reklama
Maljan
Fanka BB :)
Chciałabym żeby to było jużCzas leci kochane. Jeszcze chwilka i będziemy wysyłać zdjęcia ze szpitala
.rudzielec
Ja jeszcze nie zaczęłam myśleć o porodzie. Póki co oswajam się z myślą, ze będę mama
więc Maljan daj jeszcze trochę czasu do oswojenia się [emoji6]
Mąż pojechał mi po pizzę do Mamy - chyba pierwsza taka poważna zachcianka [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
więc Maljan daj jeszcze trochę czasu do oswojenia się [emoji6]
Mąż pojechał mi po pizzę do Mamy - chyba pierwsza taka poważna zachcianka [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Paulana
Ja o porodzie czasem myślę. Nie ukrywam że się tym denerwuję. Dać się naciac czy nie, będą komplikacje czy nie i czy wytrzymam fizycznie. Ponad to czy dam radę po wszystkim nad opieką takiego malucha. Ufam jednak naturze, że wszystko jakoś samo przyjdzie.
Biedroneczka10
Ja jakoś często zapominam że jestem w ciąży, do porodu jeszcze dużo czasu. Czasem myślę że oby było jak za pierwszym razem bo bardzo dobrze to wspominam wi m gdzie chce rodzić i jak więc chociaż tyle
D
Deleted member 178340
Gość
A ja w ogóle nie myślę o porodzie. Będzie jak będzie. Zaufam lekarzom i własnej intuicji. I to tyle. Szpital mam tu jeden. Inne 30 km dalej więc mnie to nie dotyczy [emoji14]
9.08.18r. [emoji173]️
9.08.18r. [emoji173]️
Ostatnio edytowane przez moderatora:
GorzkaPomarańcza
Ja momentami myślę o porodzie i mnie to przeraża Koleżanka była przy porodzie u siostry i mówi, że w życiu by nie chciała rodzić sn, bo się już napatrzyła
zanka200389
Właśnie zrobiłam depilację zbędnego owłosienia. Jutro na wizycie trzeba jakoś wyglądać. Niestety depilatorem okolic bikini nie potraktowalam choć przed ciążą dawałam rade całą opitolic [emoji23] [emoji23] .... Miłej nocy życzę ciezaroweczki...
reklama
Luiza.
Kawkowo po weekendzie się witam
O porodzie myślę co jakiś czas i się po prostu boję, bardzo bym chciała urodzić sn, ale nie wiem jak się dzieci ułożą i czy w ogóle mi na to pozwolą.
O porodzie myślę co jakiś czas i się po prostu boję, bardzo bym chciała urodzić sn, ale nie wiem jak się dzieci ułożą i czy w ogóle mi na to pozwolą.
Ja praktycznie w ogóle nie ich nie mam, coś tam ledwie ledwie, ale to czasem. Będę w czwartek u ginka, to mu postękam, ponarzekam i przy okazji się dowiemDziewczyny, nietypowe pytanie... Czy miałyście taki przypadek, że w którymś tygodniu ciąży ustały wam upławy?
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom