reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny bez przesady, nikt tu nie robi żadnej tajemnicy z istnienia zamkniętej grupy. Niby jaki interes ktoś by miał aby to ukrywać? A też nikt nie ma tu roli informatora na etacie, żeby siedzień przed kompem i ogłaszać że jest zamknięta grupa, a po drugie chyba sens tej grupy jest taki żeby jej członkowie byli zaufani. Także trzeba się trochę poznać najpierw. Te które korzystały wcześniej z podobnych forów doskonale zdają sobie sprawę z tego, że taka grupa jest potrzebna, bo w internecie bywa różnie. A jednak poruszamy tu dość intymne tematy.

Ja nie mam możliwości dodania członków do grupy, nie mam takich uprawnień. Wyślę listę dziewczyn które chcą dołączyć do administratora, ale to może potrwać do kilku dni. Wytrzymacie?
Dzięki za odpowiedź [emoji4] i nikt się nie focha, tylko wyraża swoje zdanie[emoji4] Uważam, że każdy ma do tego prawo[emoji4] Założę się, że po twoim poście wiele osób się do Ciebie odezwie[emoji4] Widocznie potrzebna była taka rozmowa, żeby ktoś się w końcu tym zainteresował[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

reklama
Dzięki za odpowiedź [emoji4] i nikt się nie focha, tylko wyraża swoje zdanie[emoji4] Uważam, że każdy ma do tego prawo[emoji4] Założę się, że po twoim poście wiele osób się do Ciebie odezwie[emoji4] Widocznie potrzebna była taka rozmowa, żeby ktoś się w końcu tym zainteresował[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

To dziś do końca dnia czekam na zgłoszenia i wieczorem wyślę listę do administratora. ;)

Ja już po wizycie, wziernik i ręczne badanie było :D szyjka w porządku, macica nisko, jak tak zostanie to będzie cesarka, No i co? Dziewczynka nawet ja wargi sromowe widziałam, niestety wyszłam bez zdjęcia bo jak pupę pokazała tak twarzyczki nie chciała
Oby macica się podniosła[emoji4] Chyba, że wolisz cesarkę[emoji39]

16uds65gf2i39h6o.png

Ja już po wizycie, wziernik i ręczne badanie było :D szyjka w porządku, macica nisko, jak tak zostanie to będzie cesarka, No i co? Dziewczynka nawet ja wargi sromowe widziałam, niestety wyszłam bez zdjęcia bo jak pupę pokazała tak twarzyczki nie chciała
Super, gratuluję córeczki! Zadowolona? A o co chodzi z tą macicą, dlaczego nie mozna sn?

Co do grupy na fb jest tajna i nie da się inaczej dołączyć jak poprzez dodanie z listy znajomych. Jesli ktoś chce to proszę o kontakt na priv z namiarami jak was znaleźć na fb abym Was mogła dodać najpierw do znajomych a potem do grupy. Na fb jest o tyle fajnie że szybko można dostać odpowiedz na swoje pytanie, i na pewno nie zostanie pominięte ;) Mamy też piękną galerię brzuszków do podziwiania <3
Jak ktoś dołączy na fb to dajcie tam znać jaki nick macie na forum :) to łatwiej się kojarzyć :)

p19u43r85mf3dc6h.png

Super, gratki :) a przypomnij, wcześniej miałaś wstępne info o płci? Bo się gubię :D

p19u43r85mf3dc6h.png

Miałam, dawał na prenatalnych 95% na dziewczynkę i tak wyszło, teraz muszę szybko zgarnąć te ciuszki za 1zl :D - mam nadzieje ze jeszcze są :) a co do cesarki do chwili rozmowy z ginekologiem byłam za, teraz to nie wiem hehe, będzie jak będzie, a i dziewczyny rozmawiałam z nim odnośnie tych kwitów co podpisujecie ze musicie rodzic w danym szpitalu, powiedział ze to jest nie legalne i takie taktyki trzeba tępić, nikt wam nie może nakazać tego, żyjemy w wolnym kraju. Tu rozchodzi się tylko o ich pieniądze jakie za was dostają

Miałam, dawał na prenatalnych 95% na dziewczynkę i tak wyszło, teraz muszę szybko zgarnąć te ciuszki za 1zl :D - mam nadzieje ze jeszcze są :) a co do cesarki do chwili rozmowy z ginekologiem byłam za, teraz to nie wiem hehe, będzie jak będzie, a i dziewczyny rozmawiałam z nim odnośnie tych kwitów co podpisujecie ze musicie rodzic w danym szpitalu, powiedział ze to jest nie legalne i takie taktyki trzeba tępić, nikt wam nie może nakazać tego, żyjemy w wolnym kraju. Tu rozchodzi się tylko o ich pieniądze jakie za was dostają
To teraz kupuj [emoji16][emoji16] mnie też ostatnio gin pogroził cesarką, ale czekam do 19 marca. Liczę, że moja macica się nade mną zlituje[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

reklama
Możliwe że wiecie, ale przypomnę może akurat komuś się przyda. Dziś się dowiedziałam że po porodzie dla tatusiów jest możliwość wzięcia 14 dni opieki na żonę po porodzie. Co prawda płatne 80% ale jeśli komuś potrzeba to fajna opcja. My chyba skorzystamy bo pomimo mniejszej wypłaty lepiej jak mi pomoże mąż no i sam się nacieszy małym :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry