reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@oliwiapatrycja dziękuję[emoji4] Może dla reszty to też będzie informacja.

16uds65gf2i39h6o.png
Ja to już się zgubiłam kto jest w tej prywatnej :) ale to prawda, teraz jest kilka dodatkowych dziewczyn, które dużo tu się udzielają, może chciałyby dołączyć do grupy prywatnej albo na fb. Zagadajcie do moderatorek :)

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
A powiadomienia Ci przychodzą?
To np odpisze na jakiś post który napisałaś i wtedy przyjdzie Ci powiadomienie i wtedy tam już wejdziesz i będziesz mogła już dodać do obserwowanych :-)
Znalazłam!! A ile się namęczyłam... Ale dziękuję [emoji173]️

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails dlaczego masz 2 różne suwaczki? w którym tygodniu w końcu jesteś, bo nie ogarniam? [emoji14]
Pisałam ostatnio o tym, że połówkowe mam 19t4d i się zastanawiałam czy to nie za wcześnie ale nikt się nie zainteresował chyba moim pytaniem :D U mnie partner będzie pierwszy raz na usg własnie na połówkowym. W przychodni jak robi 2minuty to nie opłaca się go ciągnąć, skoro ja tam ledwo główkę zobaczyłam i nie wiem czy to był widok z boku czy z tyłu czy skad
Z tego co wiem, to były conajmniej trzy odpowiedzi, że powinno być w porządku, z czego jedna z dziewczyn też ma w podobnym terminie. W każdym razie, ja idę całe dwa lub trzy dni później (jakoś 20tc) i nikt nic nie mówił, aby było to za wcześnie, wręcz przeciwnie, to optymalny termin [emoji16][emoji3]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nic nie wiedziałam o tajnych grupach ale tyle tu piszecie i już tego nie mogę ogarnąć. Jakbyście miały przestać pisać tutaj i się przenieść tylko na prywatną dajcie znac:)

Jak dobrze że dzisiaj piątek i mam pół dnia urlopu bo juz padam po całym tygodniu pracy. Z jednej strony już nie mam siły z drugiej wiem że się zanudze na zwolnieniu.

Miłego dnia:)

Witam piękne Panie [emoji5]
Tak leżę na materacu (bo łóżka jeszcze nie mamy[emoji12]) i patrzę na swoją otwarta szafę, w której panuje taki nieład artystyczny, ze chyba to będzie mój dzisiejszy cel - zrobić porządek w szafie :p nie wiem czy mi się uda bo jest w niej za dużo rzeczy, ale będę próbowała [emoji846]

I chyba poczułam dziś pierwszy raz ruszającego się Brzdąca w brzuchu. Takie to było nawet przyjemnie, tylko nie wiem czy to nie była po prostu seria skurczów mięśnia [emoji12]

Dobrego dnia [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam :D dopadły mnie humorki przedmiesiączkowe. Normalnie czuję się jakbym na dniach miała dostać okres :szok: Mój T już dwa razy zdążył oberwać: wczoraj za czekoladki (a trąbiłam mu ze 3 dni że nie chce słodyczy), a dziś rankiem za to że wracając z nocki kupił mi bułki i serek danio na śniadanie a dobrze wie że ja wolę chleb a serków na śniadanie nie jadam :-D Normalnie chyba mam teraz wyrzuty sumienia :zawstydzona/y:
Miłego dniaaaa :wink:

Witam :D dopadły mnie humorki przedmiesiączkowe. Normalnie czuję się jakbym na dniach miała dostać okres :szok: Mój T już dwa razy zdążył oberwać: wczoraj za czekoladki (a trąbiłam mu ze 3 dni że nie chce słodyczy), a dziś rankiem za to że wracając z nocki kupił mi bułki i serek danio na śniadanie a dobrze wie że ja wolę chleb a serków na śniadanie nie jadam :-D Normalnie chyba mam teraz wyrzuty sumienia :zawstydzona/y:
Miłego dniaaaa :wink:
Biedni Ci nasi faceci [emoji3][emoji6]

Witam dziewczyny... No racja biedni nasi parterzy. Mój juz kilkakrotnie oberwal ale tak naprawde za cos co wczesniej bysmy sie obydwoje z tego śmiali ale teraz mam wrazenie ze on nabija sie ze mnie.

Dzień dobry :)
Mój będzie obrywał jutro, a jak znam jego charakterek, to dłużny nie zostanie. Jutro finał przeprowadzki i już widzę jak mnie nerwy będą nosić, bo postawią coś nie po mojej myśli, a tym bardziej że mój nastolatek ma ból gardła i lekką temperaturę, a zachowuje się jak by hospitalizowany musiał być... jakie to typowo męskie :D

Miłego weekendu życzę, tak już dzisiaj, bo dziś "piątek, weekendu początek"

reklama
Dzień dobry :)
Mój będzie obrywał jutro, a jak znam jego charakterek, to dłużny nie zostanie. Jutro finał przeprowadzki i już widzę jak mnie nerwy będą nosić, bo postawią coś nie po mojej myśli, a tym bardziej że mój nastolatek ma ból gardła i lekką temperaturę, a zachowuje się jak by hospitalizowany musiał być... jakie to typowo męskie :D

Miłego weekendu życzę, tak już dzisiaj, bo dziś "piątek, weekendu początek"
Powodzenia przy przeprowadzce ! My świeżo po ! Masakra totalna !

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry