U mnie piersi zawsze były jakby to napisać. ..mizerne w ciąży nigdy nie były duże i teraz trochę większe więc ze stanikiem problemu nie ma ale mamy co mają czym oddychać to musi być ciężko dźwigać i brzuszek i jeszcze piersi.Ja w ciąży piersi małe tylko brzuch jak balon zawsze miałam i teraz też tak jest jestem w 16 tyg a brzuch jakbym była w 22 tyg
reklama
Jaki kupiłaś konkretnie? I czy nie odznacza się jakoś bardzo pod ciuchami? Też myślę o sportowym ale one są zwykle mocno zabudowane i obawiam się że będzie bardzo widać pod koszulką.Dlatego kupilam dobry sporotwy. Pierwszy raz taki mam i trzyma wszystko a mam biust ogromny. Nic sie nie gniecie.
Przed ciążą miałam 65F. Teraz nie całkiem mieszczę się we Freje FF...
Anulaa88
Fanka BB :)
Nawet mnie nie strasz[emoji4] mam zamiar kupić nowe, większe...[emoji4]Przymierzalam wczoraj w h&m i wszystko za małe
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci ze sami byliśmy w szoku że zaraz po 1 cyklu boom że to w ogóle możliwe a jednak śmiejemy się z mężem że przez 6 miesięcy czailismy się na dziecko więc 7 był szczęśliwy i się udałoCześć Monika Szybko Wam poszło z dzidzią, my się staraliśmy około 1,5 roku... Faktycznie Wam się udało z tymi zakupami
Cześć Monika Szybko Wam poszło z dzidzią, my się staraliśmy około 1,5 roku... Faktycznie Wam się udało z tymi zakupami
Wózek kupiliśmy za 450zł jeszcze 10 miesięcy na gwarancji więc spoko amortyzatory ma fajowe -mężowi się najbardziej spodobały heh mieszkamy na wsi więc koła musimy mieć pompowane i duże więc myślę że wózek u nas się sprawdzi.Babka dorzuciła łóżeczkołóżeczko matwracykiem przescieradlem i ochraniacze bo jej córcia nie chce spać a na odchodne dała reklamowe wielka ciuszków od urodzenia go 6 miesiąca więc zakup życia
oliwiapatrycja
Extra :-)i gratuluję córeczki mi się teraz bardzo marzy a mężowi jeszcze bardziej.Hej dołączę się do Was Drogie Mamusie sirpniowe termin mam na 6.08 obecnie z usg 16 tydz.3 dz.brzucho dosyc duże jak na ten tydzień ale to moja 3 ciaza.Po prenatalnych spodziewamy się dziewczynki 2 w domku już jest nastolatek (15l) córcia (7l) no i teraz po 6 miesięcznych zeszłorocznych rozmowach z mężem o kolejnym dziecku mamy kolejna dziewczynkę udało się za 1 razem więc długo się nie staraliśmy dłużej dyskutowalismy czy podolamy no i w październiku nastąpił koniec rozmów przeszliśmy do czynów cieszymy się okropnie że tak szybko się udało( bo z 2 nie było tak łatwo )Z zakupów mamy parę ciuszków wózek odkupiony ale jak nowy praktycznie nie używany za dobre pieniądze łóżeczko dostaliśmy w gratisie do wózka więc to był zakup życia Ciuszki kupowałam w Smyku teraz na wyprzedaz body po 6.5 zł w 3packu pajacyki po 12 zł leginsy po 8 naprawdę groszowe sprawy a jakość dobra sprawdzone na starszej córce.
Od 2 dni czuje delikatne muskanie w brzuchu więc dzidziuś daje o sobie znać
Wózek super ja też zamierzam kupić używany. To nawet nie wiedziałam że takie promocje w Smyku, za późno się obudziłam i pewnie już nic fajnego nie zostało :-)
Luiza.
Hej dołączę się do Was Drogie Mamusie sirpniowe termin mam na 6.08 obecnie z usg 16 tydz.3 dz.brzucho dosyc duże jak na ten tydzień ale to moja 3 ciaza.Po prenatalnych spodziewamy się dziewczynki 2 w domku już jest nastolatek (15l) córcia (7l) no i teraz po 6 miesięcznych zeszłorocznych rozmowach z mężem o kolejnym dziecku mamy kolejna dziewczynkę udało się za 1 razem więc długo się nie staraliśmy dłużej dyskutowalismy czy podolamy no i w październiku nastąpił koniec rozmów przeszliśmy do czynów cieszymy się okropnie że tak szybko się udało( bo z 2 nie było tak łatwo )Z zakupów mamy parę ciuszków wózek odkupiony ale jak nowy praktycznie nie używany za dobre pieniądze łóżeczko dostaliśmy w gratisie do wózka więc to był zakup życia Ciuszki kupowałam w Smyku teraz na wyprzedaz body po 6.5 zł w 3packu pajacyki po 12 zł leginsy po 8 naprawdę groszowe sprawy a jakość dobra sprawdzone na starszej córce.
Od 2 dni czuje delikatne muskanie w brzuchu więc dzidziuś daje o sobie znać
Witaj monika, wózek masz cacany, ja się czaję na podobny, ale podwójny, dzieciaczki obok siebie
oliwiapatrycja
Na pierwsze dni są super takie body ,ja kiedyś na początku wszystko zakładałam co rozpiane z przodu bo bałam się ze głowę dziecku urwe a body kupione na szmatkach takie czarne bo na pierwszym zdjęciu jak wypłowiałe wyszły jak dowiem się płci to znów się wybiorę do ciuszki, czasem naprawdę super rzeczy można kupić za grosze :-)Oliwiapartycja, mi się czarne ubranka podobają . takie body co pokazałaś kopertowe zamierzam kupić tylko i wyłącznie zwłaszcza w tych pierwszych rozmiarach. Wygodniej się zakłada.
oliwiapatrycja
A skąd jesteś? :-)U mnie piersi zawsze były jakby to napisać. ..mizerne w ciąży nigdy nie były duże i teraz trochę większe więc ze stanikiem problemu nie ma ale mamy co mają czym oddychać to musi być ciężko dźwigać i brzuszek i jeszcze piersi.Ja w ciąży piersi małe tylko brzuch jak balon zawsze miałam i teraz też tak jest jestem w 16 tyg a brzuch jakbym była w 22 tyg
reklama
oliwiapatrycja
Wow za taką cenę wózek i to jak nowy i tyle gratisów to naprawdę okazja :-)Wózek kupiliśmy za 450zł jeszcze 10 miesięcy na gwarancji więc spoko amortyzatory ma fajowe -mężowi się najbardziej spodobały heh mieszkamy na wsi więc koła musimy mieć pompowane i duże więc myślę że wózek u nas się sprawdzi.Babka dorzuciła łóżeczkołóżeczko matwracykiem przescieradlem i ochraniacze bo jej córcia nie chce spać a na odchodne dała reklamowe wielka ciuszków od urodzenia go 6 miesiąca więc zakup życia