reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja, jak idę na NFZ na usg to za zdjęcie sobie siano życzą i muszę przed samą wizytą w kasie zapłacić, zdziercy, na genetycznym usg jak byłam, to dostałam całą sesję zdjęciową.

Jak już poczujesz, to nie pomylisz z niczym innym, to takie bulgotanie, łaskotanie, pukanie w dole brzucha. Ja w pierwszej ciązy myślałam, że to po jelitach mi coś"jeździ" i dostanę rewolucji kibelkowych :D

No a tak już poza tym, kawkowo miłego dnia życzę :)
Masakra....ja chodzę prywatnie i zawsze dostaję fotkę[emoji4][emoji4]
Jeśli chodzi o spodnie ciążowe to ja jeszcze żadnych nie mam, po 10 marca zaopatrze się w jakieś dwie pary, najlepiej chyba legginsów albo dresy [emoji3]

Gdzie wy polecacie poszukać?

A jeśli już mowa o ruchach dzidziusia to ja jeszcze nic nie czuje, albo pewnie źle to sprawdzam i nie poznaje [emoji20]

oar8flw1mdp5ujvp.png
Ja polecam H&M. Kupowałam na necie też tzn. przez allegro, ale przyszły mi takie szmatki, że makabra.

16uds65gk16dflk6.png

reklama
Jeśli chodzi o spodnie ciążowe to ja jeszcze żadnych nie mam, po 10 marca zaopatrze się w jakieś dwie pary, najlepiej chyba legginsów albo dresy [emoji3]

Gdzie wy polecacie poszukać?

A jeśli już mowa o ruchach dzidziusia to ja jeszcze nic nie czuje, albo pewnie źle to sprawdzam i nie poznaje [emoji20]

oar8flw1mdp5ujvp.png
H&M :)

p19u43r8yerdtwen.png

Ja tez h&m polecam wczoraj byłam i jak dobrze trafisz to masz naprawdę duży wybór, dresy, leginsy, jeansy, materiałowe, nawet wizytowe widziałam, ale to już cena wskakuje na 149zl
Jak ubrałam leginsy xs - oj wyglądałam złe :D jakbym w samych rajtuzach była :D takie cieniutkie Haha, może akurat takie wybrałam :p

Ja tez h&m polecam wczoraj byłam i jak dobrze trafisz to masz naprawdę duży wybór, dresy, leginsy, jeansy, materiałowe, nawet wizytowe widziałam, ale to już cena wskakuje na 149zl
Jak ubrałam leginsy xs - oj wyglądałam złe :D jakbym w samych rajtuzach była :D takie cieniutkie Haha, może akurat takie wybrałam :p
Ja znalazłam w h&m bardzo dobre gatunkowo. Kupiłam już kolejne[emoji16]
Link macie poniżej
1519723620-176d194fa704fcdd-aaaaaa.png
1519723625-1083f82d0a186757-aaaaaa.png

16uds65gk16dflk6.png

Ja znalazłam w h&m bardzo dobre gatunkowo. Kupiłam już kolejne[emoji16]
Link macie poniżej
1519723620-176d194fa704fcdd-aaaaaa.png
1519723625-1083f82d0a186757-aaaaaa.png

16uds65gk16dflk6.png
Ja mam takie i czarne i szare, bardzo dobre gatunkowo, ale powiem Wam, ze dziwne bo czarne wygodne jakbym nic na sobie nia miala, a szare jakies takie przyciasne, ten sam rozmiar .

reklama
Do góry