reklama
Witaj. Mamy ten sam termin porodu.Cześć kobietki :-)
Dołączam się do was, 14tc termin na 26.08 !! Pozdrowionka
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
A ja już po wizycie morfologia trochę się pogorszyła wiec musze brać 2 razy dziennie tardyferon i potas, mocz ok, zmierzyla tętno dzidzi 138, strasznie skakało aż lekarka tez widziała na skórze przy mierzeniu tętna .
A moja waga od początku zamiast być na plusie to od ostatniej wizyty ubyło mi 0,5 kg.
Dzisiaj mam 18.0 tydz. A wysokość macicy 1 cm pod pępkiem. Kolejna wizyta za miesiąc a usg połówkowe 9 marca :-)
Pierwszy raz miałam niskie ciśnienie jak nigdy 106/56 ale głowa mnie nie boli czy jakoś tego nie odczuwam. .
Żeby mąż mi nie gadał ze wogole nic nie tyję i nic nie jem to pojechaliśmy do McDonald's i się najadlam
A moja waga od początku zamiast być na plusie to od ostatniej wizyty ubyło mi 0,5 kg.
Dzisiaj mam 18.0 tydz. A wysokość macicy 1 cm pod pępkiem. Kolejna wizyta za miesiąc a usg połówkowe 9 marca :-)
Pierwszy raz miałam niskie ciśnienie jak nigdy 106/56 ale głowa mnie nie boli czy jakoś tego nie odczuwam. .
Żeby mąż mi nie gadał ze wogole nic nie tyję i nic nie jem to pojechaliśmy do McDonald's i się najadlam
oliwiapatrycja
Czy któraś z was też ma takie niskie ciśnienie?
Niby lekarka nic nie mówiła na ten temat ze źle 106/56 to strasznie niskie , ostatnio było 124/74 i zazwyczaj takie miałam a dzisiaj niskie :-/
Niby lekarka nic nie mówiła na ten temat ze źle 106/56 to strasznie niskie , ostatnio było 124/74 i zazwyczaj takie miałam a dzisiaj niskie :-/
Anulaa88
Ja mam od zawsze niskie ciśnienie. Przed ciąża 100/60 to standard. W ciąży to już w ogóle mega niskie... ostatnio miałam 100/55 i lekarz powiedział, żeby się tym nie martwić[emoji4]Czy któraś z was też ma takie niskie ciśnienie?
oliwiapatrycja
To dobrze trochę się uspokoilam.. :-)Ja mam od zawsze niskie ciśnienie. Przed ciąża 100/60 to standard. W ciąży to już w ogóle mega niskie... ostatnio miałam 100/55 i lekarz powiedział, żeby się tym nie martwić[emoji4]
Chyba lepsze niskie jak za wysokie..zresztą sama już nie wiem
reklama
Anulaa88
Podobno ciśnienie często związane jest z ilością płynów, jakie się przyjmuje.To dobrze trochę się uspokoilam.. :-)
Chyba lepsze niskie jak za wysokie..zresztą sama już nie wiem