reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama

Załączniki

• Screenshot_2018-02-26-22-26-39-105_org.mozilla.firefox.png
    Screenshot_2018-02-26-22-26-39-105_org.mozilla.firefox.png
    251,8 KB · Wyświetleń: 75
@polka33 tak jestem z Białegostoku. Ty tez?
Teraz się zapisałam do prof. Laudańskiego. A Ty gdzie / do kogo chodzisz?
Czy tylko u nas wymyślili ten koc?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez :) ja chodzę prywatnie dr Lemancewicza do Mastermedu, ale będę rodzila w usk bo on tez tam pracuje i bedzie mi robil cesarke.
Pierwszego syna rodzilam prywatnie na Parkowej, drugiego w USK no i teraz tez szpital. Z tym ze od razu dogaduje sie z dr zeby to konkretnie on byl przy porodzie. U Ciebie które dzieciatko?

@kiiinia91 ale masz fajny brzucholek :D ja prawie 2 tyg od Ciebie starsza ciąża a takiego jeszcze nie mam :( mi się na razie po całości rozkłada jak zwykle, taki grubasek ze mnie :D
@Anulaa88 widzę, że ciąża nam się różni 1 dzień i połówkowe mam dzień przed Tobą :D

@kiiinia91 ale masz fajny brzucholek :D ja prawie 2 tyg od Ciebie starsza ciąża a takiego jeszcze nie mam :( mi się na razie po całości rozkłada jak zwykle, taki grubasek ze mnie :D
@Anulaa88 widzę, że ciąża nam się różni 1 dzień i połówkowe mam dzień przed Tobą :D
Ten brzucholek dobrze podkreślają spodnie ciążowe, przy zwykłych już tak super nie wyglada hehe

@polka33 jak wrażenia z Parkowej i po USK? Bo nad parkowa się zastanawiam.
Pójdę na jedna wizytę do USK i zobaczę jakie ten profesor ma podejście i zdecyduje.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak wczoraj tutaj rozprawialyscie o rybkach i śledziach, a ja akurat wczoraj i dziś na obiadek dorsz, ziemniaczki i szpinak [emoji4][emoji4]

I chyba aż na kolacje dziś wjadą te jednorazowe śledziki z kanapeczkami [emoji16]

Ja mam wizytę u ginekologa na NFZ 2 marca na 9.30, wiec już odliczam z niecierpliwością do tego dnia i godziny. I chciałabym w końcu dostać od niego zdjęcie usg, bo na żadnej ze wcześniejszych wizyt nie dostawałam jedyne jakie mam to z 7 tygodnia jak zaczęło bić serduho i to od prywatnego lekarza i z 13 tygodnia jak również byłam prywatnie na usg genetycznym.
Ale w piątek już się upomnę, bo chyba mam do tego prawo?
I tak dopiero tak pod koniec marca pójdziemy na połówkowe prywatnie, wiec tyle nie wytrzymam do następnej pamiątkowej sesji [emoji37]

oar8flw1mdp5ujvp.png

Jeśli chodzi o spodnie ciążowe to ja jeszcze żadnych nie mam, po 10 marca zaopatrze się w jakieś dwie pary, najlepiej chyba legginsów albo dresy [emoji3]

Gdzie wy polecacie poszukać?

A jeśli już mowa o ruchach dzidziusia to ja jeszcze nic nie czuje, albo pewnie źle to sprawdzam i nie poznaje [emoji20]

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
I chciałabym w końcu dostać od niego zdjęcie usg, bo na żadnej ze wcześniejszych wizyt nie dostawałam jedyne jakie mam to z 7 tygodnia jak zaczęło bić serduho i to od prywatnego lekarza i z 13 tygodnia jak również byłam prywatnie na usg genetycznym.
Ale w piątek już się upomnę, bo chyba mam do tego prawo?
Ja, jak idę na NFZ na usg to za zdjęcie sobie siano życzą i muszę przed samą wizytą w kasie zapłacić, zdziercy, na genetycznym usg jak byłam, to dostałam całą sesję zdjęciową.

A jeśli już mowa o ruchach dzidziusia to ja jeszcze nic nie czuje, albo pewnie źle to sprawdzam i nie poznaje
Jak już poczujesz, to nie pomylisz z niczym innym, to takie bulgotanie, łaskotanie, pukanie w dole brzucha. Ja w pierwszej ciązy myślałam, że to po jelitach mi coś"jeździ" i dostanę rewolucji kibelkowych :D

No a tak już poza tym, kawkowo miłego dnia życzę :)

Do góry