reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

O to fajnie bo pamiętam ze pisałaś ze nic nie widać jakiś czas temu :-)to nie będziesz miała problemu z ubraniami jak malutki dłużej będziesz mogła pochodzić w normalnych,mniejsze obciążenie, mniej skóra się rozciągnię i nie będzie rozstępów same plusy małego brzuszka :p ;-)a u mnie już duży rośnie bardzo szybko teraz :-)
W sumie to wyszedł z dnia na dzień, tak nagle :D Któregoś ranka po prostu się już przestał chować. Oby! Co prawda w zadne jeansy się nie mieszczę już (ah te spodnie z wysokim stanem), ale ja to i tak bardziej sukienkowa.
Wiesz,u Ciebie też może nie być rozstępów żadnych, ponoć to genetyczne. Ja smaruje i liczę, że mi się uda przetrwać bez lub z małą ilością :)

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
W sumie to wyszedł z dnia na dzień, tak nagle :D Któregoś ranka po prostu się już przestał chować. Oby! Co prawda w zadne jeansy się nie mieszczę już (ah te spodnie z wysokim stanem), ale ja to i tak bardziej sukienkowa.
Wiesz,u Ciebie też może nie być rozstępów żadnych, ponoć to genetyczne. Ja smaruje i liczę, że mi się uda przetrwać bez lub z małą ilością :)

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png
Ja też lubię sukienki spódnice to nie będzie problemu później :-)a u mnie to teraz nie wiem jak to będzie z tymi rozstępami, tamtym razem niby nie miałam ale teraz nie mam pojęcia wkoncu jestem teraz starsza skóra juz nie taka jak była:-D. .okaże się :p

A co do czarnych ciuszków to ja mam body czarne :-D i nie uważam żeby źle wyglądały np w połączeniu z różem, niebieskim, czy innym jakimś fajnym mocnym kolorkiem :p
Tylko musze wyczyścić i uprac z pyłków.
Mi się podoba, każdy ma inny gust .Zresztą u gustach się nie dyskutuje :laugh2::DZobacz załącznik 839883 Zobacz załącznik 839884
Fajne! Jak będzie dziewczynka to do spódniczki w kratkę [emoji7][emoji7]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Jaki kupiłaś konkretnie? I czy nie odznacza się jakoś bardzo pod ciuchami? Też myślę o sportowym ale one są zwykle mocno zabudowane i obawiam się że będzie bardzo widać pod koszulką.
Przed ciążą miałam 65F. Teraz nie całkiem mieszczę się we Freje FF...

https://bieliznazfantazja.pl/product-pol-1260-Biustonosz-Triumph-Triaction-Extreme-Lite-N.html

Dokładnie ten model. Pod ciuchami go nie widac. Biust ma swobode wiec w moim przypadku maskuje dysproporcje i nie uwypukla go do przodu. Jedyna wada to dwa kolory do wyboru. Czarny albo ostry róż :)

Ja trochę też szyję ale technicznie jakoś nie super. Dla córki szyję spodnie, dresy, sukienki ale dla Robaczka chyba poprzestanę na kocyku z minky bo boje się że źle szew uszyje a takie dziecko mi nie powie że je drapie. Kiedyś w Krakowie byłam na warsztatach szycia może jak już pójdę na zwolnienie to znowu coś wyszukam...tylko czy wtedy dostanę rękami do maszyny przez brzuch hahaha

Jutro rano mam wizytę u ginekologa może na USG się pokaże co siedzi w brzuchu:)

reklama
Do góry