23]Tego nie kumam...[emoji4] przecież logiczne jest, że jak ktoś się chce udzielać, to się udziela. Jeśli ktoś nie ma czasu, to w końcu zniknie w "otchłani internetu". Forum powstało w jakimś konkretnym celu[emoji4] Przecież wystarczyło zarzucić, co jakiś czas postem, że jak chce ktoś dołączyć do zamkniętej to nie ma problemu i już[emoji4] Przecież to takie proste[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

Do góry