Masz te welurowe? Pamiętaj grunt to wygodaTo mamy ten sam wzrost. Czyli wygladam jak pingwin w tych dresach..... wiedziałam. :/
reklama
Paulana
Fanka BB :)
Masz te welurowe? Pamiętaj grunt to wygoda
Ja mam te joggersy
Załączniki
polka33
Zaangażowana w BB
Ja tez ja chodzę prywatnie dr Lemancewicza do Mastermedu, ale będę rodzila w usk bo on tez tam pracuje i bedzie mi robil cesarke.@polka33 tak jestem z Białegostoku. Ty tez?
Teraz się zapisałam do prof. Laudańskiego. A Ty gdzie / do kogo chodzisz?
Czy tylko u nas wymyślili ten koc?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pierwszego syna rodzilam prywatnie na Parkowej, drugiego w USK no i teraz tez szpital. Z tym ze od razu dogaduje sie z dr zeby to konkretnie on byl przy porodzie. U Ciebie które dzieciatko?
No No to te -ja miałam granatoweJa mam te joggersy
Jedyna xs jaka była, to była jak mój facet kupował tylko biedny stwierdził ze będą za małe i pojechał do innej galerii po S i tak oto ja dostałam S a xs z Krakowa wywiało
GorzkaPomarańcza
@kiiinia91 ale masz fajny brzucholek ja prawie 2 tyg od Ciebie starsza ciąża a takiego jeszcze nie mam mi się na razie po całości rozkłada jak zwykle, taki grubasek ze mnie
@Anulaa88 widzę, że ciąża nam się różni 1 dzień i połówkowe mam dzień przed Tobą
@Anulaa88 widzę, że ciąża nam się różni 1 dzień i połówkowe mam dzień przed Tobą
Ten brzucholek dobrze podkreślają spodnie ciążowe, przy zwykłych już tak super nie wyglada hehe@kiiinia91 ale masz fajny brzucholek ja prawie 2 tyg od Ciebie starsza ciąża a takiego jeszcze nie mam mi się na razie po całości rozkłada jak zwykle, taki grubasek ze mnie
.rudzielec
miloscwczasachpopkultury
Tak wczoraj tutaj rozprawialyscie o rybkach i śledziach, a ja akurat wczoraj i dziś na obiadek dorsz, ziemniaczki i szpinak [emoji4][emoji4]
I chyba aż na kolacje dziś wjadą te jednorazowe śledziki z kanapeczkami [emoji16]
Ja mam wizytę u ginekologa na NFZ 2 marca na 9.30, wiec już odliczam z niecierpliwością do tego dnia i godziny. I chciałabym w końcu dostać od niego zdjęcie usg, bo na żadnej ze wcześniejszych wizyt nie dostawałam jedyne jakie mam to z 7 tygodnia jak zaczęło bić serduho i to od prywatnego lekarza i z 13 tygodnia jak również byłam prywatnie na usg genetycznym.
Ale w piątek już się upomnę, bo chyba mam do tego prawo?
I tak dopiero tak pod koniec marca pójdziemy na połówkowe prywatnie, wiec tyle nie wytrzymam do następnej pamiątkowej sesji [emoji37]
I chyba aż na kolacje dziś wjadą te jednorazowe śledziki z kanapeczkami [emoji16]
Ja mam wizytę u ginekologa na NFZ 2 marca na 9.30, wiec już odliczam z niecierpliwością do tego dnia i godziny. I chciałabym w końcu dostać od niego zdjęcie usg, bo na żadnej ze wcześniejszych wizyt nie dostawałam jedyne jakie mam to z 7 tygodnia jak zaczęło bić serduho i to od prywatnego lekarza i z 13 tygodnia jak również byłam prywatnie na usg genetycznym.
I tak dopiero tak pod koniec marca pójdziemy na połówkowe prywatnie, wiec tyle nie wytrzymam do następnej pamiątkowej sesji [emoji37]
miloscwczasachpopkultury
Jeśli chodzi o spodnie ciążowe to ja jeszcze żadnych nie mam, po 10 marca zaopatrze się w jakieś dwie pary, najlepiej chyba legginsów albo dresy [emoji3]
Gdzie wy polecacie poszukać?
A jeśli już mowa o ruchach dzidziusia to ja jeszcze nic nie czuje, albo pewnie źle to sprawdzam i nie poznaje [emoji20]
Gdzie wy polecacie poszukać?
A jeśli już mowa o ruchach dzidziusia to ja jeszcze nic nie czuje, albo pewnie źle to sprawdzam i nie poznaje [emoji20]
reklama
Luiza.
Ja, jak idę na NFZ na usg to za zdjęcie sobie siano życzą i muszę przed samą wizytą w kasie zapłacić, zdziercy, na genetycznym usg jak byłam, to dostałam całą sesję zdjęciową.I chciałabym w końcu dostać od niego zdjęcie usg, bo na żadnej ze wcześniejszych wizyt nie dostawałam jedyne jakie mam to z 7 tygodnia jak zaczęło bić serduho i to od prywatnego lekarza i z 13 tygodnia jak również byłam prywatnie na usg genetycznym.
Jak już poczujesz, to nie pomylisz z niczym innym, to takie bulgotanie, łaskotanie, pukanie w dole brzucha. Ja w pierwszej ciązy myślałam, że to po jelitach mi coś"jeździ" i dostanę rewolucji kibelkowychA jeśli już mowa o ruchach dzidziusia to ja jeszcze nic nie czuje, albo pewnie źle to sprawdzam i nie poznaje
No a tak już poza tym, kawkowo miłego dnia życzę