reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja to już się zgubiłam kto jest w tej prywatnej :) ale to prawda, teraz jest kilka dodatkowych dziewczyn, które dużo tu się udzielają, może chciałyby dołączyć do grupy prywatnej albo na fb. Zagadajcie do moderatorek :)

p19u43r85mf3dc6h.png
A na fb jak się nazywacie?

Szczerze to wolę należeć do prywatnej niż żeby wszyscy widzieli co piszę [emoji4] no zobaczymy, napisałam do moderatorek i cisza[emoji39]

16uds65gf2i39h6o.png

reklama

Szczerze to wolę należeć do prywatnej niż żeby wszyscy widzieli co piszę [emoji4] no zobaczymy, napisałam do moderatorek i cisza[emoji39]

16uds65gf2i39h6o.png
W sprawie fb to też musisz zagadać do chomiczki chyba, bo grupa jest tajna i musi wysłać Ci zaproszenie. Nie wiem czy każdy może wysłać zaproszenie :)

p19u43r85mf3dc6h.png

16uds65gf2i39h6o.png
Ja tez przed chwila napisalam do jednej z moderatorek i bede czekac za odpowiedzia, czy przylaczy mnie do grupy :happy: mam tylko nadzieje, ze nadaze z czytaniem postow i udzielaniem sie zarowno tutaj na otwartym jak i na zamknietym bo sa takie dni, ze ciężko nadrobic zaleglosci mimo ze jestem tutaj praktycznie codziennie a czesto nawet kilka razy dziennie :-p

Ja tam nie potrzebuję tych prywatnych grup. Z tej grupy przynajmniej nikt mnie nie wyrzuci za rzadsze udzielanie się. Każdy chyba ma życie poza ekranem komputera
Ja się ostatnio mało udzielam i nikt mnie wyrzucić nie chciał [emoji14] to bardziej chodziło o to że tam do tej grupy na początku były dziewczyny które już się chwilę udzielały i się kojarzyły. I było mówione że te które na tej grupie będą się udzielać i będą 'kojarzone' bez problemu będą mogły dołączyć :) chodziło o to żeby te już pewne mamy dołączały do prywatnej grupy :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ja się ostatnio mało udzielam i nikt mnie wyrzucić nie chciał [emoji14] to bardziej chodziło o to że tam do tej grupy na początku były dziewczyny które już się chwilę udzielały i się kojarzyły. I było mówione że te które na tej grupie będą się udzielać i będą 'kojarzone' bez problemu będą mogły dołączyć :) chodziło o to żeby te już pewne mamy dołączały do prywatnej grupy :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Rozumiem wszystko...[emoji4] naprawdę [emoji4]
Tylko po co taką tajemnicę z tego robić?[emoji23]Tego nie kumam...[emoji4] przecież logiczne jest, że jak ktoś się chce udzielać, to się udziela. Jeśli ktoś nie ma czasu, to w końcu zniknie w "otchłani internetu". Forum powstało w jakimś konkretnym celu[emoji4] Przecież wystarczyło zarzucić, co jakiś czas postem, że jak chce ktoś dołączyć do zamkniętej to nie ma problemu i już[emoji4] Przecież to takie proste[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

Do góry