reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Rozumiem wszystko...[emoji4] naprawdę [emoji4]
Tylko po co taką tajemnicę z tego robić?[emoji23]Tego nie kumam...[emoji4] przecież logiczne jest, że jak ktoś się chce udzielać, to się udziela. Jeśli ktoś nie ma czasu, to w końcu zniknie w "otchłani internetu". Forum powstało w jakimś konkretnym celu[emoji4] Przecież wystarczyło zarzucić, co jakiś czas postem, że jak chce ktoś dołączyć do zamkniętej to nie ma problemu i już[emoji4] Przecież to takie proste[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
Ale nikt z tego tajemnicy nie robi [emoji14] od dawna wiadomo że taka grupa istnieje :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ja tam nie potrzebuję tych prywatnych grup. Z tej grupy przynajmniej nikt mnie nie wyrzuci za rzadsze udzielanie się. Każdy chyba ma życie poza ekranem komputera
Nikt nikogo nie wyrzuca :) wiadomo, że nie każdy ma możliwość udzielania się non stop. Chodziło tylko o to co mówi Katinails, był taki moment, że tu na tej grupie otwartej codziennie pojawiało się kilka nowych mam, które napisały 1 post i chciały być w grupie prywatnej. A my chciałyśmy być bardziej swobodne na tej grupie prywatnej i rozmawiać np o bardziej intymnych rzeczach :)

p19u43r85mf3dc6h.png

Haha
Umknęło mi[emoji4] dzięki [emoji4]
Nikt nikogo nie wyrzuca :) wiadomo, że nie każdy ma możliwość udzielania się non stop. Chodziło tylko o to co mówi Katinails, był taki moment, że tu na tej grupie otwartej codziennie pojawiało się kilka nowych mam, które napisały 1 post i chciały być w grupie prywatnej. A my chciałyśmy być bardziej swobodne na tej grupie prywatnej i rozmawiać np o bardziej intymnych rzeczach :)

p19u43r85mf3dc6h.png
I to rozumiem i popieram w 100%[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

Rozumiem wszystko...[emoji4] naprawdę [emoji4]
Tylko po co taką tajemnicę z tego robić?[emoji23]Tego nie kumam...[emoji4] przecież logiczne jest, że jak ktoś się chce udzielać, to się udziela. Jeśli ktoś nie ma czasu, to w końcu zniknie w "otchłani internetu". Forum powstało w jakimś konkretnym celu[emoji4] Przecież wystarczyło zarzucić, co jakiś czas postem, że jak chce ktoś dołączyć do zamkniętej to nie ma problemu i już[emoji4] Przecież to takie proste[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
Dziewczyny, nie było żadnej tajemnicy :) ja serio nie wiem kto dokładnie jest w grupie prywatnej i nie zwracałam na to uwagi, że tu jest ktoś kto się udziela, a nie ma go na prywatnej i może warto byłoby mu zaproponować. Mogłyśmy od czasu do czasu po prostu przypomnieć o grupie prywatnej, ale widocznie żadna z nas nie pomyślała o tym. Dziewczyny nie fochujcie się, tylko dołączajcie do prywatnej :) ogarniecie 2 fora, ja ogarniam :D

p19u43r85mf3dc6h.png

Dziewczyny bez przesady, nikt tu nie robi żadnej tajemnicy z istnienia zamkniętej grupy. Niby jaki interes ktoś by miał aby to ukrywać? A też nikt nie ma tu roli informatora na etacie, żeby siedzień przed kompem i ogłaszać że jest zamknięta grupa, a po drugie chyba sens tej grupy jest taki żeby jej członkowie byli zaufani. Także trzeba się trochę poznać najpierw. Te które korzystały wcześniej z podobnych forów doskonale zdają sobie sprawę z tego, że taka grupa jest potrzebna, bo w internecie bywa różnie. A jednak poruszamy tu dość intymne tematy.

Ja nie mam możliwości dodania członków do grupy, nie mam takich uprawnień. Wyślę listę dziewczyn które chcą dołączyć do administratora, ale to może potrwać do kilku dni. Wytrzymacie?

Dziewczyny, nie było żadnej tajemnicy :) ja serio nie wiem kto dokładnie jest w grupie prywatnej i nie zwracałam na to uwagi, że tu jest ktoś kto się udziela, a nie ma go na prywatnej i może warto byłoby mu zaproponować. Mogłyśmy od czasu do czasu po prostu przypomnieć o grupie prywatnej, ale widocznie żadna z nas nie pomyślała o tym. Dziewczyny nie fochujcie się, tylko dołączajcie do prywatnej :) ogarniecie 2 fora, ja ogarniam :D

p19u43r85mf3dc6h.png
Ja mam tyle czasu że nawet chce ogarniać dwie grupy no ale .. ktoś musi mnie przyjąć.. także czekam i zobaczymy :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do grupy na fb jest tajna i nie da się inaczej dołączyć jak poprzez dodanie z listy znajomych. Jesli ktoś chce to proszę o kontakt na priv z namiarami jak was znaleźć na fb abym Was mogła dodać najpierw do znajomych a potem do grupy. Na fb jest o tyle fajnie że szybko można dostać odpowiedz na swoje pytanie, i na pewno nie zostanie pominięte ;) Mamy też piękną galerię brzuszków do podziwiania <3

Do góry