Anulaa88
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedź [emoji4] i nikt się nie focha, tylko wyraża swoje zdanie[emoji4] Uważam, że każdy ma do tego prawo[emoji4] Założę się, że po twoim poście wiele osób się do Ciebie odezwie[emoji4] Widocznie potrzebna była taka rozmowa, żeby ktoś się w końcu tym zainteresował[emoji4]Dziewczyny bez przesady, nikt tu nie robi żadnej tajemnicy z istnienia zamkniętej grupy. Niby jaki interes ktoś by miał aby to ukrywać? A też nikt nie ma tu roli informatora na etacie, żeby siedzień przed kompem i ogłaszać że jest zamknięta grupa, a po drugie chyba sens tej grupy jest taki żeby jej członkowie byli zaufani. Także trzeba się trochę poznać najpierw. Te które korzystały wcześniej z podobnych forów doskonale zdają sobie sprawę z tego, że taka grupa jest potrzebna, bo w internecie bywa różnie. A jednak poruszamy tu dość intymne tematy.
Ja nie mam możliwości dodania członków do grupy, nie mam takich uprawnień. Wyślę listę dziewczyn które chcą dołączyć do administratora, ale to może potrwać do kilku dni. Wytrzymacie?