reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja, jak idę na NFZ na usg to za zdjęcie sobie siano życzą i muszę przed samą wizytą w kasie zapłacić, zdziercy, na genetycznym usg jak byłam, to dostałam całą sesję zdjęciową.

Jak już poczujesz, to nie pomylisz z niczym innym, to takie bulgotanie, łaskotanie, pukanie w dole brzucha. Ja w pierwszej ciązy myślałam, że to po jelitach mi coś"jeździ" i dostanę rewolucji kibelkowych :D

No a tak już poza tym, kawkowo miłego dnia życzę :)
Masakra....ja chodzę prywatnie i zawsze dostaję fotkę[emoji4][emoji4]
Jeśli chodzi o spodnie ciążowe to ja jeszcze żadnych nie mam, po 10 marca zaopatrze się w jakieś dwie pary, najlepiej chyba legginsów albo dresy [emoji3]

Gdzie wy polecacie poszukać?

A jeśli już mowa o ruchach dzidziusia to ja jeszcze nic nie czuje, albo pewnie źle to sprawdzam i nie poznaje [emoji20]

oar8flw1mdp5ujvp.png
Ja polecam H&M. Kupowałam na necie też tzn. przez allegro, ale przyszły mi takie szmatki, że makabra.

16uds65gk16dflk6.png

reklama
Jeśli chodzi o spodnie ciążowe to ja jeszcze żadnych nie mam, po 10 marca zaopatrze się w jakieś dwie pary, najlepiej chyba legginsów albo dresy [emoji3]

Gdzie wy polecacie poszukać?

A jeśli już mowa o ruchach dzidziusia to ja jeszcze nic nie czuje, albo pewnie źle to sprawdzam i nie poznaje [emoji20]

oar8flw1mdp5ujvp.png
H&M :)

p19u43r8yerdtwen.png

Ja tez h&m polecam wczoraj byłam i jak dobrze trafisz to masz naprawdę duży wybór, dresy, leginsy, jeansy, materiałowe, nawet wizytowe widziałam, ale to już cena wskakuje na 149zl
Jak ubrałam leginsy xs - oj wyglądałam złe :D jakbym w samych rajtuzach była :D takie cieniutkie Haha, może akurat takie wybrałam :p

Ja tez h&m polecam wczoraj byłam i jak dobrze trafisz to masz naprawdę duży wybór, dresy, leginsy, jeansy, materiałowe, nawet wizytowe widziałam, ale to już cena wskakuje na 149zl
Jak ubrałam leginsy xs - oj wyglądałam złe :D jakbym w samych rajtuzach była :D takie cieniutkie Haha, może akurat takie wybrałam :p
Ja znalazłam w h&m bardzo dobre gatunkowo. Kupiłam już kolejne[emoji16]
Link macie poniżej
1519723620-176d194fa704fcdd-aaaaaa.png
1519723625-1083f82d0a186757-aaaaaa.png

16uds65gk16dflk6.png

Ja znalazłam w h&m bardzo dobre gatunkowo. Kupiłam już kolejne[emoji16]
Link macie poniżej
1519723620-176d194fa704fcdd-aaaaaa.png
1519723625-1083f82d0a186757-aaaaaa.png

16uds65gk16dflk6.png
Ja mam takie i czarne i szare, bardzo dobre gatunkowo, ale powiem Wam, ze dziwne bo czarne wygodne jakbym nic na sobie nia miala, a szare jakies takie przyciasne, ten sam rozmiar .

reklama
Do góry