reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja nie mam żadnych upławów.
U nas dziś -16stopni. Wyszłam rano bez czapki, rękawic i myślałam, że zamarznę. Tylko do auta ale jechałam w kilka miejsc i tak zmarzłam, że się do teraz nie mogę rozgrzać.

U mnie ciąża jest już widoczna
wczoraj byliśmy na imiennych u mojego taty. Wszyscy mówili, że spory brzucho. Dziś spotkałam koleżankę i dzieci e przdszkolu i też od razu zauważyła. Ja mam brzuch jak w 20tc.

Luiza, kasiak85 dziękuję Wam za odpowiedź![emoji4]

16uds65g0sh54tus.png

A ja już po wizycie morfologia trochę się pogorszyła wiec musze brać 2 razy dziennie tardyferon i potas, mocz ok, zmierzyla tętno dzidzi 138, strasznie skakało aż lekarka tez widziała na skórze przy mierzeniu tętna .
A moja waga od początku zamiast być na plusie to od ostatniej wizyty ubyło mi 0,5 kg.
Dzisiaj mam 18.0 tydz. A wysokość macicy 1 cm pod pępkiem. Kolejna wizyta za miesiąc a usg połówkowe 9 marca :-)
Pierwszy raz miałam niskie ciśnienie jak nigdy 106/56 ale głowa mnie nie boli czy jakoś tego nie odczuwam. .:p
Żeby mąż mi nie gadał ze wogole nic nie tyję i nic nie jem to pojechaliśmy do McDonald's i się najadlam

Czy któraś z was też ma takie niskie ciśnienie?
Niby lekarka nic nie mówiła na ten temat ze źle 106/56 to strasznie niskie , ostatnio było 124/74 i zazwyczaj takie miałam a dzisiaj niskie :-/

Czy któraś z was też ma takie niskie ciśnienie?
Niby lekarka nic nie mówiła na ten temat ze źle 106/56 to strasznie niskie , ostatnio było 124/74 i zazwyczaj takie miałam a dzisiaj niskie :-/
Ja mam od zawsze niskie ciśnienie. Przed ciąża 100/60 to standard. W ciąży to już w ogóle mega niskie... ostatnio miałam 100/55 i lekarz powiedział, żeby się tym nie martwić[emoji4]

16uds65g0sh54tus.png

reklama
Do góry