reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry.
Od 3.03 w H&M jest wyprzedaż.
Ja mam dziś wolne. nakupiłam mięsa i upiekłam mielonkę, pasztet. Włożyłam w słoiki i będzie coś innego na kanapki.Teraz się piecze karkówka i boczek to będzie na 2 dni na obiad a reszta na kanapki. Mam już dość tych wędlin ze sklepu, wszystkie na jedno kopyto.

reklama
Jeszcze się nie umówiłam, ale może będę mieć 15 marca, bo wtedy mam równo 20 tc a ten lekarz od prenatalnych chyba akurat w czwartki przyjmuje :)

p19u43r8yerdtwen.png
O to zazdroszczę, jeszcze szybciej niż ja :D

9.08.18r. [emoji173]️ [emoji66]
f2w3flw1cbdbspns.png

Weszłam dziś do rossmana i po waszych komentarzach na temat rozstępów postanowiłam o siebie zadbać troche i zakupiłam sobie krem na rozstępy a ze obok był żel do kąpieli dla ciężarnych bez chemi to stwierdziłam, ze czemu nie :D

Otwieram sobie torebkę i niestety widzę plyn do kąpieli a nie żel :D No nic pójdę dziś w bom belkowa letnia kąpiel
Ja to używam jako żel. Nie ma różnicy. Skład fajny, zostawia film przyjemny na skórze jak się podtrzymania kilka minut.

9.08.18r. [emoji173]️ [emoji66]
f2w3flw1cbdbspns.png

Ja za kefirem nie jestem ale w lato taki jogurtowo mleczny koktajl owocowy sobie lubiłam robić... mmm w sumie z mango jakiegoś mixa mogę stworzyć ^^

Dzień dobry.
Od 3.03 w H&M jest wyprzedaż.
Ja mam dziś wolne. nakupiłam mięsa i upiekłam mielonkę, pasztet. Włożyłam w słoiki i będzie coś innego na kanapki.Teraz się piecze karkówka i boczek to będzie na 2 dni na obiad a reszta na kanapki. Mam już dość tych wędlin ze sklepu, wszystkie na jedno kopyto.

Kefir z truskawkami sobie zrobić latem, o ja, ale miodzio...
A takie pieczone mięsiwo to młodszy synek z tatusiem jedzą, oni obojętni na nie nie są :D

Ja byłam dziś u swojego ginekologa. w=Wizyty mam co miesiąc ale co 2tyg mam przychodzić usg torbieli. Przyjął mnie między pacjentkami i nie skasował za wizytę a myślałam, że weźmie 120zł:) Przy okazji usłyszałam bicie serduszka dzidzi:) Mierzy już 17cm tak się ułożyło, że mógł zmierzyć całą dzidzię.

Ja znalazłam w h&m bardzo dobre gatunkowo. Kupiłam już kolejne[emoji16]
Link macie poniżej
1519723620-176d194fa704fcdd-aaaaaa.png
1519723625-1083f82d0a186757-aaaaaa.png

16uds65gk16dflk6.png

Fajnie wyglądają i cena tez zachęcająca, i nie prześwituje nic w nich?

sprawdzę u mnie w h&m jak to wyglada na żywo czy będą one na sklepie żeby je przymierzyć. Jak nie to zamówię przez Internet na sklep żeby odebrać, ale ja zazwyczaj nosze xs i jestem niska, bo około 160 cm wzrostu mam [emoji16][emoji16] to pewnie S bym wzięła żeby czuć się komfortowo

oar8flw1mdp5ujvp.png

Od wczoraj mam problem z dziąsłami. Mam podrażnione, czerwone, krwawią przy myciu zębów. Dentysta mówił, że może tak być od II semestru ciąży, mam płukać kilka razy dziennie plynem do płukania jamy ustnej. Jak wypłukam jest poprawa ale jak wypiję coś lub zjem to boli.

Fajnie wyglądają i cena tez zachęcająca, i nie prześwituje nic w nich?

sprawdzę u mnie w h&m jak to wyglada na żywo czy będą one na sklepie żeby je przymierzyć. Jak nie to zamówię przez Internet na sklep żeby odebrać, ale ja zazwyczaj nosze xs i jestem niska, bo około 160 cm wzrostu mam [emoji16][emoji16] to pewnie S bym wzięła żeby czuć się komfortowo

oar8flw1mdp5ujvp.png
Xs granatowe mi prześwitywały wyszedł mi w nich duży tyłek i duże uda, może dlatego ze jak dresy xs były jak ulat tak te były za małe

reklama
Do góry