reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Czas leci kochane. Jeszcze chwilka i będziemy wysyłać zdjęcia ze szpitala ;)
Chciałabym żeby to było już :D

p19u43r8yerdtwen.png

Ja jeszcze nie zaczęłam myśleć o porodzie. Póki co oswajam się z myślą, ze będę mama :p
więc Maljan daj jeszcze trochę czasu do oswojenia się [emoji6]

Mąż pojechał mi po pizzę do Mamy - chyba pierwsza taka poważna zachcianka [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja o porodzie czasem myślę. Nie ukrywam że się tym denerwuję. Dać się naciac czy nie, będą komplikacje czy nie i czy wytrzymam fizycznie. Ponad to czy dam radę po wszystkim nad opieką takiego malucha. :hmm: Ufam jednak naturze, że wszystko jakoś samo przyjdzie.

Ja jakoś często zapominam że jestem w ciąży, do porodu jeszcze dużo czasu. Czasem myślę że oby było jak za pierwszym razem bo bardzo dobrze to wspominam:) wi m gdzie chce rodzić i jak więc chociaż tyle;)

A ja w ogóle nie myślę o porodzie. Będzie jak będzie. Zaufam lekarzom i własnej intuicji. I to tyle. Szpital mam tu jeden. Inne 30 km dalej więc mnie to nie dotyczy [emoji14]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja momentami myślę o porodzie i mnie to przeraża :p Koleżanka była przy porodzie u siostry i mówi, że w życiu by nie chciała rodzić sn, bo się już napatrzyła

Właśnie zrobiłam depilację zbędnego owłosienia. Jutro na wizycie trzeba jakoś wyglądać. Niestety depilatorem okolic bikini nie potraktowalam choć przed ciążą dawałam rade całą opitolic [emoji23] [emoji23] .... Miłej nocy życzę ciezaroweczki...

reklama
Kawkowo po weekendzie się witam :)

O porodzie myślę co jakiś czas i się po prostu boję, bardzo bym chciała urodzić sn, ale nie wiem jak się dzieci ułożą i czy w ogóle mi na to pozwolą.

Dziewczyny, nietypowe pytanie... Czy miałyście taki przypadek, że w którymś tygodniu ciąży ustały wam upławy?

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja praktycznie w ogóle nie ich nie mam, coś tam ledwie ledwie, ale to czasem. Będę w czwartek u ginka, to mu postękam, ponarzekam i przy okazji się dowiem :D

Do góry